Selena Gomez ismét megvédte magát
2015. május 03. 09:41
|
|
MissAjsa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 1091 Csatolások: 33 Azonosító: 208217 offline
|
Örülök, hogy kiállt magáért, így kell ezt csinálni. Selnek csodálatos alakja van, és ha egy minimálisat szedett magára? Lenyűgöző teste van még mindig. Nagyon szexi. Szánalmas, hogy ilyen világban élünk, ahol ez már ducinak számít.
2015. május 03. 10:00
Én is örülök hogy kiállt magáért!
sztem Selena jól néz ki, én örülnék ha ilyen alakom lenne, amúgy meg mit kell kritizálni azt ha valaki nem akar úgy kinézni mint egy anorexiás, ja és kíváncsi lennék hogy néznek ki azok akik piszkálják őt!!!
sztem Selena jól néz ki, én örülnék ha ilyen alakom lenne, amúgy meg mit kell kritizálni azt ha valaki nem akar úgy kinézni mint egy anorexiás, ja és kíváncsi lennék hogy néznek ki azok akik piszkálják őt!!!
2015. május 03. 10:22
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Úgy bírom" mikor az emberek leszólják a másikat,de saját magukba sosem látják meg a hibát -.-
Selena így szép ahogy van.
Selena így szép ahogy van.
2015. május 03. 10:46
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
nem is látszik kövérnek
2015. május 03. 10:57
|
|
impeacegirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 221528 offline
|
Selena így szép, ahogy van
2015. május 03. 11:02
|
|
vica20010225visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.18. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 239203 offline
|
Nem tudom, hogy miért kell mindig kitalálni valamit amiért szapulni lehet a sztárokat! Nekem fel sem tűnt volna hogy esetleg egy-két kilóval több lett! Szerintem nagyon csinos így és szerintem az ilyen csajok sokkal szebbek, mint a ˝csontvázak˝! És ez nem duci, hanem átlagos és csinos!
2015. május 03. 11:12
|
|
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline
|
És itt a válasz : "és még ennyit sem kellene foglalkoznom azzal, hogy mit mondanak ’ők’".(selena) pontosan és mégis ezt teszed, mert szerintem aki ekkora csillagnak gondolja magát annak nem kellene ilyenekkel foglalkoznia és szerintem most nagy hülyeséget tett ezzel a kilyelentéssel mert meggondolatlan volt.Szerintem selena alapjában még igazán egy gyerek mert szerintem ennek aki ezt irta neki és erre válaszolt sokkal jobban idegesítette volna ha nem ir neki vissza. Na egy szoval igaz és nem érdekel ki mit mond ez a nagy és tiszta igazság (na jöhetnek a hülye kommentek bár én nem leszek ekkora ....hogy visszairjak)
2015. május 03. 12:31
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Leszögezném előre, hogy nem vagyok selena fan, de nem értem, hogy egyesek miért szólnak ezért be neki. Jó igaz, hogy felszedett egypár kilót, de attól még egészséges alakja van, utálom, hogy mindenki elvárja, hogy a sztároknak szinte anorexiásoknak kell lenni. Kíváncsi vagyok, hogy akik beszóltak neki, mennyi fölöslegük van. Szerintem amúgy ha selena kicsit nagyobb méretű fürdőruhát vett volna vékonyabbnak tűnt volna.
Bár azt nem értem, hogy szelenácskának pedig minek kellett visszaírnia, nem igaz, hogy ez neki nem tök mindegy, minden sztárnak vannak utálói. Ezzel a beszólással most leereszkedett az utáló szintjére, láttszik, hogy selena még nem nőtt fel.
Bár azt nem értem, hogy szelenácskának pedig minek kellett visszaírnia, nem igaz, hogy ez neki nem tök mindegy, minden sztárnak vannak utálói. Ezzel a beszólással most leereszkedett az utáló szintjére, láttszik, hogy selena még nem nőtt fel.
2015. május 03. 13:07
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Nem csak neki szólogatnak be,interneten keresztül mindenkinek nagy a szája.
Cikkhez hozzászólva,a kommentelőnek volt egy véleménye,amiért szerintem nem kellett volna keresztben lenyelni.Simán át lehetett volna görgetni felette.
Cikkhez hozzászólva,a kommentelőnek volt egy véleménye,amiért szerintem nem kellett volna keresztben lenyelni.Simán át lehetett volna görgetni felette.
2015. május 03. 13:42
Szeléna reakciója übergáz, a "kritizáló" teljesen normális hangnemet ütött meg, éppen ezért sem értem mért kezdett el fröcsögni és személyeskedni. Érdekes Kelly Clarkson és Pink, hogy csak őket kettejüket említsem, mivel mostanában ők kerültek címlapra ugyanezzel, a személyüket ért kritikát a plusz kilók miatt sokkal jobban fogadták, mint ez a neve-nincs tini sztárocska.
2015. május 03. 13:51
|
|
vica226visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 145387 offline
|
Hát szerintem mindenki rohadt mélyen nézzen először magába és csak aztán kritizáljon másokat!
Különben meg a magánéletéhez senkinek semmi köze a tehetsége néhány kiló + tól még nem lesz semmis!
Különben meg a magánéletéhez senkinek semmi köze a tehetsége néhány kiló + tól még nem lesz semmis!
2015. május 03. 14:09
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Ott a pont Selenanál! Selena mindenhogy gyönyörű, és ha most pár kiló plusszal érzi magát boldognak, akkor maradjon így. Teljesen egészséges nő képét mutatja. Nem kell csontkollekciónak lennie mindenkinek.
2015. május 03. 14:48
|
|
Cintia1130új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 218284 offline
|
Jól is teszi hogy megvédi magát,nem érdemli meg az egészet, Jó alakja van,és szerintem csak féltékenyek rá.Kíváncsi vagyok azok hogy néznek ki akit Selenát oltogatják..
2015. május 03. 15:26
Jól teszi, h megvédi magát, nem duci, a duci képei photoshoppal készültek!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: