Hatalmas füves cigivel mulatott Miley Cyrus
2015. május 05. 16:39
|
|
CsajSziiiii 14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 232011 offline
|
Gratulálok Hanah Montana! Szánalmas
2015. május 05. 17:08
|
|
Beatles80új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.31. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 242056 offline
|
Hannah Montana-ként lehett még szeretni, de most?!? Eszméletlen, amiket csinál, nem százas a csaj, az biztos! És még ő a 2. a ranglistán? Ugyan mit lehet már szeretni benne? Csak olyan cikkek jelennek meg róla, hogy megint hogyan sokkolta a rajongóit, hogyan tette tönkre magát...
El se hiszem, hogy pár éve, még ő alakítoooa Hannah Montana-t...
El se hiszem, hogy pár éve, még ő alakítoooa Hannah Montana-t...
2015. május 05. 17:20
|
|
flowerGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 204134 offline
|
Hát ez a csaj is ennyit ér.
2015. május 15. 11:30
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Büszke lehet magára. Komolyan egyre jobban rá se tudok ismerni.
1 felhasználónak tetszik:
Ramadaa
2015. május 16. 10:27
|
|
poppy19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.11. Hozzászólás: 476 Csatolások: 4 Azonosító: 242580 offline
|
Igen,most lehet,hogy jövök a régi dumával,hogy a régi Miley milyen volt,és én értem,ez az ő élete,de amikor híres lett,tudhatta,hogy mi vár rá.Hogy millió ember néz fel rá,és jó példát kell majd mutatnia.Most pedig mindenki előtt teszi tönkre magát.
2015. június 13. 20:20
|
|
Cat10angel in black |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 975 Csatolások: 65 Azonosító: 229424 offline
|
Most mondjatok meg nem hulyeseg ot szeretni,botranyokat csinal meg minden es ilyen peldat mutat a rajongoinak....foleg akik 3-4,4-5 evesek nem ertem.Azok a kicsik akik Hannah Montanaba hisznek o ilyen lett.Nem sajnalatra melto ez a no.Es az a video is...gratulalok Miley de ilyen rajongoid lesznek...akik cigiznek,botranyokat csinalnak.Mondjatok meg azok a kicsik akik imadjak mit szolnanak.
1 felhasználónak tetszik:
Ramadaa
2015. július 06. 10:55
|
|
baloghbrigittaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 245580 offline
|
felfoghatatlan hogy milyen ember lett belőle.. mondhatni megvolt "mindene" és most meg nincs semmije csak egyfolytában rosszakat lehet róla hallani..
2015. augusztus 02. 11:25
mint már Justin Biberet is örökre lepecsételtem őt is. Elegem van belőle. Egyszer kikölcsönöztem a könyvét még amikor normális volt.. Akkor egy teljesen más embert láttam benne. De már tudom hogy az egész szakmát csak a pénz miatt csinálja. És a legszomorúbb hogy régen imádtam őt és a Hannah Montana-t.
2015. szeptember 22. 14:06
|
nanemárúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.21. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 249944 offline
|
Hajrá fiatalok, kövessétek nagy példaképetek példáját. érdemes, mert a drog révén az ilyen kretének viszonylag hamar kiszelektálódnak. remélhetőleg még mielőtt szaporodnának...
2015. október 03. 18:23
Ehhez már csak gratulálni tudok.
Ez már SZÁNALMAS,amit már ez csinál.
2015. október 10. 12:54
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
1. Nem érdekel hogy mit szív. 2. Ne itélkezzetek felette max anyátok felett de Miley felett ne. 3. A komenntelők fele nem is ismeri teljesen. Akkor meg a szarért kell rosszakat mondani rá???
2015. október 15. 16:16
|
|
FloraMuffinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.14. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 250667 offline
|
Ő dolga mit szív, addig amíg nem hal meg nem kell aggódni.Ha megteheti akkor tegye.Szerintem azért neki se kellett volna kitennije de mindegy, mert tudjuk, hogy Hippi akkor minek lepődtök meg, hogy füvezik?!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.