Így néz ki Jared Leto Jokerként
2015. április 28. 20:02
|
|
jenőcucuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.06. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 238631 offline
|
Szerintem a haja az zseniális lett, és itt most komolyan ne azon múljon a film, hogy helyes-e vele vagy sem! Jokert kell eljátszania, elvileg egy pszichopata gondolatokkal teli gonoszt, nem pedig egy szőke herceget, szürke lován üldögélve.
Na de!
Igazán szólva egy kicsit sajnálom, hogy Joker most nem lesz az az igazi gonosztevő... mert szerintem egy olyan színészből mint Jared aki tényleg megtesz bármit a szerepért, hogy úgy érzem mint ha most Joker megint visszafogott szerepet kapna. igazából eddig semelyik Joker se vezetett be komolyabban az elméjébe, a gondolataiba és a Jokerré válás előtti életébe... ezt még mindig sajnálom. De hátha majd 2016-ban csalódok majd egy picurit a sztorin, és hát ha nem, akkor is örülök, hogy Jared-et ismét látom majd a moziban! ( *Joker kacaj* )
Na de!
2015. április 29. 16:51
Szerintem is van egy kis Manson-os beütése,egyébként pedig az egész kinézete nagyon atom,gratulálok Neki az újabb kivételesen hiteles átalakulásához.
A Heath Ledger-féle Jokerhez azonban azért nincsen túl sok köze,mert eleve a sztori is másról szól,mellesleg ugyanazt a kinézetet már az előbb említett színész (Nyugodjon békében!),illetve Jack Nicholson is elsütötte már,ellenben csatlakozom azon rajongók táborához,akik dettó megnéznék Jaredet az orginal szerepben.
Apropó,hallotta már valaki a Joker-voice-t?
Nagyon tuti!
A Heath Ledger-féle Jokerhez azonban azért nincsen túl sok köze,mert eleve a sztori is másról szól,mellesleg ugyanazt a kinézetet már az előbb említett színész (Nyugodjon békében!),illetve Jack Nicholson is elsütötte már,ellenben csatlakozom azon rajongók táborához,akik dettó megnéznék Jaredet az orginal szerepben.
Apropó,hallotta már valaki a Joker-voice-t?
Nagyon tuti!
2016. július 23. 19:06
|
|
viktória loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 257650 offline
|
Azért nem kéne mert az igazi Jokernek nincs tattoja de jó hogy most egy fiatalabb színész játsza!
2016. július 23. 20:53
|
|
viktória loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 257650 offline
|
Tudom így egy kicsit furi van megtestesítve Joker de aki igazán szereti ezt a karaktert bármilyen testei is ölt.Az az ileteő egy igazi Joker rajongó!Evvel én is így vagyok.Bárki is testesítette meg ezt a lenyűgöző karaktert mindegyik jól jáccotta a szerepet és szerintem Jared-be se fogok,fogunk csalódni!!!
2016. július 29. 09:56
|
|
viktória loveúj tag |
|
Tudom hogy jól fogja játcani a szerepet!
Mert nála jobb színészt nem találhattak volna.
nagyon szeretem ezt a karaktert Joker karakterét mert komor de vicces alak és nekem ez tetszik benne. Jared biztos jól fogja játcani. Hajrá Jared!!!!!!!!!
Mert nála jobb színészt nem találhattak volna.
nagyon szeretem ezt a karaktert Joker karakterét mert komor de vicces alak és nekem ez tetszik benne. Jared biztos jól fogja játcani. Hajrá Jared!!!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: