10 új angyalt avatott a Victoria's Secret
2015. április 30. 12:11
|
|
Rainbowcloudvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.19. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 241579 offline
|
Gratulálok nekik, biztosan csodásak lesznek a VS-nél.
2015. április 30. 14:59
Gratulálok nekik! Nagyon szépek mindannyian. Taylornak, Laisnak és Saranak külön örülök.
2015. április 30. 16:57
Elsa Hosk-nak nagyon örülök .Gratulálok neki,és a többieknek:)!
2015. április 30. 17:09
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
megváltozik az életük, ebben biztos vagyok:)
2015. április 30. 18:35
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Taylor Hill
Neki örülök a legeslegjobban a felsoroltak közül.Habár nem kifejezetten rajongok egy modellért sem,Mihalik Enikő mellett Taylor az,akit nagyon régóta kedvelek.Bár azt még mindig nem tudtam "feldolgozni",hogy egyidős velem.
2015. április 30. 18:48
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nagyon büszkék lehetnek magukra..
Nem mindennapi dolog bekerülni
2015. április 30. 19:28
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Azért jobb képeket várnánk!
2015. április 30. 20:41
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
jó lehet nekik
2015. április 30. 21:08
|
BetűkésSzámokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.21. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 215639 offline
|
Amikor először megláttam Taylort, még a nevét sem tudtam, de rögtön tudtam, hogy óriási sikereket fog elérni, és az angyal cím még csak a kezdet. Biztos vagyok benne, hogy az egyik legkeresettebb modellé fogja kinőni magát.
Rajta kívül Sara Sampio és Elsa Hosk sikereinek is örülök, de a többieknek is szurkolok.
Rajta kívül Sara Sampio és Elsa Hosk sikereinek is örülök, de a többieknek is szurkolok.
2015. május 01. 20:46
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
A VS már egy ideje leszállóágban van, és az egyetlen dolog, ami még a felszínen tartja őket, az Adriana és Ale jelenléte. Nélkülük mélypontra fog jutni a márka, és ezt megelőzendő léptettek elő angyallá ennyi lányt, ami, mondjuk, nem volt olyan jó ötlet, mint azt az illetékesek hiszik.
Ezzel, hogy egyszerre tíz lányt emeltek angyallá, teljesen elvették a VS angyal imázs jelentőségét, most már angyalnak lenni nem akkora nagy dolog, mint mondjuk tíz éve volt. Akkor még olyan nevek reklámozták a márkát, mint Gisele, Karolina, Bianca, Tyra, Naomi, Heidi, Ana Beatriz... Hol vannak mára már azok a teltkarcsú, formás szépségek, akiknek egyedi arcvonásaik hívták fel az emberek figyelmét? Ez a sok hétköznapi, egyszerű csaj a nyomukba sem ér...
Jobban tették volna, ha Palvin Barbi tök átlagos barinője helyett Jourdan Dunnt, Maryna Linchukot, a Jablonski nővéreket vagy Toni Garrnt választják...
Btw, Barbi jól beprotezsálta Stellát a Victoria's Secret kötelékébe. Kíváncsi lettem volna, hogyha nem tölt fel Stella barátnőjéről hetente nyolc képet, bárki is megismerte volna-e a nevét...?! Nem hiszem.
Ezzel, hogy egyszerre tíz lányt emeltek angyallá, teljesen elvették a VS angyal imázs jelentőségét, most már angyalnak lenni nem akkora nagy dolog, mint mondjuk tíz éve volt. Akkor még olyan nevek reklámozták a márkát, mint Gisele, Karolina, Bianca, Tyra, Naomi, Heidi, Ana Beatriz... Hol vannak mára már azok a teltkarcsú, formás szépségek, akiknek egyedi arcvonásaik hívták fel az emberek figyelmét? Ez a sok hétköznapi, egyszerű csaj a nyomukba sem ér...
Jobban tették volna, ha Palvin Barbi tök átlagos barinője helyett Jourdan Dunnt, Maryna Linchukot, a Jablonski nővéreket vagy Toni Garrnt választják...
Btw, Barbi jól beprotezsálta Stellát a Victoria's Secret kötelékébe. Kíváncsi lettem volna, hogyha nem tölt fel Stella barátnőjéről hetente nyolc képet, bárki is megismerte volna-e a nevét...?! Nem hiszem.
2015. május 02. 10:49
|
|
YourLoveIsMyDrugvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 241257 offline
|
Gratulla
2015. május 02. 16:55
Gratulálok nekik, mindegyikük nagyon szép, biztos sikeresek lesznek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: