2000-ben került az üzletek polcaira a Papa Roach Infest címre keresztelt stúdióalbuma, mely meghozta a sikert és a népszerűséget a zenekarnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
15 éve jelent meg az Infest
2015. április 27. 21:05
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. április 27. 21:25
|
|
hirosivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 445 Csatolások: 5 Azonosító: 132555 offline
|
Még mielőtt bárki is írná segítek hogy nektek ne kelljen, mert jó fej vagyok! "nekem mind1", "nem ismerem őket", "nem ismerem őket de nem is akarom", "felesleges hozzászólás" . Messze a legjobb albumok , nagyon szeretem az összes számot róla, bár lehetett volna egy kicsit hosszabb.
2015. április 27. 21:44
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Úgy örülök, hogy mostanában ennyit írtok a srácokról. ^^
Nagyon jó cikk lett, némelyiket még én se tudtam. Nekem a Last Resort a mai napig a legnagyobb kedvenceim között van, gyakran énekelgetem magamnak.
2015. április 27. 22:32
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Nagyon jó kis cikk lett, csak mint mindig.
Én is szeretem nagyon ezt az albumot, a dalokat a klipeket. Jó tudni, hogy ilyen sok filmben és sorozatban felcsendültek ezek a csodás szerzemények. És persze jó látni mennyit fejlődik és változik a srácok zenéje minden új albumon.
2015. április 28. 15:55
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Köszönjük a cikket
te jó ég, 15 éve...
A Broken Home az egyik nagy kedvencem, az egyik legjobb PR szám, bár én az egész albumot imádom
Sőt, az összes albumot imádom
te jó ég, 15 éve...
A Broken Home az egyik nagy kedvencem, az egyik legjobb PR szám, bár én az egész albumot imádom
2015. április 28. 19:42
|
|
BTR_Rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.19. Hozzászólás: 205 Csatolások: 40 Azonosító: 236203 offline
|
Nagyon jo cikk
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: