Starity

Selena Gomez ismét megvédte magát

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. május 02. 21:51 #61
- törölt felhasználó -    
Selena úgy tökéletes ahogy van.
2015. május 02. 22:01 #62
- törölt felhasználó -    
Szerintem semmi joga beleszólni az életébe.
2015. május 02. 22:07 #63
- törölt felhasználó -    
Jól tette (mármint Selena)
2015. május 02. 22:08 #64
- törölt felhasználó -    
Szeretem Selena hozzáállását a dolgokhoz és azt is,hogy valahogy mindig kedvesen,normálisan tud visszaszólni.
2015. május 02. 22:19 #65
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ritya @ 2015.05.02. 20:59)
Sydney Adams  mad.gif 
Selena nem szól be mindenkinek aki szidja. Olvastam az előző kommentjeidet és hááát  rohog.gif 
Azt írtad, hogy tudnál nagyon sok hibát találni benne hát et mindenki gondolta, mert senki sem tökéletes vagy épp olyan bunkó,arogáns,utálkozó, mint te, egyébként megnéznék rólad egy fotót, mert te úgy is jobban nézel ki, mint Selena nem de??  rohog.gif  rohog.gif Elég vicces vagy saját magadat járatod le a kommenteiddel azt hiszed, hogy okosat írsz közben meg....
Látom, hogy sokan írják, hogy vegyen inkább ének órákat meg tanuljpn jól színészkedni stb... Szerintem Selena nagyon jó énekes és színésznő. És híres csak a modellek lehetnek a kínézetük alapján!! Selena nem hiába lett sztár és nem a szépségéért!! Jó alakja van!

Igen,mert annyira szeretem lejáratni magam széleskörű publikum előtt.Nem,azt azért írtam,hogy érzékeltessem,senki sem tökéletes,én sem.Tessék,nekem ez az egyik legnagyobb hibám;akkora a pofám,mint a ház.Ennyi,tessék,kimondtam,nagy ember lettem. rolleyes.gif
Szelenítára visszatérve,legalább ne próbálná meg letagadni,hogy sántít a "Nem érdekel mások véleménye" típusú kijelentése - teljesen felesleges.
Csak tudnám,miért hiszitek azt,amennyiben valaki nem dicséri Szelénke sem az állítólagos szépségét,esetleg a feletébb intellektuális képességeit,az rögtön irigy.
De nekem nyolc,sőt fél kilenc;rondán,hülyén,humortalanul,sárgán az irigységtől hajtom ma álomra a fejem.
2015. május 02. 22:20 #66
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2565
Csatolások: 0
Azonosító: 217999
Legtokeletesebb no!! Igazi peldakep heart.gif
2015. május 02. 22:23 #67
- törölt felhasználó -    
Tényleg meg lehet elégedve magával, ha bármelyik emberrel leáll erről bitatkozni. Ezzel inkább csak magát hitegeti. Ha tényleg meg lenne elégedve vele, ez a cikk sem született volna meg. smileeee.gif
2015. május 02. 22:37 #68
- törölt felhasználó -    
Valahogy nálam elveszett a cikk valódi tartalma mikor az 'undorító vagy' részhez értem biggrin.gif oké. hogy mindenki nyilváníthat véleményt, de ha a fordítás pontos, semmi valóban bántót nem írtak neki. Nem attól fog felnőni, hogy otthagyja a diznit, hanem, hogy ha már olyan tehetséges meg okos akkor megtanulja normálisan kezelni a konfliktusokat. Badummmtsss
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2015. május 02. 23:04 #69
Meliikee
Meliikee
visszatérő vendég

Státusz"Is it desire? Or is it love that I'm feeling for you?"
Hozzászólás: 323
Azonosító: 204211
te jó isten
2015. május 02. 23:12 #70
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
szánalmas ez az egész
2015. május 03. 00:01 #71
- törölt felhasználó -    
Hagyják már békén szerencsétlent, jóég......
2015. május 03. 00:18 #72
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Tömény hányinger ez az egész sztáros twitteres, instagrammos, fészbukkos jelenség. Nincsen problémám ezekkel a megosztó oldalakkal, hiszen szívesen használom jó magam is mind a hármat, de nálam meg azaz undorító, ahogyan a mai sztárok szájkaratéznak rajta. A twitter nagyon hasznos találmány, hiszen úgymond az egyik kedvencemről - aki sokaknak egyébként noname - a kiírásai alapján tudok tájékozódni (szerepek, megjelenés stb.), és akár még a kapcsolatot is felvenni vele. Az egy dolog, hogy néhány civil mocskolódással tölti a szabadidejét, ám az ezekre adott reakciók a sztárok java részéről olykor kész cirkusz. Nem értem, hogy miért nem lehet nyomni egy b*szott deletet és ignorálni a rosszindulatú megjegyzéseket. Vagy manapság a hírességek úgy dagasztják az egójukat, hogy magukról olvasgatnak a neten, oszt', ha valami negatív jellegű kritikát kapnak, akkor nekiállnak szájhősködni? Mert megjegyzem ez egy negatív, de építő jellegű kritika, úgymond "jó tanács" volt a felszólaló részéről. Nem értem, hogy miért kell ezeket így mellre szívni.
2015. május 03. 00:32 #73
- törölt felhasználó -    
Helyes, hogy megvédte magát smileeee.gif
Selena szuper csaj
Szánalmas hogy ilyen emberek vannak...
2015. május 03. 06:56 #74
Selenator112
Selenator112
új tag

StátuszI Love Selena <3 Selenator forever *o* WE ARE THE WALKING DEAD!
Hozzászólás: 66
Azonosító: 232060
Idézet (Diuska12 @ 2015.05.02. 18:50)
Ag_laja, Enchanted és AFCfan.. Teljesen egyet értek veletek!!!!!! "Nincs más dolgom, mint hogy szeressem magamat" Hát ez eléggé, sőt nagyon beképzelt kijelentés volt, úgy látszik az egó megvan!! Jó, hogy megvédi magát de az igazat mondja már... Még, hogy edz xD jól tudja titkolni ezt meg kell hagyni!! Amúgy is, ha ennyire nem érdekli mit mondanak neki akkor minek áll le vitatkozni mint egy hisztis? Ugyan már..-.-"

Nem terveztem hozzászólni a témához mert úgy undorító az egész média ahogy van, de amikor megláttam a kommentedben egy mondatot gondoltam azért megosztom veled hogy Selena igenis szokott edzeni.. csakhogy még mindig egy híresség akinek rengeteg dolga van. De tessék itt egy http://flawless-gomez.com/gallery/albums/userpics/10001/normal_March_5th_-_Out_and_About_1.JPG . Ez a kép kb egy hónapos. Valószínűleg most azzal fogsz jönni hogy nem érdekel. Oké. Csak gondoltam megosztom veled thumbsup.gif
2015. május 03. 07:09 #75
cat32
cat32
»hunter«
Hozzászólás: 1727
Csatolások: 153
Azonosító: 240731
Én senki oldalán se állok. rohog.gif
2015. május 03. 07:55 #76
hutkaluca
hutkaluca
visszatérő vendég

Státusznekem a kedvenc színészem a shailene woodley én ajánlom mindenkinek
Hozzászólás: 103
Azonosító: 239387
szerintem vékony
2015. május 03. 09:16 #77
- törölt felhasználó -    
Már lelkileg felkészültem,hogy jön Selenácska a starityre és beszól nekünk,mert rosszat mertünk mondani rá...
2015. május 03. 09:25 #78
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2015.05.03. 00:18)
Tömény hányinger ez az egész sztáros twitteres, instagrammos, fészbukkos jelenség. Nincsen problémám ezekkel a megosztó oldalakkal, hiszen szívesen használom jó magam is mind a hármat, de nálam meg azaz undorító, ahogyan a mai sztárok szájkaratéznak rajta. A twitter nagyon hasznos találmány, hiszen úgymond az egyik kedvencemről - aki sokaknak egyébként noname - a kiírásai alapján tudok tájékozódni (szerepek, megjelenés stb.), és akár még a kapcsolatot is felvenni vele. Az egy dolog, hogy néhány civil mocskolódással tölti a szabadidejét, ám az ezekre adott reakciók a sztárok java részéről olykor kész cirkusz. Nem értem, hogy miért nem lehet nyomni egy b*szott deletet és ignorálni a rosszindulatú megjegyzéseket. Vagy manapság a hírességek úgy dagasztják az egójukat, hogy magukról olvasgatnak a neten, oszt', ha valami negatív jellegű kritikát kapnak, akkor nekiállnak szájhősködni? Mert megjegyzem ez egy negatív, de építő jellegű kritika, úgymond "jó tanács" volt a felszólaló részéről. Nem értem, hogy miért kell ezeket így mellre szívni.

Egyetértek. rohog.gif
2015. május 03. 09:35 #79
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1652
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Nekem is elegem van, hogy állandóan kritizálják, mikor teljesen egészséges. Szerintem gyönyörű úgy, ahogy van. Csak kukkantsatok egy kicsit vissza a 2013-14-es évekbe, amikor nagyon vékony volt. Most, hogy egyenesbe jött az élete, felszedett pár kilót, ami egyáltalán nem ártott meg neki!
Ui: Elkeserítő, hogy nem csak az Instagram, Twitter közössége ilyen retardált, de még a Starity is...
2015. május 03. 09:37 #80
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1652
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Arról meg ne is beszéljünk, hogy az emberek már mindenben a hibát keresik...
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok