Nekem alapjáraton nincs semmi gondom a transzenműekkel. Elfogadom őket, mert ameddig normálisan viselkednek ember társaikkal, addig én is normális véleményen vagyok róluk.
Idézet (jennymiley00 @ 2015.04.25. 12:42)
Évente rengeteg transznemű ember - legfőképp tinédzser - lesz amiatt öngyilkos, hogy a családja és a barátai kitagadják, vagy egyszerűen megtiltják neki, hogy olyan neműként élje az életét, amilyenként szeretné. Ez egy hatalmas probléma a mai világban, és jó lenne, ha az emberek nem úgy kezelnék, hogy "undorító" vagy "nem normális". Ez egy normális dolog, rengeteg ember bírkózik meg vele nap mint nap, és nagyon bátor dolog volt Brucetól, hogy kiállt a világ elé, és beismerte. Attól még, hogy valaki biológiailag férfinak születik, az agya működhet másképp. Nem Bruce tehet róla, hogy ilyennek született, és emiatt nem is szabadna őt bántani/elítélni. Hagyni kéne, hogy végre úgy éljen, ahogy szeretne, legyen boldog.
Kár, hogy az iskolákban nem tanítanak arról, hogy nem csak heteroszexuális emberek léteznek, hogy ne legyen tele a világ ignoráns hülyékkel, akik szerint mindenki, aki nem hetero, "undi".
Nem kötekedésből, de a transzneműeknek alapjáraton egy született betegségben szenvednek. Úgy tudom ,hogy a hormonok vagy az agy lehet a okozója. Attól érzik magukat másnak. De még, ha beteg emberekről is van szó, őket is ugyan úgy ellehet fogadni. Ebben teljesen igazat adok ,hogy nem szabad őket csúfolni. Viszont azt se lehet mondani, hogy teljesen egészséges emberek lennének testben - lélekben.
És amíg van élet a Földön addig mindig lesz sajnos olyan ember, aki a melegeket, feketéket, zsidókat, keresztényeket stb stb stb nem fogadja el, ne is várjunk csodát a világtól, hogy egy nap mindenki elfogadja a másikat.