Bruce Jenner felfedte titkát: „Nő vagyok”
2015. április 26. 09:08
Dehogy hasonlít Jennifer Lopezre! És ne sértegetsd Jennifer Lopezt!
2015. április 26. 09:11
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Janet7:"
NŐ és kész. Nem szükséges nemátalakító műtét ahhoz, hogy nő lehessen. Ha azt mondja, hogy nő, akkor nő. Ilyen egyszerű. És mindenki köteles ezt tiszteletben tartani.
Amúgy tök jó, hogy a homoszexualitással jönnek itt sokan, és hiába van a cikkben is leírva, hogy a nőkhöz vonzódik"
Akkor még is csak 'meleg' ha ő nő és nőket szeret,nem?
NŐ és kész. Nem szükséges nemátalakító műtét ahhoz, hogy nő lehessen. Ha azt mondja, hogy nő, akkor nő. Ilyen egyszerű. És mindenki köteles ezt tiszteletben tartani.
Amúgy tök jó, hogy a homoszexualitással jönnek itt sokan, és hiába van a cikkben is leírva, hogy a nőkhöz vonzódik"
2015. április 26. 09:36
Istenem, hogy az emberek soha nincsenek megelégedve azzal aminek a természet teremtette őket...
2015. április 26. 09:47
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Roxxy @ 2015.04.26. 09:11)
Janet7:"
Igen, nőként homoszexuális, ha a nőket szereti. De itt amit írnak az az, hogy ő azért nem akart férfi lenni, mert férfiként homoszexuális volt, ergo a férfiakhoz vonzódott, ezért akart nő lenni. Én pedig erre írtam, hogy nem ez lehet az egyetlen ok, sőt, abszolút nem szükségszerű. Azt hittem érthető.
2015. április 26. 10:07
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
Igazából nagyon meglepő, hogy külföldi oldalakon csak támogató, megértő és kedves kommenteket lehet olvasni legyen az felnőtteknek vagy tiniknek szóló oldal...itt meg csak az undor és gyűlölet -.- ennyit erről az országról...(persze tisztelet a kivételnek)
2015. április 26. 11:39
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Ha így boldog, akkor jól döntött!
Szerintem nem kell elítélni senkit azért, mert másnak érzi magát, mint aminek született. Persze ebben a témában is át lehet esni a ló túloldalára, amit viszont már egyáltalán nem tolerálok. Ha én nem tolom mindenki orra alá a magánéletem, akkor a más identitású ember se tegye.
Egyébként néha néztem a k mint kardashiant, és már ott is feltűnt, hogy nőiesebb, mint egy általános férfi. Hajrá Bruce!
Egyébként néha néztem a k mint kardashiant, és már ott is feltűnt, hogy nőiesebb, mint egy általános férfi. Hajrá Bruce!
2015. április 26. 12:36
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Nagy bátorság kellett ehhez
A lényeg,hogy van egy szerető családja,akik ugyan úgy tisztelik ès szeretik. Ennél több nem is kell.
Sok boldogságot ès erőt Bruce <3
Sok boldogságot ès erőt Bruce <3
2015. április 26. 13:07
Idézet (RockMe @ 2015.04.25. 20:23)
Te jó ég, egyesekbe milyen kevés empátia szorult... Nem szeretem ezt a famíliát, de minden elismerésem Bruce-é, le a kalappal előtte, amiért felvállalta. Sokan persze undorítónak találják - csillagaim, szerintem az sokkal gusztustalanabb, hogy másokat meg képtelenek vagytok elfogadni olyannak, amilyenek. Az ilyen emberek papolnak általában arról, milyen fontos, hogy mindenki önmaga legyen, mégis ők a legnagyobb kritikusok, ha valami hasonló kerül szóba (akár a divatfeministák). Nézzetek már magatokba.
Mindenesetre én sok szerencsét és kitartást kívánok Bruce-nak a jövőjét illetően. Mondanám, hogy reménykedem abban, hogy kevesebben nevezik undorítónak, de nem teszem, mert sokan túl buták az empátiához... pedig jó lenne, ha az ilyen ellenséges elveket valló emberek észhez térnének.
Mindenesetre én sok szerencsét és kitartást kívánok Bruce-nak a jövőjét illetően. Mondanám, hogy reménykedem abban, hogy kevesebben nevezik undorítónak, de nem teszem, mert sokan túl buták az empátiához... pedig jó lenne, ha az ilyen ellenséges elveket valló emberek észhez térnének.
2015. április 26. 17:11
|
|
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline
|
Soksok boldogságot kívánok neki, és büszke vagyok rá, amiért fel merte vállalni önmagát. Jobban belegondolva - "felvállalta önmagát"... utálom ezt a kifejezést.
P@sszamek kislányom, ha a tudatlanság fájna... Ne haragudj, de szerintem önbizalomhiány és testi-lelki diszfória között ég és föld a különbség.
Másrészt a természet transzszexuális férfinek teremtette és nem pedig ciszgender férfinek. Ez olyan fuck logic.
Azért viszont kapsz tőlem egy pontocskát, amiért isten helyett természetet írtál.
De amint látom az emberek soha sem változnak. Mindenhol csak utálkozók. Emberek, nézzetek bele a tükörbe, és onnan egyenesen a szemetekbe. Biztos a megtestesült tökéletesség fog róla visszaverődni. Kívülről-belülről.
Mondok valamit -,ha úgy gondoljátok, hogy beleszólhattok egy teljesen idegen ember életébe, valamint nuku információval okoskodhattok olyan dolgokról, amikhez lófarkincányi közötök sincsen, vagy éppen alkalmazhatjátok az undorító szót egy olyan személyre, aki az ég adta világon semmit sem ártott nektek- undorítóak és ostobák vagytok. Lelketek fekete.
Még a fogalomzavart is szeretem. A transzszexuális és transznemű nem szinonimák:
Transznemű -minden olyan nemi identitással rendelkező egyén, aki nem sorolható a két biológiai nem kialakult képébe. -ide sokféle tartozik.
Transzszexuális -az az ember, akinek biológiai neme(szexus) és lelki neme(gender) ellent mondanak egymásnak.
A két idegen szóból eredeztethetőek az angol kifejezések is. Transexual és transgender. Remélem így érthető.
Idézet (wiky96 @ 2015.04.26. 09:36)
Istenem, hogy az emberek soha nincsenek megelégedve azzal aminek a természet teremtette őket... 
P@sszamek kislányom, ha a tudatlanság fájna... Ne haragudj, de szerintem önbizalomhiány és testi-lelki diszfória között ég és föld a különbség.
Másrészt a természet transzszexuális férfinek teremtette és nem pedig ciszgender férfinek. Ez olyan fuck logic.
Azért viszont kapsz tőlem egy pontocskát, amiért isten helyett természetet írtál.
De amint látom az emberek soha sem változnak. Mindenhol csak utálkozók. Emberek, nézzetek bele a tükörbe, és onnan egyenesen a szemetekbe. Biztos a megtestesült tökéletesség fog róla visszaverődni. Kívülről-belülről.
Mondok valamit -,ha úgy gondoljátok, hogy beleszólhattok egy teljesen idegen ember életébe, valamint nuku információval okoskodhattok olyan dolgokról, amikhez lófarkincányi közötök sincsen, vagy éppen alkalmazhatjátok az undorító szót egy olyan személyre, aki az ég adta világon semmit sem ártott nektek- undorítóak és ostobák vagytok. Lelketek fekete.
Még a fogalomzavart is szeretem. A transzszexuális és transznemű nem szinonimák:
Transznemű -minden olyan nemi identitással rendelkező egyén, aki nem sorolható a két biológiai nem kialakult képébe. -ide sokféle tartozik.
Transzszexuális -az az ember, akinek biológiai neme(szexus) és lelki neme(gender) ellent mondanak egymásnak.
A két idegen szóból eredeztethetőek az angol kifejezések is. Transexual és transgender. Remélem így érthető.
2015. április 26. 17:16
|
|
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline
|
Idézet (rocknroller @ 2015.04.25. 12:18)
Már nehogy ti mondjátok meg, hogy leírhatja vki a véleményét v sem!
Megkövezhetsz, de szerintem az nem vélemény, ha valaki odakapar egy adag sza... ömhöm, egy utálkozó, mellesleg tájékozatlan félmondatot. Én sem megyek ki az utcára nyilvánosan ordibálni, hogy mit/kit utálok, vagy mit/kit tartok undorítónak.
De igaz, ez csak az én véleményem.
2015. április 26. 17:19
|
|
JBT1visszatérő vendég |
|
Idézet (BelieberForever18 @ 2015.04.25. 15:41)
Choncita 2.
Conchita Wurst egy drag művész és genderqueer, Bruce pedig transzszexuális. Azaz ha műtétet is akar, akkor transz' nővé fog válni.
2015. április 26. 17:49
|
BenCusSúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.19. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 147650 offline
|
Minden tiszteletem Bruce, és a gyermekeinek. Olvastam több külföldi portálon is, és persze hű követője vagyok a Kardashian-Jenner családnak Twitteren, Instagrammon és ahol csak elérhetőek, olvastam az összes gyermek posztját ezzel kapcsolatban, bármennyire is nehéz nekik de büszkék az apjukra, akkor kérdezem én, kik vagyunk mi?? hogy bele szóljunk és leszóljuk, hogy ő mit csinál ha azok az emberek elfogadják akik közel állnak hozzá nekünk sincs semmi jogunk rosszat mondani róla.
Im so Proud.!! <3
Im so Proud.!! <3
2015. április 26. 18:32
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
fura volt erről cikkeket látni a többi oldalakon,mert nem gondoltam róla...de ha tényleg így tud önmaga lenni akkor hajrá,mert az fontos hű legyen önmagához
meg jó,hogy a család meg mások is támogatják és ehhez kell azért bátorság...bár a plasztikai beavatkozásokat nem támogatom...amúgy meg ebben a témában nem tudok sok mindent,de nem ítélem el...
2015. április 26. 18:36
|
|
Gemma21 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 1114 Csatolások: 0 Azonosító: 212314 offline
|
Tény és való, hogy nem bírom a Kardashian és a Jenner famíliát. De most minden tiszteletem Bruce-é. A mai világban kitaszítással kell szembenézniük azoknak az embereknek, akik mások. Szép volt Bruce !
2015. április 27. 13:59
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
A lényeg, hogy mostmár boldog! Bátor dolog, ha ilyet bevall az ember.
2015. április 27. 16:44
Erre nem tudok mit írni... Ha boldog, akkor nincs semmi baj
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: