uranisntennenmhizsem elll!!!4!hogyleheetvlakienyire hüle??!XDDd
- Érezd a komment szarkazmusát. Őszintén? Szerintem hullámvölgyben van a csaj, ezen is egyszer túl fog esni, nem kellene elhordani mindennek.. -
Hatalmas füves cigivel mulatott Miley Cyrus
2015. április 28. 18:48
|
|
pati player4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.02. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 238367 offline
|
kiváncsi vagyok hogy a rajongói meddig fogják még szeretni
2015. április 28. 18:49
|
|
pati player4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.02. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 238367 offline
|
és igazad van EmmaOliviaHolt
2015. április 28. 18:55
|
|
ibbi427 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.09. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 233100 offline
|
Na és?Mindannyian mások vagyunk!Ha ő ilyen,akkor ilyen.Lehet hogy ez a stílus a legtöbb embertől távol áll de hozzá közel.Lehet hogy eddig szidtam Miley-t de most már nem!
2015. április 28. 18:55
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Ez már kva unalmas. Amikor naponta feljövök Starity-re, biztosan hogy van egy Selenás/ Miley-es/ 1D-s cikk..
2015. április 28. 18:58
Idézet (holczerd1997 @ 2015.04.28. 18:46)
Megkérem minden kedves cikkírót,hogy NE Miley Cyrus botrányairól írjon,mert már nagyon unalmas kb. ez a 100-ik,ilyen témájú újság a Starity-n!
Az utolsó 30 cikkből ami köthető a nevéhez, kb kettő volt olyan ami talán valamilyen formában a munkásságáról szólt, de ott is inkább csak névlegesen volt megemlítve
2015. április 28. 19:03
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Ez mostmár kezd kicsit sok lenni. Valószínű, hogy én vagyok tájékozatlan, de valakit megkérek, hogy világosítson fel a következő albumának a kiadási időpontjáról, esetleg egy új filmjének a premierjéről. Amennyire én tudom, ilyesmik nincsenek még tervbe véve. A végtelenségig szánalmasnak tartom, hogy amíg más az ő korában felsőoktatási intézményekben művelődik, vagy éjjel-nappal dolgozik, próbál a saját lábára állni keservesebb erőfeszítések árán, amilyeneket ez a nő valószínűleg egész életében is tett, addig ő a sztárkodással megszerzett piszkosul nagy vagyonán drogot vásárol magának, és mert épp valamilyen okból kifolyólag nem tud a munkásságával címlapra kerülni, ezért azzal akar teret szerezni magának, hogy spontán smárol le nőket és reklámozza ezeket az undorító, homályos tekintetű képeit. Fiatal még, talán idősebb korára megtanít neki ezt-azt az élet...
2015. április 28. 19:10
Nem tudom miért kell adni alá a lovat. Oké, hogy botránkoztat, de ugyan már, ez csak egy kép. És erről cikkezni? Ha valakit érdekel Miley, majd követi a nemes életét instagramon, de higgyétek el, több olyan ember van, akit nem érdekel, mint akit igen. És szerintem azzal nincs gond, ha az van, amit a többség akar, vagy éppen az nincs, amit nem.
és ha bárki kérdezni, igen, már a cím elolvasása után is felmegy az agyvizem. Oké, hogy nem akarom elolvasni, a legtöbb mileys cikkre nem is kattintok rá, de higgyétek el, a cím és a feje is marhára idegesítő.
2015. április 28. 19:11
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Felőlem azt kezd az életével amit akar, de ennél sokkal okosabbnak gondoltam Őt. Ez a fajta viselkedés már egy ideje érzékelhető nála, kicsit újíthatna már, ugyanis már rég unalmas
inkább a tehetségével (?!) kellene felhívnia magára a figyelmet...
2015. április 28. 19:23
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
Most komolyan, mekkora hír.... Nem mindegy nektek, mikor füvezik és mennyit? nem a ti dolgotok xd
2015. április 28. 19:25
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Szerintem ez undorító oké hogy füvezik,mert nem ő az egyetlen celeb aki füvezik, de ő ezt még meg is osztja másokkal épp mint Joe Jonas. Régen amikor még a hannah montanas időszakja volt nagyon szeretem 2. kedvencem volt (persze az 1. Selena) de amióta ekkorát változott azóta nem igazán szeretem nem azt mondom hogy utálom de nem úgy mint régen.
2015. április 28. 19:28
Csak magamat tudom ismételni: Én már semmin sem lepődöm meg!
2015. április 28. 19:31
Annyi különbség van Miley és más sztárok között,hogy míg ő kirakja, a többiek titkolják (vagy nem csinálják.) A rajongói pedig így is úgyis szeretni fogják...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: