Személyesen a színésznő erősítette meg, hogy 2016-ban visszatér Wanda Maximoffként a Marvel-univerzumba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elizabeth Olsen újra Wanda Maximoff lesz
2015. április 24. 12:35
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Hol vagy már 7.-e????
2015. április 24. 14:12
|
Nussy.Annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.10. Hozzászólás: 175 Csatolások: 5 Azonosító: 220965 offline
|
Atya Úr Isten! Ez valami király lesz!!!!!!!!!
2015. április 24. 17:42
|
Harleenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.24. Hozzászólás: 36 Csatolások: 2 Azonosító: 239415 offline
|
Kíváncsi leszek Elizabeth-re, nekem eddig nagyon szimpatikusnak tűnik, szívesen látnám a Civil War-ban is. Remélem nem kell csalódnom benne, de szerintem nem kell félteni.
2015. április 24. 17:56
|
|
BTR_Rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.19. Hozzászólás: 205 Csatolások: 40 Azonosító: 236203 offline
|
Alig várom
2015. április 24. 18:13
Már nagyon kíváncsi vagyok Lizzie alakítására a Bosszúállókban, mert pár napja volt szerencsém a Very Good Girls című filmjéhez, amiben meglepően szimpatikus volt és a játéka is megragadott. Örülök, hogy csatlakozott a stábhoz és hogy további Marvel mozikban is látható lesz nem csak ebben. Az új Amerika Kapitány film pedig egyre jobban érdekel, mert nagyon jónak ígérkezik, habár a címszereplő nem a szívem csücske.
2015. április 24. 18:19
Örülök, hogy Lizzie egyre több szerepet kap, tehetséges színésznőnek tartom. Az Ultron kora miatta is nagyon várós, érdekesnek tűnik a Skarlát boszi karaktere. Az Amerika kapitány meg egyre inkább megy át Avengersbe, hisz már szinte az összes létező Bosszúállót felvonultatja.
2015. április 25. 11:17
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Szimpatikusabb ez a lány, mint a nővérei.
2015. április 25. 20:48
|
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline
|
Sebastian Stan!
Igeeen tudtam hogy visszatérsz!
Igeeen tudtam hogy visszatérsz!
2015. május 08. 22:15
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
A Pogárháborút várom a legjobban,a Tél Katonája óta.Pedig a Bosszúállók se smafu egy film.
Eddig nem tudtam ki ő,de mióta láttam a Bosszúállókat azóta megkedveltem.Egyáltalán nem hasonlít a testvéreire,mármint külsőre igen,de színészileg szerintem sokkal tehetségesebb mint a másik kettő.
Eddig nem tudtam ki ő,de mióta láttam a Bosszúállókat azóta megkedveltem.Egyáltalán nem hasonlít a testvéreire,mármint külsőre igen,de színészileg szerintem sokkal tehetségesebb mint a másik kettő.
2015. május 26. 15:30
eeeeeezzzzzzz aaaaaazzz de remélemm aaron taylor johnson is ott lesz
2015. június 10. 08:31
|
|
zanzibárúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.08. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 218853 offline
|
nekem nem szimpi ez a csaj, nem tudom lehet hogy egyedül vagyok vele de én az eredeti, régi bosszúállókat szeretem
meg nem értem... most akkor tony és steve ellenségek lesznek?? Ők a kedvenc karaktereim, ne veszekedjenek már!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: