Taylor Swift belefáradtbe, hogy szégyenkeznie kell
2015. április 27. 21:21
Ja és Tay gyönyörű szép a képeken, főleg az utólsón, varázslatosan néz ki!
2015. április 27. 21:22
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
sajna a média elég sok mindent elferdít és totál igaza van!mellesleg a hírességeknek is van magán életük,szóval ha pasizna is az a ő dolga...amúgy szép lett a borító képen
2015. április 27. 21:33
Erre mondják azt,hogy nem zörög a haraszt,ha nem fújja a szél
De amúgy igaza van nyilván,a sajtó sok mindent elferdít
De amúgy igaza van nyilván,a sajtó sok mindent elferdít
2015. április 27. 21:38
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
Igaza van..
2015. április 27. 22:06
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
En teljesen megertem.
Sajnos volt egy rovidke idoszak, amikor en is kicsit bedoltem annak, hogy pasifalo, es nem bir megtartani egy pasit. Mondjuk mar evekkel ezelott volt.
A media mindent felnagyit, elcsufit csak hogy legyen miert elolvasni/megvenni az ujsagot.
Mindig ugy irtak rola, mintha mindent tudnanak az erzeseirol es ahogy a pasi viselkedett, meg odairtak kozeli barat mondta...ja persze. Majd a kozeli barat csak ugy elmondja.
Ez teljesen Taylor dolga kivel randizik es kivel hogy sikerult. Rajta kivul tuti minden 3. no ugyan ezt csinalja es ugyan igy jar. Sot minden 4.nek mindennap mas van az agyaban..
Elegge leegette Taylort a sajto az utobbi evekben, mintha egy bena, randizni nem tudo, erzeketlen no lenne.
Remelem az evek alatt megtanulta hidegen hagyni a sajtot.
Sajnos volt egy rovidke idoszak, amikor en is kicsit bedoltem annak, hogy pasifalo, es nem bir megtartani egy pasit. Mondjuk mar evekkel ezelott volt.
A media mindent felnagyit, elcsufit csak hogy legyen miert elolvasni/megvenni az ujsagot.
Mindig ugy irtak rola, mintha mindent tudnanak az erzeseirol es ahogy a pasi viselkedett, meg odairtak kozeli barat mondta...ja persze. Majd a kozeli barat csak ugy elmondja.
Ez teljesen Taylor dolga kivel randizik es kivel hogy sikerult. Rajta kivul tuti minden 3. no ugyan ezt csinalja es ugyan igy jar. Sot minden 4.nek mindennap mas van az agyaban..
Elegge leegette Taylort a sajto az utobbi evekben, mintha egy bena, randizni nem tudo, erzeketlen no lenne.
Remelem az evek alatt megtanulta hidegen hagyni a sajtot.
2015. április 27. 22:28
Igaza van! A sajtosok mindent kitalálnak! Szegény egy fiúval nem tud beszélni kamu hírek nélkül.
2015. április 28. 00:05
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Azért mert híres, a szerelmi életének nem kéne a fotósok és firkászok előtt zajlania. Mintha nem tudná mire képes a sajtó... Ha meg így dönt, hát ne csodálkozzon. Ennyi. Ok, okozat.
2015. április 28. 07:19
|
|
Diuska12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 203688 offline
|
Igaza van. Mi van ha hetente ranidizik más sráccal.?! Csak keresi a hozzávaló pasit. Ezért igazán nem kéne mindennek lehordani. A másik, hogy tényleg rengeteget dolgozik hiszen egyfolytában adja ki az új dalait, tehát az is csoda, hogy találkozik fiúkkal és szán rá ídőt!! Egyébként jó képek lettek!!!
2015. április 28. 08:50
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
Hailie95, teljesen egyetértek.
Értem én, hogy a média ebből él, de a 'most akkor gyártsunk kamu híreket, hogy többen olvassanak' életszemlélet szerintem elég gáz.
Értem én, hogy a média ebből él, de a 'most akkor gyártsunk kamu híreket, hogy többen olvassanak' életszemlélet szerintem elég gáz.
2015. április 28. 09:01
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Abban igaza van Taylornak, hogy a média minden randijához egy külön szerelmi novellát kreál, viszont ő is csak adja alájuk a lovat azzal, hogy kb minden futó kalandjáról szól egy dala.
2015. április 28. 11:40
Szerintem igaza van. Értem én hogy sztár, kíváncsiak a magánéletére, de azért ez már túlzás amit csinálnak. Amúgy jó képek lettek.
2015. április 28. 12:01
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Júj szegény Taylor.. pasifalónak van titulálva? Hmm.. talán azért mert más a zokniját cserélgeti úgy mint ő "élete szerelmeit"?! Mindjárt megsajnálom.. -.-"
2015. április 28. 13:59
|
|
poppy19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.11. Hozzászólás: 476 Csatolások: 4 Azonosító: 242580 offline
|
Szomorú,hogy mindent kiforgatnak,csak azért,hogy legyen egy szaftos pletyka,amin tudnak csámcsogni.Persze,ő választotta ezt a hivatást, de ehhez tényleg semmi közük.
2015. április 28. 15:39
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Csodálom hogy csak most szólalt fel és nem előbb. Ha volt is pár pasija egy az magánügy kettő pedig csak végig kell nézni hogy a többi szentéletű (pl. Selena Gomez) hetente mutatkozik mással és őt még sem alázzák meg és nem teszik közröhej tárgyává sem. Nem vagyok elfogult Taylor fán és Selena gyűlölő sem de jobb lenne ha mindenki a saját "kertjét" gondozná úgy ahogy azt elvárja másoktól!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: