Április 29-én megjelent a Swim Deep új dala, a One Great Song And I Could Change The World, mely új albumukon kap helyet.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Swim Deep színes körmökkel lázad új daluk videójában
2015. május 01. 15:10
Nem tetszik a dal, és ztem a fekete körmük olyan b*zis, úgyhogy...
2015. május 01. 17:37
|
healy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 93 Azonosító: 240743 offline
|
Szerintem meg krva jó, iszonyúan bizarr Austin hangja és úgy eleve az album is az lesz. Bennem van a hiba, én vagyok az elvont, aki nem szereti a normális dolgokat. A szöveg pedig... Ahhhhhh.
2015. május 01. 18:25
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
ZsófiVira, menj az előítéleteiddel el a francba, köszi
Sarah96, köszönjük a kulturált véleményt
ON: Nekem a klip nagyon bejött, a dal kicsit kevésbé, nem igazán bírom az ilyesmi énekesi hangot
Sarah96, köszönjük a kulturált véleményt
ON: Nekem a klip nagyon bejött, a dal kicsit kevésbé, nem igazán bírom az ilyesmi énekesi hangot
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
2015. május 01. 19:43
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
szerintem a videó is jó, meg nekem a dal is nagyon tetszik, biztosan fogom még hallgatni. fogalmam sincs miért, de valamire vagy valakire borzasztóan emlékeztet.
2015. május 02. 10:29
Hát, olyan szinten megtetszett a szám, hogy belehallgattam másik számaikba is és beléjük szerettem. ^^
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.