Starity

Bruce Jenner felfedte titkát: „Nő vagyok”

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. április 25. 18:19 #61
lilluci8
lilluci8
×hungarianPrincess

Státusz"Stay alive"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2275
Csatolások: 1
Azonosító: 196642
Hát ez tényleg elég durva de óriási elismerésem,hogy ezt így bevállalta!smileeee.gif
2015. április 25. 18:22 #62
- törölt felhasználó -    
Elég bizarr ez a dolog...
2015. április 25. 18:53 #63
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Nagy dolog ez, sosem gondoltam volna!
2015. április 25. 18:58 #64
Csillámpóni_
Csillámpóni_

StátuszRitkán használom, szóval sry ha nem válaszolok!
Hozzászólás: 715
Csatolások: 2
Azonosító: 225146
ezt nem gondoltam volna ohmy.gif nem semmi ohmy.gif ohmy.gif
2015. április 25. 19:08 #65
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
minden egyes hosszabb kihagyás utáni bejelentkezésemkor várom, illetve remélem, hogy végre történt valami csoda, és sikerült megvilágosodnotok, azonban látom, változatlanul szűklátókörű, empátiahiányos tudatlanokkal van tele az oldal. szomorú, illetve a ti szavaitokkal élve "undorító", hogy az ember nem lehet önmaga.

bár rosszul vagyok az egész Jenner-Kardashian bagázstól, minden tiszteletem az övé, amiért ezt így felmerte vállalni, nemcsak a családja, hanem a rosszindulatú emberek előtt is, de különösen a jövőbeli terveiért.
10 felhasználónak tetszik: JBT1, Reija, Szandi0820, hayley4, CandUs, janet7, Bátor Ventillátor, Jody, AFCfan, Jolie_77
2015. április 25. 19:58 #66
VanilliaCloud
VanilliaCloud
új tag

Státusz"Nothing really brothers her she just wants to love herself"
Hozzászólás: 24
Csatolások: 0
Azonosító: 237664
Örülök neki, hogy végre egy boldog nő lehet, és nem kell titkolnia az igazi énét smileeee.gif Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy amit megtett az egy hatalmas lépés volt. Miért sajnos? Mert még mindig ott tartunk, hogy óriási bátorság kell ahhoz, hogy egy embernek fel lehessen vállalnia önmagát, legyen az homoszexuális, leszbikus, biszexuális, transznemű, stb... Nagyon sajnálom azt is, hogy ilyen sokáig kellett titkolnia. Képzelem hány átsírt, álmatlan éjszakát hagyott már maga mögött. De szerencsére ennek vége, mert már feltárhatta valódi énét. smileeee.gif Remélem egyszer eljutunk majd arra a pontra is, amikor az emberiség SOKKAL elfogadóbb lesz ilyen téren is, és azt is, hogy az emberek TISZTELNI fogják őt ezután, nem pedig ELÍTÉLNI. Undorító ez a sok negatív komment, de a legundorítóbb az, hogy undorítónak tartjátok azt, aki végre fel meri vállalni önmagát, és végre boldog lehet. (Tisztelet a kivételnek.)
3 felhasználónak tetszik: AFCfan, CandUs, janet7
2015. április 25. 20:11 #67
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Idézet (ViolinPop @ 2015.04.25. 12:39)
Legalább azt ne mondja h Istennek ez a célja vele.... mindegy kicsit furcsa de ettol meg persze, el kell fogadni ez az o dontese csak azt erzem h a vegen  a melegek mar tobb jogot kapnak. Nem ez a nomrmalis (mert gondoljunk csak bele nem igy maradt fenn az emberiség) alapvetoen senki sem szuletik annak. Csak ne akarjanak mindent lenyomni a torkunkon hogy már ellene se lehet beszélni! Elvileg szolasszabadsag van nem? Ha ok hallathajak a hangukat akkor azok is akik ezzel nem ertenek egyet.

*facepalm* De. Bréking nyúz, de senki sem kel fel egyik nap melegként/transzként. És természetes, más állatoknál is figyeltek meg homoszexualitást, szóval... biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: JBT1, Szandi0820, CandUs, AFCfan
2015. április 25. 20:23 #68
- törölt felhasználó -    
Te jó ég, egyesekbe milyen kevés empátia szorult... Nem szeretem ezt a famíliát, de minden elismerésem Bruce-é, le a kalappal előtte, amiért felvállalta. Sokan persze undorítónak találják - csillagaim, szerintem az sokkal gusztustalanabb, hogy másokat meg képtelenek vagytok elfogadni olyannak, amilyenek. Az ilyen emberek papolnak általában arról, milyen fontos, hogy mindenki önmaga legyen, mégis ők a legnagyobb kritikusok, ha valami hasonló kerül szóba (akár a divatfeministák). Nézzetek már magatokba. rolleyes.gif
Mindenesetre én sok szerencsét és kitartást kívánok Bruce-nak a jövőjét illetően. Mondanám, hogy reménykedem abban, hogy kevesebben nevezik undorítónak, de nem teszem, mert sokan túl buták az empátiához... pedig jó lenne, ha az ilyen ellenséges elveket valló emberek észhez térnének.
8 felhasználónak tetszik: JBT1, Szandi0820, hayley4, CandUs, itsjustme, AFCfan, Jolie_77, Bátor Ventillátor
2015. április 25. 20:42 #69
- törölt felhasználó -    
kiscit sokkolt...ohmy.gif
2015. április 25. 20:46 #70
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (ViolinPop @ 2015.04.25. 12:39)
Legalább azt ne mondja h Istennek ez a célja vele.... mindegy kicsit furcsa de ettol meg persze, el kell fogadni ez az o dontese csak azt erzem h a vegen  a melegek mar tobb jogot kapnak. Nem ez a nomrmalis (mert gondoljunk csak bele nem igy maradt fenn az emberiség) alapvetoen senki sem szuletik annak. Csak ne akarjanak mindent lenyomni a torkunkon hogy már ellene se lehet beszélni! Elvileg szolasszabadsag van nem? Ha ok hallathajak a hangukat akkor azok is akik ezzel nem ertenek egyet.

Jaj, csak ezt ne...

Idézet (hirschzsofi0711 @ 2015.04.25. 11:08)
Ezt most nem értem . Azt mondja, hogy nő, de hogy lehetne már nő, ha még nincs túl a nemátalakító műtéten?? Vagy ezt csak úgy értette, hogy lélekben nő,?

NŐ és kész. Nem szükséges nemátalakító műtét ahhoz, hogy nő lehessen. Ha azt mondja, hogy nő, akkor nő. Ilyen egyszerű. És mindenki köteles ezt tiszteletben tartani.

Amúgy tök jó, hogy a homoszexualitással jönnek itt sokan, és hiába van a cikkben is leírva, hogy a nőkhöz vonzódik, még mindig úgy veszitek, hogy a transzneműség és a homoszexualitás kéz a kézben jár és valaki csak azért lehet transznemű nő, mert a férfiakhoz vonzódik, és fordítva. 110.gif
11 felhasználónak tetszik: JBT1, Reija, Jody, healy., Szandi0820, AFCfan, Bátor Ventillátor, hayley4, CandUs, Jolie_77, itsjustme
2015. április 25. 20:58 #71
- törölt felhasználó -    
Úristen ohmy.gif
2015. április 25. 21:02 #72
Korinaa
Korinaa

Státusz"Here I am, next to you, the sky's so blue in Malibu." - Miley Cyrus
Hozzászólás: 920
Azonosító: 211504
Tiszteletreméltó,hogy így felvállalja magát smileeee.gif Tisztelem ezért nagyon! Sok sikert Bruce smileeee.gif
2015. április 25. 22:23 #73
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Tiszteletreméltónak tartom, hogy bevallotta és felvállalja az igazi énjét, bár biztosan sokan fogják ezentúl támadni, unsure.gif Minden esetre sok boldogságot kívánok neki happy.gif meghajolo.gif
2015. április 25. 22:41 #74
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
Valahol azt is olvastam, talán JJ-n, hogy az első ilyen ruhás élménye már 7-8 éves korában megvolt... feltételezem, hogy az nem undorító, hogy majdnem 60 évig nem érezte jól magát a saját bőrében. rolleyes.gif Levetkőzhetnétek már az ostoba előítéleteiteket és talán foglalkozzatok a saját tökéletes, empátiát is teljesen mellőző életetekkel, ne azt próbáljátok meg eldönteni, hogy ki mit csináljon a magáéban.
Egyébként respect Bruce-nak, amiért ezt felvállalta végül. meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: AFCfan, Jolie_77, janet7
2015. április 26. 00:22 #75
Fanncsii
Fanncsii
visszatérő vendég

Státuszasd
Hozzászólás: 428
Azonosító: 151201
A mostani képeken ha nem tudnám, hogy ki ő, simán elhinném hogy egy 50-es éveiben járó nőt látok. smileeee.gif Mindig is csodáltam az olyan embereket, akik ki mernek állni a nyilávnosság elé, és felvállalni magukat, még jobban a híres embereket, akik tudják, hogy rengeteg veszíteni valójuk van vele, mégis megteszik. Lehet, hogy a saját lelki békéjükért, lehet, hogy társaik támogatására, de akkor is, hatalmas erő kell hozzá. Bruce-nak meg van, és ez tiszteletre méltó dolog. Remélem most már teljesen boldog lesz. smileeee.gif
2015. április 26. 00:39 #76
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Igazából mindig várok valami isteni csodát, hogy netalántán a hozzászólásokon nem akadok ki és nem fogom a fejem, hogy mennyire lehet valaki ennyire hülye, de erre szerintem még akár 10 évet is várhatok, nem jön el sajnos az a pillanat, mikor végre nem ítéljük el a másikat és elfogadjuk őt. Nagyon elkeserít dolog, hogy még mindig itt tartunk, hogy lekell undorítózni egy olyan embert, aki csak felmerte magát vállalni.
Minden tiszteletem az övé. Hatalmas bátorság kell ahhoz, hogy valaki felmerje ezt a dolgot vállalni. Igazából napok óta ezen csámcsog a média, undorítóbbnál undorítóbb cikkeket hoznak le. Pedig ő csak szeretne úgy élni, ahogy eddig is akart, de nem tehette meg. Nagyon nehéz feladat lehetett neki ezt elmondani a családjának és így felvállalni.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2015. április 26. 00:41 #77
- törölt felhasználó -    
Annyira örülök annak, hogy felvállalta, istenem smileeee.gif Büszke vagyok rá, mert ő is "közülünk" való, hiszen LGBTQ+, és nagyon nagyon kívánom neki, hogy boldog legyen, nőként, hiszen az. Nem számít, hogy átesett -e nemátalakító műtéten, vagy sem. Egy ember nemét nem a nemi szerve határozza meg, sőt. És teljesen normális transzneműnek lenni, annyira nem értem hogy miért tabutéma a mai világban még mindig. Nagyon nagy dolog a transznemű embereknek felvállalni magukat, mert a sok ítélkező, tudatlan, ostoba p@raszt nem is érti a fogalmat, vagy mindenféle módon próbálja őket degradálni... és emiatt sajnos sokan az öngyilkosságot látják megoldásul, mert egyszerűen jelenleg a világon szégyen, ha valaki más... Ha valaki másnak érzi magát, mint amit elvárnak tőle. Nehéz megbirkózni egy ilyen helyzettel, de nagyon sok boldogságot kívánok neki, és remélem, hogy sok tehertől megszabadult így. smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, JBT1, Jody, Jolie_77, janet7, RachelWillows
2015. április 26. 00:44 #78
- törölt felhasználó -    
Idézet (rocknroller @ 2015.04.25. 10:37)
Jézusom, de undorító!

Hát kevésbé undorító mint te. wink.gif Sőt.
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, JBT1, janet7
2015. április 26. 07:11 #79
- törölt felhasználó -    
Eléggé meglepődtem...
Szerintem nagyon bátor dolog elmondani ezt az "egész világnak"...
smileeee.gif
2015. április 26. 08:12 #80
- törölt felhasználó -    
Hasonlít Jennifer Lopezra XDDD de meglepődtem azért..
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!