Starity

Botrány tört ki Adam Sandler legújabb filmjének forgatásán

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. május 02. 13:15 #41
xJadex
xJadex
új tag

Státusz~You are my heaven~
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 71
Csatolások: 0
Azonosító: 242541
Ha a statiszták és a szereplők is tudják h ez egy vígjáték lesz akkor minek sértődnek meg a poénokon...
2015. május 02. 14:32 #42
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
tweeety egyetértek.
2015. május 02. 15:16 #43
elya
elya
új tag
Hozzászólás: 22
Csatolások: 0
Azonosító: 198961
Mi az, hogy nem sértő? Dehogynem az.
Kívülállóként, nem tűnik akkor problémának ez, pedig az, gondoljuk csak végig.

Más szemszögből nézve, ha idejönne egy filmes, hogy itt akar forgatni egy vígjátékot teszem azt a honfoglalóinkkal (de akár melyik korszakot mondhatnám) hasonló "poénokkal", akkor hogy reagálnának az önérzetes magyarok, akkor botrány volna, hogy csak na.
Mert más az, hogy mi nevetünk magunkon és viccelődünk, más pedig, hogy erőltetett és sztereotíp dolgokat akarnak ránk kényszeríteni "poén" címszóval, és ezek a lealacsonyító dolgok épülnének be a köztudatba (jó nem feltétlenül egy film után, de már a sokadik után igen).

[És mi az, hogy aki nem szereti A.S. filmjeit az nem is érti, hát de, de attól még bárgyú az estek nagy többségében, persze van az az állapot, mikor az ember meg nézi egy-egy filmjét, szóval nem utálom őt lángoló gyűlölettel, egyszerűen csak általában nem nézem. És félreértés ne legyen van humorom, csak kicsit intelligensebb. De, igen nem szeretem feltétlenül a filmjeit, nem is nézem. Viszont teljesen megértem, hogy felháborodtak a statiszták. Nem kell komolyan venni. Ja, ők nem is veszik komolyan, de attól még mégis erre fognak többen emlékezni velük kapcsolatban.]
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2015. május 02. 19:04 #44
- törölt felhasználó -    
Ez lett volna benne a vicc ami nekik nem tetszett.Hova lett a humorerzek? biggrin.gif Ilyen hülyeségek miatt megsértődni.Nem lehet minden tökéletes ,nem mehet minden úgy,ahogy akarják.Főleg a filmszakmában.Sokszor el kell fogadni,hogy vannak dolgok amik nem tetszenek és nem tehetünk ellene... ><
2015. július 17. 23:16 #45
- törölt felhasználó -    
Én nem tudom eldönteni, hogy megsértődtem volna, vagy nevetek egy sort.
2015. október 17. 18:05 #46
- törölt felhasználó -    
pedig adam a legjobb
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok