A 2012-ben indult Tinder napjainkra a világ egyik legnépszerűbb társkereső alkalmazása lett, így nem csoda, hogy kedvenc szingli sztárjaink is itt keresik az igazit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hilary Duff a Tinderen keresi az igazit
2015. április 29. 22:07
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. április 29. 22:21
|
|
J.Grofanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.11. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 241347 offline
|
1. Hogy nem írnak rá 999999-en?
2. Így sztem sokkal nagyobb az esély, hogy valami antiszociális személyiség zavaros emberkébe fut.
3."Úgy vélem, az első dolog mindenképpen a külső, ami ugyan végtelen hiúságra vall, de a természetes kémia az, ami igazán megfog. A másik fontos dolog az, hogy mit mond. Mondjuk mit ír a profilján. Ennek mindenképpen viccesnek kell lennie." Hát bravo!
" De végülis az ő dolga...
2. Így sztem sokkal nagyobb az esély, hogy valami antiszociális személyiség zavaros emberkébe fut.
3."Úgy vélem, az első dolog mindenképpen a külső, ami ugyan végtelen hiúságra vall, de a természetes kémia az, ami igazán megfog. A másik fontos dolog az, hogy mit mond. Mondjuk mit ír a profilján. Ennek mindenképpen viccesnek kell lennie." Hát bravo!
2015. április 29. 23:31
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Az o koraban sokan csinaljak ezt, habar meglepo, hogy o igy bevallotta es ennyi informacioval.
Marmint most akik azt hittek Hilary az vagy nem hittek, mar tudjak
meg igy eleg fura, hogy tenyleg ilyen nyiltan megosztotta.
Meg szerintem hires emberkent ezt nem mernem vagy akarnak csinalni. De hat vegulis kivancsi lehetett, vagy valami.
Am sajnalom, hogy Joel utan a ferjevel se jott ossze.
En amugy sose regisztralnek ilyenen. meg ha ketsegbeesett is lennek idosebb koromban. Valahogy nem bizok az ilyen weblapokban.
Marmint most akik azt hittek Hilary az vagy nem hittek, mar tudjak
Meg szerintem hires emberkent ezt nem mernem vagy akarnak csinalni. De hat vegulis kivancsi lehetett, vagy valami.
Am sajnalom, hogy Joel utan a ferjevel se jott ossze.
En amugy sose regisztralnek ilyenen. meg ha ketsegbeesett is lennek idosebb koromban. Valahogy nem bizok az ilyen weblapokban.
2015. április 30. 00:15
Csoda, hogy páran nem ismerték fel. Mindenesetre le a kalappal, amiért így belevágott ebbe.
2015. április 30. 11:18
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Nincs abban semmi hiúság, hogy a külső az első nála, a sok romantikus, szentimentális maszlaggal ellentétben, senki nem fog első látásra bele szeretni a személyiségedbe.
2015. április 30. 13:57
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Soha nem voltam híve az internetes társkeresnésnek.
2015. április 30. 14:30
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
egyetértek LeerdammerGirl-el
2015. április 30. 14:35
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (J.Grofan @ 2015.04.29. 22:21)
1. Hogy nem írnak rá 999999-en?
" De végülis az ő dolga...
Egyetértek.
2015. április 30. 15:04
Jézusom ez olyan izé..hát..mondjuk ... veszélyes? o.O
2015. április 30. 18:37
az internetes párkapcsolat(ból) csak rosszul sülhet el. Hilary-t akárki megkaparinthatná, mert nagyon szép. És ő pont ezt akarja??
2015. április 30. 18:51
Valóban nagyobb az esély rá,hogy interneten verik át,de attól miért ne találhatna egy tisztességes partnert magának,mert nem a valóságban találkoztak?Egyáltalán;miért ne randizhatna csak úgy a spontaneitás kedvéért?Teljes mértékben meg tudom érteni a dolgot.Nemrég vált el a férjétől,nem feltétlenül kell évekig az egereket itatnia.
Mellesleg egyet kell értenem caturday-jal,sem az ember eszébe,sem a szellemességébe nem lehet beleszeretni első látásra.
Mellesleg egyet kell értenem caturday-jal,sem az ember eszébe,sem a szellemességébe nem lehet beleszeretni első látásra.
2015. május 02. 10:48
|
|
YourLoveIsMyDrugvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 241257 offline
|
Nem hiszem hogy fog ez neki menni... hisz mégis csak híres...
2015. május 02. 16:00
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 online
|
nekem nem tetszenek ezek a társkereső oldalak...nem valami biztonságos...meglepő.hogy ő itt próbálkozik...
2015. május 04. 22:00
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Ezen most rendesen meglepődtem.
De remélem valami normális csávót talál majd magának, aki nem használja ki!
De remélem valami normális csávót talál majd magának, aki nem használja ki!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: