Vanessa Hudgens támogatja a saját nemükhöz vonzódókat
2015. április 29. 18:15
Ez mind szép és jó,de ha azért támogatja mert tényleg együtt tud velük érezni,vagy azért mert így több rajongója lesz pl.a melegek*. Mondjuk Vanessáról pont nem nézem ki,hogy a rajongókra hajt. Egyébként nincs bajom a melegekkel. Csináljanak amit akarnak *egymással* csak én ne lássam.. És mondjuk vannak jó fej melegek,akik szimpatikusak pl.: Alföldi Robi,Lakatos Márt,Adam Lambert...
2015. április 29. 19:34
Ez nagyon rendes Vanessától , és teljes mértékben igaza van
2015. április 29. 20:10
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 online
|
egyet tudok vele érteni,mert nem emiatt kéne egy embert meghatározni amúgy is
2015. április 30. 18:56
|
|
YourLoveIsMyDrugvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 241257 offline
|
VSFS. És az nem undorító ha egy nő és egy férfi csókolózik egy kisgyerek számára? Gondolkozz már! Nem azzal van a baj, ha valaki a saját neméhez vonzódik, hanem azzal, ha valaki olyan mint amilyen te vagy!
2015. április 30. 18:57
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Én is támogatom.. Senki nem tehet arról, hogy rossz testbe született.. Ezzel nincsen baj és mindenkinek elkéne fogadni, mert ezekből még hatalmas konfliktusok lesznek... :/
2015. április 30. 19:56
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Idézet (Agüero10 @ 2015.04.28. 15:41)
Hihetetlen,hogy már ő is ezt teszi,egyszerűen felfoghatatlan,hogy ennyire süllyed a világ.
Ez az én véleményem erről.
Már megbocsáss, de nem pontosan értem. Azért süllyedne le a világ mert nem minden ember homofób? Mert Vanessa kijelentette, hogy õ nem annyira szûk látókörû, mint sokan? Bocs, de nem értem ezzel mi a gond. Lehet csak én vagyok hülye, hogy elfogadom az embereket és nem a szexualitásuk alapján ítélem meg õket.
1 felhasználónak tetszik:
AFCfan
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.