Személyesen a színésznő erősítette meg, hogy 2016-ban visszatér Wanda Maximoffként a Marvel-univerzumba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elizabeth Olsen újra Wanda Maximoff lesz
2015. április 24. 12:35
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Hol vagy már 7.-e????
2015. április 24. 14:12
|
Nussy.Annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.10. Hozzászólás: 175 Csatolások: 5 Azonosító: 220965 offline
|
Atya Úr Isten! Ez valami király lesz!!!!!!!!!
2015. április 24. 17:42
|
Harleenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.24. Hozzászólás: 36 Csatolások: 2 Azonosító: 239415 offline
|
Kíváncsi leszek Elizabeth-re, nekem eddig nagyon szimpatikusnak tűnik, szívesen látnám a Civil War-ban is. Remélem nem kell csalódnom benne, de szerintem nem kell félteni.
2015. április 24. 17:56
|
|
BTR_Rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.19. Hozzászólás: 205 Csatolások: 40 Azonosító: 236203 offline
|
Alig várom
2015. április 24. 18:13
Már nagyon kíváncsi vagyok Lizzie alakítására a Bosszúállókban, mert pár napja volt szerencsém a Very Good Girls című filmjéhez, amiben meglepően szimpatikus volt és a játéka is megragadott. Örülök, hogy csatlakozott a stábhoz és hogy további Marvel mozikban is látható lesz nem csak ebben. Az új Amerika Kapitány film pedig egyre jobban érdekel, mert nagyon jónak ígérkezik, habár a címszereplő nem a szívem csücske.
2015. április 24. 18:19
Örülök, hogy Lizzie egyre több szerepet kap, tehetséges színésznőnek tartom. Az Ultron kora miatta is nagyon várós, érdekesnek tűnik a Skarlát boszi karaktere. Az Amerika kapitány meg egyre inkább megy át Avengersbe, hisz már szinte az összes létező Bosszúállót felvonultatja.
2015. április 25. 11:17
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Szimpatikusabb ez a lány, mint a nővérei.
2015. április 25. 20:48
|
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline
|
Sebastian Stan!
Igeeen tudtam hogy visszatérsz!
Igeeen tudtam hogy visszatérsz!
2015. május 08. 22:15
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
A Pogárháborút várom a legjobban,a Tél Katonája óta.Pedig a Bosszúállók se smafu egy film.
Eddig nem tudtam ki ő,de mióta láttam a Bosszúállókat azóta megkedveltem.Egyáltalán nem hasonlít a testvéreire,mármint külsőre igen,de színészileg szerintem sokkal tehetségesebb mint a másik kettő.
Eddig nem tudtam ki ő,de mióta láttam a Bosszúállókat azóta megkedveltem.Egyáltalán nem hasonlít a testvéreire,mármint külsőre igen,de színészileg szerintem sokkal tehetségesebb mint a másik kettő.
2015. május 26. 15:30
eeeeeezzzzzzz aaaaaazzz de remélemm aaron taylor johnson is ott lesz
2015. június 10. 08:31
|
|
zanzibárúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.08. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 218853 offline
|
nekem nem szimpi ez a csaj, nem tudom lehet hogy egyedül vagyok vele de én az eredeti, régi bosszúállókat szeretem
meg nem értem... most akkor tony és steve ellenségek lesznek?? Ők a kedvenc karaktereim, ne veszekedjenek már!!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: