Botrány tört ki Adam Sandler legújabb filmjének forgatásán
2015. április 26. 22:15
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Nem tudom, de én ezen nem tudok nevetni :S
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2015. április 26. 22:43
|
|
Dalienthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 222836 offline
|
Mindig is voltak, és lesznek is olyan emberek, akik egyfajta fogyatékossággal élnek. Ezek az emberek sajnálatos módon humorérzék nélkül jönnek a világra, és ez sajnos később sem fejlődik ki náluk. Úgyhogy ne hibáztassuk őket, mindig legyünk velük nagyon türelmesek és elfogadóak!
Na jó, most viccen kívül. Adam Sandlernek olyan humora van, amit vagy értesz és rettentően imádsz vagy nem értesz és ki nem állhatsz. Ha ez utóbbi áll fenn, akkor mégis mi a f***nak jelentkezel a filmjébe statisztának te féleszű?!
Ezért utálom én az embereket! Soha nem fogom megérteni őket...
Na jó, most viccen kívül. Adam Sandlernek olyan humora van, amit vagy értesz és rettentően imádsz vagy nem értesz és ki nem állhatsz. Ha ez utóbbi áll fenn, akkor mégis mi a f***nak jelentkezel a filmjébe statisztának te féleszű?!
2015. április 27. 08:20
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Én is egyetértek Dalienthtel.
2015. április 27. 14:11
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Aki nem bírja az ilyen humort, az minek jelentkezik a filmbe? Az idiotizmussal már lassan embereket lehet a halálba kergetni, mert a környéken inkább lesz mindenki öngyilkos, minthogy ennyi idiótát elviseljen.
A véleményemet tovább nem is folytatom, mert Dalienth már szépen leírt mindent, amivel csak egyetérteni tudok.
A véleményemet tovább nem is folytatom, mert Dalienth már szépen leírt mindent, amivel csak egyetérteni tudok.
2015. április 27. 14:49
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
jó hát lehet h ez egy kicsit túlzás....
2015. április 27. 16:08
Kicsit tényleg sértő, de ez csak egy film. Nem kell komolyan venni. Eddig Adamnek csak vicces filmjei voltak, ezért gondolom, hogy ez egy kis humor. Bár nekem egyáltalán nem vicces, de ő tudja.
2015. április 27. 20:34
|
|
MozartBubuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 242914 offline
|
Lehet, hogy kicsit sértő, de könyörgöm...Ez egy vígjáték! Az a dolga, hogy vicces legyen!
2015. április 27. 21:04
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Dalienth @ 2015.04.26. 22:43)
Mindig is voltak, és lesznek is olyan emberek, akik egyfajta fogyatékossággal élnek. Ezek az emberek sajnálatos módon humorérzék nélkül jönnek a világra, és ez sajnos később sem fejlődik ki náluk. Úgyhogy ne hibáztassuk őket, mindig legyünk velük nagyon türelmesek és elfogadóak!
Vagy érted és bárgyúságnak tartod.
Talán a statiszták nem kaptak forgatókönyvet és nem láthatták előre, hogy ismét csak hülyét csinálnak az indián karakterekből.
2015. április 27. 21:51
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Az emberk mindig komolyan veszik a filmeket, még az ilyen vígjátékokat is! Lehetnének lazábbak, ez csak poén, megmutathatnák, hogy na akkor még az indiánok is értik a viccet! Szerintem Adam Sandler semmiféle rosszindulatú vagy rasszista dolgot nem akart ezzel.
2015. április 28. 12:55
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Ugyan már.. Miért kell mindent ennyire komolyan venni?
Nem tudom, én hogyan reagálnám le, lehet én is megsértődnék, de lehet, hogy csak nevetnék rajta.
Nem tudom, én hogyan reagálnám le, lehet én is megsértődnék, de lehet, hogy csak nevetnék rajta.
2015. április 28. 21:47
|
|
J.Grofanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.11. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 241347 offline
|
Annyian írjátok, hogy "különleges humor", "érteni kell", stb. Biztos bennem van a hiba, hogy nem tudom értékelni ezt a mérhetetlen zsenialitát és ezeket a hihetetlenül kreatív poénokat. Kérlek magyarázzatok el nekem míóta is számít tehetségnek emberek és kultúrák megalázása! Sejtem, hogy ezzel a kommenttel nem leszek túl népszerű, de amúgy Adam rossz színész és ez azon ritka eset amikor nem fogadom el a szubjektív véleményeket... Ez az ember vagy 30 filmben játszotta ugyanazt a karaktert. És most ne jöjjetek azzal a szöveggel, hogy "ezek vígjátékok, nem kell őket komolyan venni" ugyanis, de! Az igényes vígjátékokat komolyan lehet venni, mivel éppen a mögöttes tartalmak és a mondanivaló miatt viccesek.
És egyébként meg ja ennél a filmnél biztos kaptak a statiszták (több 10en, vagy 100an) forgatókönyvet, így ők a hibásak hogy egyáltalán megjelenttek a forgatáson!
És egyébként meg ja ennél a filmnél biztos kaptak a statiszták (több 10en, vagy 100an) forgatókönyvet, így ők a hibásak hogy egyáltalán megjelenttek a forgatáson!
2015. április 29. 00:39
|
|
WhollyGrobanitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 156 Csatolások: 13 Azonosító: 226935 offline
|
Ezek poénok ?! Nagy tévedés ... a sértegetés nem humor !
Sandler egy bunkó.
Sandler egy bunkó.
2015. április 30. 19:06
|
|
Directioner001213visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.21. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 241647 offline
|
Én azon vagyok ki akadva hogy ilyen könnyen megsértődnek az emberek
2015. április 30. 20:19
|
BVBArmy-Dorciúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.24. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 234846 offline
|
Egyet értek:ooo
Dalienth írta:
Dalienth írta:
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.