Adam Lambert: „Feküdtem már le nővel, és nagyszerű volt”
2015. április 27. 13:57
Bírom,hogy ilyen őszinte,amúgy nagyon jó interjú lett:D♥
2015. április 27. 14:37
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Nem semmi ez az interjú.
Bár én először arra gondoltam, hogy még tiniként volt egy lánnyal, hogy könnyebben "megtalálja önmagát", de ezek szerint tévedtem. Egyébként nem tudom, ki hogy van vele, de én Adamet szívesebben látnám egy férfivel az oldalán, aki szereti, mint egy leszbikus nővel. Oké, hogy mindenki azt vallja, hogy egy gyereknek szüksége van egy anyára, de ha Neil Patrick Harris és David Burtka tudnak együtt gyereket nevelni, szerintem Adamnek is sikerülne egy pasival. Csak a megfelelő személyt kéne megtalálni.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. április 27. 15:34
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Kevés interjún kezdek el röhögni, de ez itt sikerült
Nagyon bírom Adam humorát
2015. április 27. 16:23
Kedvelem az őszinteségét és a humorát, jókat mosolyogtam, érdekes interjú volt!
2015. április 27. 16:40
Nagyon jó interjú lett, jó volt olvasni.
Pont pár napja láttam facebookon, hogy hamarosan jön a Ghost Townhoz készült videoklip. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar publikálják a klipet, de nyilván nem zavar, sőt, már nagyon várom!❤
2015. április 27. 18:29
|
|
Esztycica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 938 Csatolások: 0 Azonosító: 181973 offline
|
És eljött az idő, hogy nemi identitást váltsak
<3 Adam <3 én nagyon imádom ezt az embert! Nem véletlen voltam egy időben hű glambert <3 bár a ghost town egy kis csalódást okozott, de az albumot így is nagyon várom
<3 Adam <3 én nagyon imádom ezt az embert! Nem véletlen voltam egy időben hű glambert <3 bár a ghost town egy kis csalódást okozott, de az albumot így is nagyon várom
2015. április 27. 19:14
Annyira szeretem benne hogy ilyen őszinte.
Nagyon jó cikk lett
2015. április 27. 19:16
|
|
TamoArvavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 209904 offline
|
Nagyon jó interjú lett, gratulálok!
Nagyon szeretem Adam-et, az egyik legjobb ember a világon, közvetlen és humoros is. Csodálatos, hogy ilyen nyílt mindenki felé, látszik rajta, hogy élvez minden pillanatot az életéből.
2015. április 27. 21:03
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
jó vagy adam
azért elég érdekes dolgok derültek ki az interjúból pl.leszbikus nőtől szeretne gyereket?
2015. április 28. 13:28
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Jó cikk lett:D
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.