Érkezik az ötödik One Direction album, ezúttal Zayn Malik nélkül. Liam Payne azonban szeretné, ha ez lenne az eddigi legjobb munkájuk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Maradandó zenét szeretne alkotni a One Direction
2015. április 28. 19:10
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
4 nagylemez után kicsit elkéstek ezzel, de úgy se fog sikerülni. Hullócsillagok csupán, akikre 10 év múlva ember nem fog emlékezni.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. április 28. 19:15
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nem akarok rosszindulatú lenni, de ez már nem fog megvalósulni. Alapjáraton sincs bennük annyi tehetség, kreativitás és egyediség, hogy valami olyat alkossanak a mai popiparban, amit eddig nem lőttek el, és még emellett nagyon úgy fest a dolog, hogy nem sok van nekik hátra a végleges felbomláshoz. Kapálózhatnak, nyilatkozhatnak ezt, nyilatkozhatnak azt, de az egydé neve már csak a süllyedő hajó. Zéjn megadta a kezdő lökést, és azóta pedig mélyen repülnek. Ami gyorsan jön, az általában gyorsan is megy.
2015. április 28. 19:17
Edd Sheerannak jo zeneje van az 1 D vel ezt nehez elkepzelni de sok sikert (haba utalom oket )
2015. április 28. 19:24
Ahhoz talán kicsit érettebbeknek kéne lenniük, hogy ne csak szerelmes dalokat énekeljenek, amiken a rajongóik olvadoznak, pedig ugyanarról szól az összes. És zayn kilépésével elindultak a lejtőn, tökmindegy milyen zenét írnak(már ha ők írják), csak amiatt lesz érdekes a banda, hogy vajon ki lép ki következőnek.
Bátor Ventillátor
2015. április 28. 19:25
|
|
Norix6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.02. Hozzászólás: 1174 Csatolások: 0 Azonosító: 220435 offline
|
Akkor még úgy dolgozzanak 60 évet a szakmában
Bátor Ventillátor
2015. április 28. 19:27
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
szeretnének vagy nem szeretnének, de nem fog sikerülni
de legalább a szándék megvan
Bátor Ventillátor
2015. április 28. 19:35
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
Annyira jó végre egy jó vidám hírt olvasni róluk
büszke vagyok rájuk hogy itt vannak mellettünk és dolgoznak még a szabadidejükben is az 5. albumon
Boldog vagyok hogy vannak nekünk és mindent megtesznek nekünk
büszke vagyok rájuk hogy itt vannak mellettünk és dolgoznak még a szabadidejükben is az 5. albumon
Boldog vagyok hogy vannak nekünk és mindent megtesznek nekünk
2015. április 28. 19:41
|
|
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline
|
Igen,nektek nem tetszik,de persze el kell olvasni a cikket es irni a negativ kommenteket. Es most majd jon a szidas ram,hogy en is csak egy tini p***a vagyok aki nyaladzik utanuk
probaljatok meg ezt elerni es majd figyellek titeket
Directioner001213
2015. április 28. 19:51
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Sok sikert a továbbiakhoz! De Zayn nélkül akkor sem lesz ugyanolyan:(
2015. április 28. 19:54
|
|
Directioner001213visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.21. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 241647 offline
|
de jó hogy Harry marad
és nagyon várom már az 5-ik albumot
Büszke vagyok rájuk csak így tovább
kár hogy Zayn már nincs benne nem ő volt a kedvencem de akkor is jó hangja volt néha még most is sírok mikor pl meg nézek egy Zarry-s videót vagy mikor eszembe jut hogy mennyire jóban voltak most meg kb szóba se állnak egymással
de atöbbi fiúnak sok sikert imádom őket
ReeceBibbyfan
2015. április 28. 19:56
|
|
BTR_Rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.19. Hozzászólás: 205 Csatolások: 40 Azonosító: 236203 offline
|
De jo már
2015. április 28. 19:56
Nem tudom, hogy képesek lesznek-e Ed Sheeran fajtájú zenét alkotni, de sok sikert nekik!
Örülök, hogy Harry marad. Így legalább kevesebb boldogtalan rajongó lesz.
Örülök, hogy Harry marad. Így legalább kevesebb boldogtalan rajongó lesz.
2015. április 28. 20:14
Nem tudom, mennyire lesznek maradandóak a zenéik, de kíváncsian várom az új albumot!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.