Immáron Miley Cyrus is a szingli nők táborát erősíti, miután szakított eddigi barátjával, Patrick Schwarzeneggerel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus ismét facér lett
2015. április 22. 16:00
2015. április 22. 16:04
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
aha, oké...
2015. április 22. 16:17
Szerintem a szingli élet sokkal jobb mert nem kell a másikhoz alkalmazkodni habár szerelmesnek is jó lenni : )
2015. április 22. 16:18
Akkor most egy darabig varhat,mert amig nem viselkedik normaliisan ugyse kell senkinek.
2015. április 22. 16:27
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Ez még nem bizonyítja azt, hogy szakítottak. Szóval ez egyáltalán nem biztos. De ha mégis, hát biztos meg volta az oka.
2015. április 22. 16:28
miért kellett megcsalnia?????? mondta volna inkább Miley szemébe hogy nem szereti már
2015. április 22. 16:33
|
|
Lilla011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.19. Hozzászólás: 124 Csatolások: 11 Azonosító: 240552 offline
|
Én azért Mileyt annyira nem sajnálom! Épp itt volt az ideje hogy valami őt is pofon vágja za életben. Nem tűnt fel senkinek hogy Miley hogy öltözködik?és nagyképű Szerintem a pasinak lehetett inkább igaza.Nem azért de tegyük fel
ha van egy barátod aki majdnem pucéran megy különböző rendezvényekre azért tuti megemlítenéd neki te is!
ha van egy barátod aki majdnem pucéran megy különböző rendezvényekre azért tuti megemlítenéd neki te is!
2015. április 22. 16:36
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Ki gondolta volna!
2015. április 22. 16:40
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
Buci12 szerintem is
Egyébként biztos elege lett Patrick-nek és kidobta xd
2015. április 22. 16:44
Miley és Arnold sem szimpi nekem, így örömmel fogadom a hírt
2015. április 22. 16:48
Idézet (Lilla011 @ 2015.04.22. 16:33)
Én azért Mileyt annyira nem sajnálom! Épp itt volt az ideje hogy valami őt is pofon vágja za életben. Nem tűnt fel senkinek hogy Miley hogy öltözködik?és nagyképű Szerintem a pasinak lehetett inkább igaza.Nem azért de tegyük fel
Hogyha ennyire nem ismered Mileyt, akkor miért szólsz bele?? Szerinted semmi nem vágta pofon az életben?? Akkor most felvilágosítalak, kicsi csillag! Liam Hemsworth eljegyezte Őt, csakhogy pár hónap múlva Liam felbontotta az eljegyzést. Miley azóta ilyen. Összetört. Akkor írta a Wrecking ball-t. Akkor kezdődött minden.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: