Éjszaka debütált Adam Lambert visszatérő kislemezéhez a videoklip, ami máris nagy népszerűségnek örvend egyedi stílusa végett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Adam Lambert - Ghost Town
2015. április 29. 13:53
Vááá már nagyon vártam és tök szuper lett, a dalhoz pedig teljes mértékben passzol
2015. április 29. 14:04
Imádom! Ez a fekete-fehér stílus nagyon bejött. Illik a dalhoz. Fantasztikus klip lett, gratulálok
2015. április 29. 14:46
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ez valami förtelmesen jó lett...csak gratulálni tudok!
2015. április 29. 15:18
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
A klippel is úgy van, mint a számmal. Addig jó, amíg el kezdődik a felesleges, fütyülős, unalmas, énekmentes gépzene, amit én személy szerint a zene legaljának tartok. Adamben soha nem a zenéjét szerettem, hanem a tökéletes, gyönyörű hangját. Ezt eléggé mellélőtte most, kevés ének, sok.........dolog, amit már leírtam, nekem nem jött be
A klip meg semmi különleges, vibráló képernyő és fura, vonagló emberek. Valóban, fekete-fehérben mindent el lehet adni
A klip meg semmi különleges, vibráló képernyő és fura, vonagló emberek. Valóban, fekete-fehérben mindent el lehet adni
2015. április 29. 16:18
|
|
DeerFlowerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.25. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 240790 offline
|
Elképesztő lett ,már alig vártam
2015. április 29. 16:33
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Pocok2001 teljesen egyet értek...
2015. április 29. 16:42
A dalt még most is imádom, viszont sokkal jobb klipre számítottam. Sajnálom, hogy elcseszték a klipet, kár érte.
2015. április 29. 17:27
|
|
BTR_Rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.19. Hozzászólás: 205 Csatolások: 40 Azonosító: 236203 offline
|
Nem is rossz
2015. április 29. 19:03
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (Pocok2001 @ 2015.04.29. 15:18)
A klippel is úgy van, mint a számmal. Addig jó, amíg el kezdődik a felesleges, fütyülős, unalmas, énekmentes gépzene, amit én személy szerint a zene legaljának tartok. Adamben soha nem a zenéjét szerettem, hanem a tökéletes, gyönyörű hangját. Ezt eléggé mellélőtte most, kevés ének, sok.........dolog, amit már leírtam, nekem nem jött be
Fuuuh de utálom én is az ilyen gépzenéket ... >.> ... ez szerintem sem sikerült olyan jóra , mint a többi száma
2015. április 29. 19:31
A klip jó lett, de maga a szám nem tetszik annyira.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: