Elhunyt Paris Hilton kutyája, Tinkerbell
2015. április 26. 17:09
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Ez aztán a nagy hír, de hogy meghalt a Nemzet Színésze 81 éves korában azt senkit sem érdekel.. Csak gratulálni tudok ennek a társadalomnak!!!! -.-
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. április 26. 17:14
Nagyon sajnálom..
Ezt az akiknek még nem hunyt el kisállatuk vagy nincs is házi kedvence, nem tudhatja milyen érzés.
Ezt az akiknek még nem hunyt el kisállatuk vagy nincs is házi kedvence, nem tudhatja milyen érzés.
2015. április 26. 17:34
Megértem, hogy akinek kutyája van, nem érti hogyan pótolhat egy állat egy embert, mert amíg nekem sem volt én sem értettem. Viszont azt még most sem értem, minek kell ítélkezniük az olyanok felett, akik igenis a kutyát egy társnak, legjobb barátnak tekintik, nem pedig kikötik a ház végébe aztán néha napján még enni is adnak neki, ha marad a családi kosztból.
Szép kort megélt a kutyus, nyugodjon békében!
Szép kort megélt a kutyus, nyugodjon békében!
2015. április 26. 18:10
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idézet (léda00 @ 2015.04.26. 15:47)
Bontorendo miért kell megint összehasonlítani egy embert és egy állatot? Ettől falra tudok mászni...
Egyébként lehet azt mondani,hogy érzéketlen vagyok,de ebben nincs semmi hírértékű. Szeretem az állatokat,viszont amikor ilyen cikkeket olvasok legszívesebben az ereimet vagdosnám...
Egyébként lehet azt mondani,hogy érzéketlen vagyok,de ebben nincs semmi hírértékű. Szeretem az állatokat,viszont amikor ilyen cikkeket olvasok legszívesebben az ereimet vagdosnám...
Valahogy én sem értem, miért kell állatot és embert egy szintre hozni - állatbarátok ide vagy oda - akkor sem azok. Bár én aztán meg sem szólalok, mert kifejezetten állatellenes ember vagyok, késsel ugranának egyesek a torkomnak
Érdekes, hogy amikor Cyrus kutyája halt meg/emlékeztek meg rá - szintén fölösleges cikk volt - akkor fele ennyire más reakciók voltak, mint ennél a hurkatöltőnél.
Oké, hogy van, aki nagyon kötődik a szobacirkálókhoz, kötődjön, bánom is én, de egyetértek azzal a véleménnyel, hogy erről szerintem sem kell cikket írni - megemlékezésről meg pláne nem.
2015. április 26. 18:59
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Most ez aztán hatalmas sztár hír.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. április 26. 19:04
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Wow, ez aztán a hír. Az állatok meg nem elhunyni szoktak, hanem elpusztulni
Mielőtt kibeleznétek, hogy mekkora egy érzéketlen tahó vagyok, nekem is pusztult már el háziállatom, több is, tudom, milyen érzés. Most arról is írjak cikket?
Mielőtt kibeleznétek, hogy mekkora egy érzéketlen tahó vagyok, nekem is pusztult már el háziállatom, több is, tudom, milyen érzés. Most arról is írjak cikket?
2015. április 26. 19:24
Abszolút megértem és átérzem a helyzetét, de erről komolyan cikkezni kell?
2015. április 26. 20:09
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
az az izé még élt???
2015. április 26. 20:14
|
|
cat32»hunter« |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1727 Csatolások: 153 Azonosító: 240731 offline
|
Idézet (LeerdammerGirl @ 2015.04.26. 11:58)
Ez így elég furán hangzik, mármint, hogy a kutyájára úgy tekint mint a „kisbabájára". Most komolyan? Úgy gyászolja, mint egy emebert. Viszont gyrészről meg tudom őt érteni és együtt is tudok érezni vele, hiszen én sem tudnék mihez kezdeni, ha az én kutyusom is eltávozna. De ez az élet rendje.
Egyetértek
2015. április 26. 21:41
|
|
BTR_Rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.19. Hozzászólás: 205 Csatolások: 40 Azonosító: 236203 offline
|
Szegényke pedig milyen cuki volt.
2015. április 26. 22:15
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Idézet (PeaceLoveEmpathy @ 2015.04.26. 20:09)
az az izé még élt???
: D
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.