Az énekesnő ismét sokkolt közösségi oldalán, amikor megmutatta, milyen méretes füves cigit szívott egyik unalmasabb napján.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hatalmas füves cigivel mulatott Miley Cyrus
2015. április 28. 18:15
|
|
Shenki Yorshúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.07. Hozzászólás: 56 Csatolások: 3 Azonosító: 242410 offline
|
Te jóég... Miért kell tönkretennie a tüdejét... -.- Nem szidom csak borzalom.
2015. április 28. 18:16
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Najó ez már mindennek a teteje,ilyetXDD Már meg sem lepődöm:D
2015. április 28. 18:16
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Taps, taps, Miley!
2015. április 28. 18:18
Annyi mindent tesz már, hogy azt mondom hogy már figyelembe se kell venni. Nagyon unalmas hogy napi szinten a hírekbe kerül. Az utálóknak is mondom, hagyják figyelem nélkül a botrányait. Már ez az egy a sok közül. Akik aggódnak érte azok pedig aggódjanak, akiket nem érdekel azok ne is írjanak. Nekem is ez az utolsó hogy megnéztem.
2015. április 28. 18:23
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Gratulálok. És néhányan őt istenítik...
2015. április 28. 18:23
Semmiben sem másabb mint a 12-13 éves ask-fm-ezők, de komolyan xD ja bocs ő már elvileg érett felnőtt nő
2015. április 28. 18:30
Elegem van már belőle, csak azért csinálja hogy felhívja magára a figyelmet.
2015. április 28. 18:32
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Újabb polgárpukkasztás, bár engem már nagyon régóta nem tud meglepni. Egyébként nem valószínű, hogy elszívta az egészet egyszerre. A marihuánában található THC-t valóban nehéz túladagolni, de nagy mennyiségben emlékezetkiesést, fejfájást, szédülést és egyéb neurológiai tünetet okozhat. Szerintem ennyire azért ő sem hülye.
2015. április 28. 18:40
Nem értem mit szidjátok itt Miley-t igen elég érdekes stílusa van és mi közötök van ahhoz hogy ő mit csinál .Olvasom a komennteket hogy taps taps meg hogy milyen szánalmas.Hát nem az lehet fura lány de nekem szimpatikus és aki csak itélkezni tud menjen innen más cikkhez .Lehet hogy ezzel akarja felhívni magara a figyelmet .Hát és titeket miért zavar.Lehett hogy régen a jó kislány szerepét kellet játszania de előjött az igazi stílusa .Még mindig nem értem min vagytok kibukva .És alapból és ha füvescigizik az ő égezsége nem az utaloké és nem is a fanoké .Azt csinál mágával amit akar .Sose fogom megérteni miért utálja mindenki Milye-t.
2015. április 28. 18:41
|
|
Diuska12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 203688 offline
|
Mit érdekel titeket, hogy mit tesz magával.? Ő dolga, nincs beleszólásunk. Nem értem miért kell ennyire felfújni. Egyébként beleszívott valaki abba a nagy cigibe? Érezte, hogy fű van benne?! Mi van ha normális cigi és tényleg csak szopatni akarja az embereket.?! És már nem azért de mindenki megtudja magát játszani, főleg egy színésznő... Maradjon inkább az ő dolga ez az egész.!!!
2015. április 28. 18:42
Védheti bárki, de a saját életét teszi tönkre: ezt mindenki elismerheti, hogy így van.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: