Vanessa Hudgens támogatja a saját nemükhöz vonzódókat
2015. április 28. 15:54
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
2015. április 28. 15:59
Igaza van,és hatalmas tiszteletemet adom neki ezért!Én is elfogadom a homoszexuálisokat hiszen ugyan olyan emberek vagyunk,csak a más a szexualitásunk.Szörnyű,hogy sokan elítélik őket,abba nem gondolnak bele,hogy sokan öngyilkosok lesznek emiatt.
2015. április 28. 16:01
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Domi05 @ 2015.04.28. 15:30)
Köszi LeerdammerGirl!
Én NEM ÍTÉLEM EL ŐKET! Egész egyszerűen csak nem támogatom őket! Persze ők is lélegző emberek, csak annyival nem értek egyet, hogy ha két ugyanolyan nemű ember gyereket vállal, az ha a pici felnő, nem hinném, hogy olyan jó élete lesz így, hiszen ismerem az embereket, vannak akik, kicsúfolják, meg hasonlók!
Én NEM ÍTÉLEM EL ŐKET! Egész egyszerűen csak nem támogatom őket! Persze ők is lélegző emberek, csak annyival nem értek egyet, hogy ha két ugyanolyan nemű ember gyereket vállal, az ha a pici felnő, nem hinném, hogy olyan jó élete lesz így, hiszen ismerem az embereket, vannak akik, kicsúfolják, meg hasonlók!
"Az emberek" az te vagy, ha így gondolod.
1 felhasználónak tetszik:
Jody
2015. április 28. 16:05
Véleményem szerint nem attól süllyed a világ, hogy már Vanessa Hudgens is ezt teszi {támogatja az embertársait, ez mi már!?!}, hanem sokkal kegyetlenebb, embertelenebb dolgoktól. Hadd ne példálózzak.
Egyébként nagyon-nagyon szimpatikus nyilatkozat volt, ez a csaj tök aranyos.
Egyébként nagyon-nagyon szimpatikus nyilatkozat volt, ez a csaj tök aranyos.
2015. április 28. 16:10
Fain cikk lett
.. de azért én nem támogatnám.., de azért kedves tőle
2015. április 28. 16:19
Sztem igaza van. Nekem sincs kifejezetten bajom a homoszexuálisokkal. Nagyon fontos h mindenki elfogadjon mindenkit és felejtsék el az elő ítéletességet. Nem az által kell valakit megítélni h ő melyik nemhez vonzódik hanem a szerint h szimpatikus v nem. Jó látni h valaki gondol az ember társaira is
2015. április 28. 17:01
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Aguero10: ennyi erővel akkor az is felfoghatatlan ha egy no es egy pasi együtt van. Szóval.; ) a melegek szerint.
2015. április 28. 17:16
|
|
gitarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.03. Hozzászólás: 156 Csatolások: 1 Azonosító: 238445 offline
|
Én is mint Vanessa Hudgens ,támogatom őket.Szerintem akik elitélik őket azok nagy -nagy parasztok.Ők is ugyanolyan emberek mint azok akik gúnyolják őket vagy ezért bántják vagy akár meg is ölik őket (hallotam már ilyen esetről ) azok sokkal rosszabb emberek mint aminek beállítják a homoszexuálisakat . Furcsa ez az egész ,vannak sztárok akik elértek már valamit az életben ,de mégis melegek vagy lezbiukosok de őket kevesebben itélik el , viszont akik nem sztárok csak hétköznapi amberek azokat miért itélik el ennyien . Szerintem nekik sokkal nehezebb az életük , mint hogy családalapításban és például könnyeben lesznek Écesek .
Szörnyűek azok az emberek akik elítélik őket ....szánalmas ,sztem ti sem örülnéntek ha titeket itélnének el . Szerintem amíg a homoszekxuálisok nem ítélnek el minket , mint heterókat addig mi se őket .
Szörnyűek azok az emberek akik elítélik őket ....szánalmas ,sztem ti sem örülnéntek ha titeket itélnének el . Szerintem amíg a homoszekxuálisok nem ítélnek el minket , mint heterókat addig mi se őket .
1 felhasználónak tetszik:
cat32
2015. április 28. 17:53
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Na.....Igy is korcsul el a nép!!
2015. április 28. 18:00
Idézet (Hanggaaaa @ 2015.04.28. 17:57)
Goldenretriver.goldi
az amit irtál undorító...
az amit irtál undorító...
Teljes mértékben egyetértek!
És Vanessával is!
2015. április 28. 18:04
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Hanggaaaa,katabukovszky csak nem fáj az igazság?Régen nem volt elfogadott és lás csodát az emberek jól éltek választott partnerük melett!
2015. április 28. 18:06
Háááát....
Én pont ma láttam a villamos megállóban egy lezbikus párt csókolózni. Elég felkavaró volt. Szerintem nem az a baj, hogy meleg valaki csak az, hogy egyesek nyilvános helyen mutatják ki egymás iránti szeretetüket...
Ha kicsi gyerekek is látják akkor majd szerencsétlen szülő mit fog mondani...
Én pont ma láttam a villamos megállóban egy lezbikus párt csókolózni. Elég felkavaró volt. Szerintem nem az a baj, hogy meleg valaki csak az, hogy egyesek nyilvános helyen mutatják ki egymás iránti szeretetüket...
2015. április 28. 18:09
|
|
cat32»hunter« |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1727 Csatolások: 153 Azonosító: 240731 offline
|
A melegek...nekem nincs semmi bajuk velük.Ha ügy érzik jól magukat,hát legyen.De azért én soha nem lennék az!
Szép dolog Vanessától,hogy is elfogadja ezekez az embereket,és nem ítéli el.
2015. április 28. 18:09
Idézet (VSFS @ 2015.04.28. 18:06)
Háááát....
Mit mondana? Egy normális szülő megmondja és megtanítja a gyerekének, hogy vannak olyan nők, akik más nőket szeretnek, és vannak férfiak, akik más férfiakat. Kezdésnek ennyi elég. A gyerekek sokkal elfogadóbbak mint a felnőttek, bennük még nincs meg az előítéletesség, sokkal könnyeb egy gyereknek elmagyarázni dolgokat. Fogékonyabbak.
A hetero párok is ugyan úgy nyalják egymást mindenhol, az mégsem kavar fel ennyi embert, sőt. Mikor már a srác a csaj bugyijában van konkrétan, hadd csinálják, de a melegek még egymás kezeit sem foghatják meg nyilvánosan... Pedig ugyan úgy emberek, nem?
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.