Selena Gomez ismét megvédte magát
2015. május 02. 22:08
Szeretem Selena hozzáállását a dolgokhoz és azt is,hogy valahogy mindig kedvesen,normálisan tud visszaszólni.
2015. május 02. 22:19
Idézet (Ritya @ 2015.05.02. 20:59)
Sydney Adams
Selena nem szól be mindenkinek aki szidja. Olvastam az előző kommentjeidet és hááát
Azt írtad, hogy tudnál nagyon sok hibát találni benne hát et mindenki gondolta, mert senki sem tökéletes vagy épp olyan bunkó,arogáns,utálkozó, mint te, egyébként megnéznék rólad egy fotót, mert te úgy is jobban nézel ki, mint Selena nem de??
Elég vicces vagy saját magadat járatod le a kommenteiddel azt hiszed, hogy okosat írsz közben meg....
Látom, hogy sokan írják, hogy vegyen inkább ének órákat meg tanuljpn jól színészkedni stb... Szerintem Selena nagyon jó énekes és színésznő. És híres csak a modellek lehetnek a kínézetük alapján!! Selena nem hiába lett sztár és nem a szépségéért!! Jó alakja van!
Selena nem szól be mindenkinek aki szidja. Olvastam az előző kommentjeidet és hááát
Azt írtad, hogy tudnál nagyon sok hibát találni benne hát et mindenki gondolta, mert senki sem tökéletes vagy épp olyan bunkó,arogáns,utálkozó, mint te, egyébként megnéznék rólad egy fotót, mert te úgy is jobban nézel ki, mint Selena nem de??
Látom, hogy sokan írják, hogy vegyen inkább ének órákat meg tanuljpn jól színészkedni stb... Szerintem Selena nagyon jó énekes és színésznő. És híres csak a modellek lehetnek a kínézetük alapján!! Selena nem hiába lett sztár és nem a szépségéért!! Jó alakja van!
Igen,mert annyira szeretem lejáratni magam széleskörű publikum előtt.Nem,azt azért írtam,hogy érzékeltessem,senki sem tökéletes,én sem.Tessék,nekem ez az egyik legnagyobb hibám;akkora a pofám,mint a ház.Ennyi,tessék,kimondtam,nagy ember lettem.
Szelenítára visszatérve,legalább ne próbálná meg letagadni,hogy sántít a "Nem érdekel mások véleménye" típusú kijelentése - teljesen felesleges.
Csak tudnám,miért hiszitek azt,amennyiben valaki nem dicséri Szelénke sem az állítólagos szépségét,esetleg a feletébb intellektuális képességeit,az rögtön irigy.
De nekem nyolc,sőt fél kilenc;rondán,hülyén,humortalanul,sárgán az irigységtől hajtom ma álomra a fejem.
2015. május 02. 22:23
Tényleg meg lehet elégedve magával, ha bármelyik emberrel leáll erről bitatkozni. Ezzel inkább csak magát hitegeti. Ha tényleg meg lenne elégedve vele, ez a cikk sem született volna meg.
2015. május 02. 22:37
Valahogy nálam elveszett a cikk valódi tartalma mikor az 'undorító vagy' részhez értem
oké. hogy mindenki nyilváníthat véleményt, de ha a fordítás pontos, semmi valóban bántót nem írtak neki. Nem attól fog felnőni, hogy otthagyja a diznit, hanem, hogy ha már olyan tehetséges meg okos akkor megtanulja normálisan kezelni a konfliktusokat. Badummmtsss
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2015. május 03. 00:18
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Tömény hányinger ez az egész sztáros twitteres, instagrammos, fészbukkos jelenség. Nincsen problémám ezekkel a megosztó oldalakkal, hiszen szívesen használom jó magam is mind a hármat, de nálam meg azaz undorító, ahogyan a mai sztárok szájkaratéznak rajta. A twitter nagyon hasznos találmány, hiszen úgymond az egyik kedvencemről - aki sokaknak egyébként noname - a kiírásai alapján tudok tájékozódni (szerepek, megjelenés stb.), és akár még a kapcsolatot is felvenni vele. Az egy dolog, hogy néhány civil mocskolódással tölti a szabadidejét, ám az ezekre adott reakciók a sztárok java részéről olykor kész cirkusz. Nem értem, hogy miért nem lehet nyomni egy b*szott deletet és ignorálni a rosszindulatú megjegyzéseket. Vagy manapság a hírességek úgy dagasztják az egójukat, hogy magukról olvasgatnak a neten, oszt', ha valami negatív jellegű kritikát kapnak, akkor nekiállnak szájhősködni? Mert megjegyzem ez egy negatív, de építő jellegű kritika, úgymond "jó tanács" volt a felszólaló részéről. Nem értem, hogy miért kell ezeket így mellre szívni.
2015. május 03. 00:32
Helyes, hogy megvédte magát
Selena szuper csaj
Szánalmas hogy ilyen emberek vannak...
Selena szuper csaj
Szánalmas hogy ilyen emberek vannak...
2015. május 03. 06:56
|
|
Selenator112új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 232060 offline
|
Idézet (Diuska12 @ 2015.05.02. 18:50)
Ag_laja, Enchanted és AFCfan.. Teljesen egyet értek veletek!!!!!! "Nincs más dolgom, mint hogy szeressem magamat" Hát ez eléggé, sőt nagyon beképzelt kijelentés volt, úgy látszik az egó megvan!! Jó, hogy megvédi magát de az igazat mondja már... Még, hogy edz xD jól tudja titkolni ezt meg kell hagyni!! Amúgy is, ha ennyire nem érdekli mit mondanak neki akkor minek áll le vitatkozni mint egy hisztis? Ugyan már..-.-"
Nem terveztem hozzászólni a témához mert úgy undorító az egész média ahogy van, de amikor megláttam a kommentedben egy mondatot gondoltam azért megosztom veled hogy Selena igenis szokott edzeni.. csakhogy még mindig egy híresség akinek rengeteg dolga van. De tessék itt egy
2015. május 03. 09:16
Már lelkileg felkészültem,hogy jön Selenácska a starityre és beszól nekünk,mert rosszat mertünk mondani rá...
2015. május 03. 09:25
Idézet (Beyla @ 2015.05.03. 00:18)
Tömény hányinger ez az egész sztáros twitteres, instagrammos, fészbukkos jelenség. Nincsen problémám ezekkel a megosztó oldalakkal, hiszen szívesen használom jó magam is mind a hármat, de nálam meg azaz undorító, ahogyan a mai sztárok szájkaratéznak rajta. A twitter nagyon hasznos találmány, hiszen úgymond az egyik kedvencemről - aki sokaknak egyébként noname - a kiírásai alapján tudok tájékozódni (szerepek, megjelenés stb.), és akár még a kapcsolatot is felvenni vele. Az egy dolog, hogy néhány civil mocskolódással tölti a szabadidejét, ám az ezekre adott reakciók a sztárok java részéről olykor kész cirkusz. Nem értem, hogy miért nem lehet nyomni egy b*szott deletet és ignorálni a rosszindulatú megjegyzéseket. Vagy manapság a hírességek úgy dagasztják az egójukat, hogy magukról olvasgatnak a neten, oszt', ha valami negatív jellegű kritikát kapnak, akkor nekiállnak szájhősködni? Mert megjegyzem ez egy negatív, de építő jellegű kritika, úgymond "jó tanács" volt a felszólaló részéről. Nem értem, hogy miért kell ezeket így mellre szívni.
Egyetértek.
2015. május 03. 09:35
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Nekem is elegem van, hogy állandóan kritizálják, mikor teljesen egészséges. Szerintem gyönyörű úgy, ahogy van. Csak kukkantsatok egy kicsit vissza a 2013-14-es évekbe, amikor nagyon vékony volt. Most, hogy egyenesbe jött az élete, felszedett pár kilót, ami egyáltalán nem ártott meg neki!
Ui: Elkeserítő, hogy nem csak az Instagram, Twitter közössége ilyen retardált, de még a Starity is...
Ui: Elkeserítő, hogy nem csak az Instagram, Twitter közössége ilyen retardált, de még a Starity is...
2015. május 03. 09:37
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Arról meg ne is beszéljünk, hogy az emberek már mindenben a hibát keresik...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.