Zöldre festette haját Jared Leto
2015. április 23. 17:39
|
|
fannii2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.11. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 221038 offline
|
háát ez szöörrnyűűű
2015. április 23. 17:39
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Istenem, akik annyira fújolnak, hogy mégis hogy néz ki Jared, azok azért nézzenek már utána a munkásságának. Nem ez az első alkalom, hogy átalakul valaki mássá egy szerep kedvéért és természetesen meg is lett neki az eredménye: egyszerűen fenomenálisan hozta a formáját. Eleinte én is rémisztőnek találtam az átváltozásait, de miután láttam a filmjeit, le voltam nyűgözve.
Ritka az, amikor egy illetőt művésznek titulálok. Jared Leto egy igazi művész. Átváltozóművész. Volt már drogfüggő, nő és péppé vert harcos. Mindegyik karakterét tökéletesen játszotta el és pontosan azért, mert hajlandó volt változtatni magán a szerepe miatt. A Mielőtt meghaltam című filmben például zseniálisan alakított, sok színész megirigyelhetné. Nagyon kíváncsi vagyok a Jokeres alakítására, bár tudom, hogy a csodálatos Heath Ledgert senki se tudja majd felülmúlni.
Ritka az, amikor egy illetőt művésznek titulálok. Jared Leto egy igazi művész. Átváltozóművész. Volt már drogfüggő, nő és péppé vert harcos. Mindegyik karakterét tökéletesen játszotta el és pontosan azért, mert hajlandó volt változtatni magán a szerepe miatt. A Mielőtt meghaltam című filmben például zseniálisan alakított, sok színész megirigyelhetné. Nagyon kíváncsi vagyok a Jokeres alakítására, bár tudom, hogy a csodálatos Heath Ledgert senki se tudja majd felülmúlni.
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2015. április 23. 17:59
|
|
barbiecka01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 214952 offline
|
Hát ez egyre gázabb ez a pasi
2015. április 23. 18:31
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Az előttem szólóknak üzenném: Elolvassátok ti egyáltalán a cikket?? Hahó! Csak egy szerep kedvéért festette be a haját és valószínűnek tartom hogy ezért is szivatták le korábban...
2015. április 23. 19:30
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Ez a szín borzalmas, de Kazuo pacsit! teljesen egyetértek a véleményeddel
2015. április 23. 19:38
Nagyon várom a filmet, kíváncsi vagyok, milyen Joker lesz.
2015. április 23. 19:50
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Ezek a kommentek...
Látszik, hogy szart se tudtok róla, csak a képet nézitek meg, csak az érdekel, hogy mégis hogy néz ki.
Egy filmjét nem láttátok. Jared hihetetlenül jó színész (is), nagyon tisztelem benne azt, hogy ő tényleg mindent belead, hogy jól formálja meg a szerepét, mindent bevállal érte. Mint most pl. ez a hajfestés. Nagyon kíváncsi vagyok már most afilmre, főleg ezek után. Joker a kedvenc képregény karakterem, nagyon szeretem, és bízom abban, hogy Jared tökéletesen tudja majd eljátszani. Igazából tudom, hogy nagyon jó lesz. Szerintem se tudja majd felülmúlni Heath alakítását, mert az egyszerűen tökéletes, de szerintem esetleg egy teljesen másféle karaktermegközelítést láthatunk majd tőle.
2015. április 23. 19:53
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Meg kell hagyni, szokatlan.
De szerintem igazán odaadó dolog ezeket megcsinálni, mindössze egy szerep érdekében.
De szerintem igazán odaadó dolog ezeket megcsinálni, mindössze egy szerep érdekében.
2015. április 23. 20:07
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
egyetértek E. és Zendaya ever-el
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.