Selena Gomez ismét megvédte magát
2015. május 02. 18:52
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Egyet még mindig nem értek...Selena hol kövér?
Azon a lányon egy kiló felesleg sincs.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. május 02. 18:53
Idézet (Enchanted @ 2015.05.02. 18:40)
Az szép és jó,hogy megvédi magát,és tényleg nincs semmi baj az alakjával,de hány sztárt láttatok,aki leáll az utálkozókkal vitatkozni?Egy dolog,hogy elmondja egy interjúban,hogy nem érdeklik az utálkozó kommentek,ő elégedett a testével meg mit tudom én mi,de hogy hiresség létére leáll egy civil emberrel vitatkozni mint egy hisztis kislány?Nem csoda,hogy itt is minden Selena fan leáll vitatkozni,ha valaki rosszat mer mondani imádott énekesnőére,ha maga Selena is ezt csinálja.Komolyan felnőhetne már.Egy értelmes,felnőtt hiresség nem fog leállni minden utállóval vitatkozni.Csakhát nem szabad megsérteni szelenita egóját...
Ezt egyébként én sem értem.Állandóan azzal jön,hogy nem érdeklik az utálkozó kommentek,pedig az,hogy minden jöttment haterrel leáll vitatkozni,nem ezt sugallja.Csak Nekik szerez vele örömet,de gondolom,Szelenítá erre még nem jött rá egészen...
De no para,majd kinövi.
2015. május 02. 18:56
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline
|
Selena-nak teljesen igaza van. Ha valaki azzal tölti az idejét, hogy az alakja miatt ócsárolja a másikat az INTERNETEN, akkor az illető vagy állati gyerekes, vagy borzasztóan sok ideje van. (Ez esetben szerintem mindkettő közrejátszik.)
2015. május 02. 18:59
Idézet (Sydney Adams @ 2015.05.02. 18:53)
Ezt egyébként én sem értem.Állandóan azzal jön,hogy nem érdeklik az utálkozó kommentek,pedig az,hogy minden jöttment haterrel leáll vitatkozni,nem ezt sugallja.Csak Nekik szerez vele örömet,de gondolom,Szelenítá erre még nem jött rá egészen...
No para,majd kinövi.Bár egy ilyen tett igazán meglepő egy mondhatni,felnőtt nőtől...
No para,majd kinövi.Bár egy ilyen tett igazán meglepő egy mondhatni,felnőtt nőtől...
Valószínűleg mégsem érzi olyan jól magát a bőrében, ha szükségét érzi annak, hogy verbálisan bizonygassa.
2015. május 02. 19:04
Az oké, hogy megvédi magát, de azért nem kéne kis picsa mondjára viselkednie
2015. május 02. 19:04
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Cs*ssze már meg a sok vagy 40 vagy 140 kg-s élettelen cs*cska, akiknek az a legnagyobb gondjuk, hogy Selena Gomez hízott 3 kg-t. Nézzenek már magukba, esküszöm. Amúgy természetes, hogy egy szellemileg egészséges ember szereti magát, csakhát sokaknak fájhat, ha ezt valaki ki is mondja. Ahogy az is természetes, hogy itt egyesek gyerekes módon úgy csinálnak, mintha nem olvasták volna el a mondat többi részét.
2015. május 02. 19:18
Idézet (Cherry Ice @ 2015.05.02. 18:59)
Valószínűleg mégsem érzi olyan jól magát a bőrében, ha szükségét érzi annak, hogy verbálisan bizonygassa. 
Ez a sztárság egyik kevésbé pozitív velejárója.Hiába jár a tömérdek lovetta,rengeteg rajongó szeretete,sok V.I.P. jegy a világ legelőkelőbb klubjaiba... és hasonlók,luxuscsomagba kapja hozzá ezt is.Bár az már tényleg csupán felfogás kérdése,hogy ki hogyan reagálja le ezeket.Nem mintha túlzottan sajnálnám Szelenítát.Az előbb említett személyek is képesek túltenni magukat a netes szapulók felettébb értelmes kommentjein,ellenben hozzá kell tennem,miszerint a trióból legalább kettőnek sikerült felnőni,a maradék egynek pedig van fogalmas róla,hogy ha már a világ egyik legfoglalkoztatottabb modellje,csak szorult belé egy kis szépség.
Beyla
2015. május 02. 19:25
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Legalább most nem tette hozzá, hogy szeretlek téged, ahogy szokta.
Ezek az ilyen válaszai már egyre átlátszóbbak.
Bátor Ventillátor
2015. május 02. 19:26
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Nem vagyok Selena rajongo, de ezzel abszolut egyetertek..sose ertettem az ilyen embereket, akik masokat elitelnek valami miatt ami igazabol nem is igaz es/vagy nem az o dolguk.
2015. május 02. 19:29
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nagyon helyes, hogy megvédte magát. Falra mászok az ilyen emberektől!
2015. május 02. 19:31
Örülök, hogy Selena kiállt a maga véleménye mellett, és nem hagyta, hogy hülyének nézzék. Szerintem karcsú, a maga mesés módján!
2015. május 02. 19:45
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Egyébként, meg miért lenne egoista?
Az, ha valaki elégedett magával, cseppet sem számít egoizmusnak.
2015. május 02. 19:47
|
|
zalan15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 240750 offline
|
amugy cool vicces hogy már nem tudtok mibe bele kötni hát kerestek valamit amire irigykedtek. ha meg olyan szépek akartok lenni mint Sel akkor kérjetek szépség tippeket tőle
2015. május 02. 19:48
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Szerintem nem a külső alapján kellene ítélkezni. ;3 Jól tette, hogy visszaszólt.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.