Bruce Jenner felfedte titkát: „Nő vagyok”
2015. április 25. 18:58
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
ezt nem gondoltam volna
nem semmi
2015. április 25. 19:08
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
minden egyes hosszabb kihagyás utáni bejelentkezésemkor várom, illetve remélem, hogy végre történt valami csoda, és sikerült megvilágosodnotok, azonban látom, változatlanul szűklátókörű, empátiahiányos tudatlanokkal van tele az oldal. szomorú, illetve a ti szavaitokkal élve "undorító", hogy az ember nem lehet önmaga.
bár rosszul vagyok az egész Jenner-Kardashian bagázstól, minden tiszteletem az övé, amiért ezt így felmerte vállalni, nemcsak a családja, hanem a rosszindulatú emberek előtt is, de különösen a jövőbeli terveiért.
bár rosszul vagyok az egész Jenner-Kardashian bagázstól, minden tiszteletem az övé, amiért ezt így felmerte vállalni, nemcsak a családja, hanem a rosszindulatú emberek előtt is, de különösen a jövőbeli terveiért.
10 felhasználónak tetszik:
JBT1,
Reija,
Szandi0820,
hayley4,
CandUs,
janet7,
Bátor Ventillátor,
Jody,
AFCfan,
Jolie_77
2015. április 25. 19:58
|
|
VanilliaCloudúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.23. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 237664 offline
|
Örülök neki, hogy végre egy boldog nő lehet, és nem kell titkolnia az igazi énét
Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy amit megtett az egy hatalmas lépés volt. Miért sajnos? Mert még mindig ott tartunk, hogy óriási bátorság kell ahhoz, hogy egy embernek fel lehessen vállalnia önmagát, legyen az homoszexuális, leszbikus, biszexuális, transznemű, stb... Nagyon sajnálom azt is, hogy ilyen sokáig kellett titkolnia. Képzelem hány átsírt, álmatlan éjszakát hagyott már maga mögött. De szerencsére ennek vége, mert már feltárhatta valódi énét.
Remélem egyszer eljutunk majd arra a pontra is, amikor az emberiség SOKKAL elfogadóbb lesz ilyen téren is, és azt is, hogy az emberek TISZTELNI fogják őt ezután, nem pedig ELÍTÉLNI. Undorító ez a sok negatív komment, de a legundorítóbb az, hogy undorítónak tartjátok azt, aki végre fel meri vállalni önmagát, és végre boldog lehet. (Tisztelet a kivételnek.)
2015. április 25. 20:11
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Idézet (ViolinPop @ 2015.04.25. 12:39)
Legalább azt ne mondja h Istennek ez a célja vele.... mindegy kicsit furcsa de ettol meg persze, el kell fogadni ez az o dontese csak azt erzem h a vegen a melegek mar tobb jogot kapnak. Nem ez a nomrmalis (mert gondoljunk csak bele nem igy maradt fenn az emberiség) alapvetoen senki sem szuletik annak. Csak ne akarjanak mindent lenyomni a torkunkon hogy már ellene se lehet beszélni! Elvileg szolasszabadsag van nem? Ha ok hallathajak a hangukat akkor azok is akik ezzel nem ertenek egyet.
*facepalm* De. Bréking nyúz, de senki sem kel fel egyik nap melegként/transzként. És természetes, más állatoknál is figyeltek meg homoszexualitást, szóval...
2015. április 25. 20:23
Te jó ég, egyesekbe milyen kevés empátia szorult... Nem szeretem ezt a famíliát, de minden elismerésem Bruce-é, le a kalappal előtte, amiért felvállalta. Sokan persze undorítónak találják - csillagaim, szerintem az sokkal gusztustalanabb, hogy másokat meg képtelenek vagytok elfogadni olyannak, amilyenek. Az ilyen emberek papolnak általában arról, milyen fontos, hogy mindenki önmaga legyen, mégis ők a legnagyobb kritikusok, ha valami hasonló kerül szóba (akár a divatfeministák). Nézzetek már magatokba.
Mindenesetre én sok szerencsét és kitartást kívánok Bruce-nak a jövőjét illetően. Mondanám, hogy reménykedem abban, hogy kevesebben nevezik undorítónak, de nem teszem, mert sokan túl buták az empátiához... pedig jó lenne, ha az ilyen ellenséges elveket valló emberek észhez térnének.
Mindenesetre én sok szerencsét és kitartást kívánok Bruce-nak a jövőjét illetően. Mondanám, hogy reménykedem abban, hogy kevesebben nevezik undorítónak, de nem teszem, mert sokan túl buták az empátiához... pedig jó lenne, ha az ilyen ellenséges elveket valló emberek észhez térnének.
8 felhasználónak tetszik:
JBT1,
Szandi0820,
hayley4,
CandUs,
itsjustme,
AFCfan,
Jolie_77,
Bátor Ventillátor
2015. április 25. 20:46
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (ViolinPop @ 2015.04.25. 12:39)
Legalább azt ne mondja h Istennek ez a célja vele.... mindegy kicsit furcsa de ettol meg persze, el kell fogadni ez az o dontese csak azt erzem h a vegen a melegek mar tobb jogot kapnak. Nem ez a nomrmalis (mert gondoljunk csak bele nem igy maradt fenn az emberiség) alapvetoen senki sem szuletik annak. Csak ne akarjanak mindent lenyomni a torkunkon hogy már ellene se lehet beszélni! Elvileg szolasszabadsag van nem? Ha ok hallathajak a hangukat akkor azok is akik ezzel nem ertenek egyet.
Jaj, csak ezt ne...
Idézet (hirschzsofi0711 @ 2015.04.25. 11:08)
Ezt most nem értem . Azt mondja, hogy nő, de hogy lehetne már nő, ha még nincs túl a nemátalakító műtéten?? Vagy ezt csak úgy értette, hogy lélekben nő,?
NŐ és kész. Nem szükséges nemátalakító műtét ahhoz, hogy nő lehessen. Ha azt mondja, hogy nő, akkor nő. Ilyen egyszerű. És mindenki köteles ezt tiszteletben tartani.
Amúgy tök jó, hogy a homoszexualitással jönnek itt sokan, és hiába van a cikkben is leírva, hogy a nőkhöz vonzódik, még mindig úgy veszitek, hogy a transzneműség és a homoszexualitás kéz a kézben jár és valaki csak azért lehet transznemű nő, mert a férfiakhoz vonzódik, és fordítva.
2015. április 25. 22:23
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Tiszteletreméltónak tartom, hogy bevallotta és felvállalja az igazi énjét, bár biztosan sokan fogják ezentúl támadni,
Minden esetre sok boldogságot kívánok neki
2015. április 25. 22:41
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Valahol azt is olvastam, talán JJ-n, hogy az első ilyen ruhás élménye már 7-8 éves korában megvolt... feltételezem, hogy az nem undorító, hogy majdnem 60 évig nem érezte jól magát a saját bőrében.
Levetkőzhetnétek már az ostoba előítéleteiteket és talán foglalkozzatok a saját tökéletes, empátiát is teljesen mellőző életetekkel, ne azt próbáljátok meg eldönteni, hogy ki mit csináljon a magáéban.
Egyébként respect Bruce-nak, amiért ezt felvállalta végül.
Egyébként respect Bruce-nak, amiért ezt felvállalta végül.
2015. április 26. 00:22
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
A mostani képeken ha nem tudnám, hogy ki ő, simán elhinném hogy egy 50-es éveiben járó nőt látok.
Mindig is csodáltam az olyan embereket, akik ki mernek állni a nyilávnosság elé, és felvállalni magukat, még jobban a híres embereket, akik tudják, hogy rengeteg veszíteni valójuk van vele, mégis megteszik. Lehet, hogy a saját lelki békéjükért, lehet, hogy társaik támogatására, de akkor is, hatalmas erő kell hozzá. Bruce-nak meg van, és ez tiszteletre méltó dolog. Remélem most már teljesen boldog lesz.
2015. április 26. 00:39
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Igazából mindig várok valami isteni csodát, hogy netalántán a hozzászólásokon nem akadok ki és nem fogom a fejem, hogy mennyire lehet valaki ennyire hülye, de erre szerintem még akár 10 évet is várhatok, nem jön el sajnos az a pillanat, mikor végre nem ítéljük el a másikat és elfogadjuk őt. Nagyon elkeserít dolog, hogy még mindig itt tartunk, hogy lekell undorítózni egy olyan embert, aki csak felmerte magát vállalni.
Minden tiszteletem az övé. Hatalmas bátorság kell ahhoz, hogy valaki felmerje ezt a dolgot vállalni. Igazából napok óta ezen csámcsog a média, undorítóbbnál undorítóbb cikkeket hoznak le. Pedig ő csak szeretne úgy élni, ahogy eddig is akart, de nem tehette meg. Nagyon nehéz feladat lehetett neki ezt elmondani a családjának és így felvállalni.
Minden tiszteletem az övé. Hatalmas bátorság kell ahhoz, hogy valaki felmerje ezt a dolgot vállalni. Igazából napok óta ezen csámcsog a média, undorítóbbnál undorítóbb cikkeket hoznak le. Pedig ő csak szeretne úgy élni, ahogy eddig is akart, de nem tehette meg. Nagyon nehéz feladat lehetett neki ezt elmondani a családjának és így felvállalni.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. április 26. 00:41
Annyira örülök annak, hogy felvállalta, istenem
Büszke vagyok rá, mert ő is "közülünk" való, hiszen LGBTQ+, és nagyon nagyon kívánom neki, hogy boldog legyen, nőként, hiszen az. Nem számít, hogy átesett -e nemátalakító műtéten, vagy sem. Egy ember nemét nem a nemi szerve határozza meg, sőt. És teljesen normális transzneműnek lenni, annyira nem értem hogy miért tabutéma a mai világban még mindig. Nagyon nagy dolog a transznemű embereknek felvállalni magukat, mert a sok ítélkező, tudatlan, ostoba p@raszt nem is érti a fogalmat, vagy mindenféle módon próbálja őket degradálni... és emiatt sajnos sokan az öngyilkosságot látják megoldásul, mert egyszerűen jelenleg a világon szégyen, ha valaki más... Ha valaki másnak érzi magát, mint amit elvárnak tőle. Nehéz megbirkózni egy ilyen helyzettel, de nagyon sok boldogságot kívánok neki, és remélem, hogy sok tehertől megszabadult így.
2015. április 26. 00:44
Idézet (rocknroller @ 2015.04.25. 10:37)
Jézusom, de undorító!
Hát kevésbé undorító mint te.
2015. április 26. 07:11
Eléggé meglepődtem...
Szerintem nagyon bátor dolog elmondani ezt az "egész világnak"...
Szerintem nagyon bátor dolog elmondani ezt az "egész világnak"...
2015. április 26. 08:12
Hasonlít Jennifer Lopezra XDDD de meglepődtem azért..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.