Egy szál törölközőben pózolt Selena Gomez
2015. április 24. 16:53
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
Mostanában Sel összes fotósorazatából cikket csinálnak................de minek ?
2015. április 24. 17:54
figyeljetek én sem akarok senkivel sem összeveszni!
dtsz téged már tök rég óta nem hagysz békén és ebből elegem van!
é ezt most mindenkinek akivel összevesztem annak üzenem hogy:
felejtsétek el a múltat hisz én már rég elfelejtettem !
ja és ezt nem itt kellene amúgy sem megdumálni!
dtsz téged már tök rég óta nem hagysz békén és ebből elegem van!
é ezt most mindenkinek akivel összevesztem annak üzenem hogy:
felejtsétek el a múltat hisz én már rég elfelejtettem !
ja és ezt nem itt kellene amúgy sem megdumálni!
2015. április 24. 18:45
|
|
Viv0ffisölúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 82 Csatolások: 3 Azonosító: 227596 offline
|
Bezzeg, ha ezt Miley csinálja.. xdd
2015. április 24. 19:42
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Ez nem a legjobb kép róla! :/
2015. április 24. 20:31
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Semmi különös nincs ebben a képben. Csupán Selena próbálkozása szánalmas, hogy megpróbál összehozni egy "sexy" fotósorozatot, hogy az emberek végre ne gyerekként kezeljék.
2015. április 24. 20:33
|
|
zalan15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 240750 offline
|
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2015.04.24. 08:47)
mennyi féleszű gomez fan ._.
Lehet hogy te annak hiszel minket de mig te csak mocskolni meg gyalázzni tudod mi tudjuk mi az igazság és az alapján szólunk. Amugy nem Gomez fanok hanem Selena hivei. Ez abban más hogy akárki ellen akármikor kiállunk. Vágod öccsém-hugom?
2015. április 24. 22:10
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
zalan15
vártam már az ugatásod
te egy 10-es skálán hány éves vagy?
Miattad meg a bagázsod miatt, már nem lehet egy rossz szót se mondani a tehetségtelen szalonkádra, mert rögtön elkezdesz hepciázni, és lehordod az illetőt mindennek.
Ez itt nem egy 10 éveseknek való szalonka fanpage ahol kiélhetitek a rajongásitokat, ez egy olyan közösségi oldal amely több sztárról szól, róluk lehet cikkeket olvasni, illetve témákat inditani róluk stb., és ha valakivel nem értesz egyet nem kell mindenkinek egyesével írnod, és osztanod az észt.
Valaki azt mondja, hogy szalonka tehetségtelen, és?? közöd hozzá, hogy neki milyen véleménye van szalonkáról?
Nektek azzal telik el a napotok, hogy a gép előtt kockultok, és a gomez utálóit szidjátok, nem hogy kimennétek a szabadba, egy kicsit játszani a barátaitokkal, esetleg elolvasnátok 1-2 könyvet, mert szerintem 10 évesen ez lenne a helyes. Ameddig te a gép előtt vergődsz, és osztod itt az észt, addig Selena azt se tudja, hogy a világon vagy.
Védd meg, jogos. Ha valaki durvát ír, oké hogy megvéditek Selenát, de mi az, hogy ha bárkinek negatív a vélemény, akkor ráugrasz és szidod?
Amit itt napok óta a selenás cikkeknél leművelsz az borzalmas. Jaj, jaj tudom tudom.... nem 10 éves vagy, hanem 10 és fél...
Kicsit gondolkozzál már el, és nézd vissza az előző kommentjeid drága.
vártam már az ugatásod
te egy 10-es skálán hány éves vagy?
Miattad meg a bagázsod miatt, már nem lehet egy rossz szót se mondani a tehetségtelen szalonkádra, mert rögtön elkezdesz hepciázni, és lehordod az illetőt mindennek.
Ez itt nem egy 10 éveseknek való szalonka fanpage ahol kiélhetitek a rajongásitokat, ez egy olyan közösségi oldal amely több sztárról szól, róluk lehet cikkeket olvasni, illetve témákat inditani róluk stb., és ha valakivel nem értesz egyet nem kell mindenkinek egyesével írnod, és osztanod az észt.
Valaki azt mondja, hogy szalonka tehetségtelen, és?? közöd hozzá, hogy neki milyen véleménye van szalonkáról?
Nektek azzal telik el a napotok, hogy a gép előtt kockultok, és a gomez utálóit szidjátok, nem hogy kimennétek a szabadba, egy kicsit játszani a barátaitokkal, esetleg elolvasnátok 1-2 könyvet, mert szerintem 10 évesen ez lenne a helyes. Ameddig te a gép előtt vergődsz, és osztod itt az észt, addig Selena azt se tudja, hogy a világon vagy.
Védd meg, jogos. Ha valaki durvát ír, oké hogy megvéditek Selenát, de mi az, hogy ha bárkinek negatív a vélemény, akkor ráugrasz és szidod?
Amit itt napok óta a selenás cikkeknél leművelsz az borzalmas. Jaj, jaj tudom tudom.... nem 10 éves vagy, hanem 10 és fél...
Kicsit gondolkozzál már el, és nézd vissza az előző kommentjeid drága.
2015. április 24. 22:39
|
|
zalan15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 240750 offline
|
nem csak mert ti olyan seggfejek vagytok(tiszteletem a kivételnek) hogy ugy ugatok hogy szart se tudtok az kissé fel huz minket aztán meg a kutyáiddal együtt nekünk ugrottok. Am kedves szalonka? Selena? tod te barom van photoshop is amit az ujság irok használnak.
Öccsi nem 10 vagyok. Van már szakmai végzetségem és azzon belül dogozok este leülök és gépen nézek pár dolgot. neked meg ajánlom az illemtan órát. Rád fér.
Ha ti elmondhatjátok mindennek akkor én is leugathatlak titeket. Igen Selena nem tudja hogy élek. És? Legalább A többiek látják hogy itt vagyunk,kitartunk mellette. Ha meg unjátok Sellyt olvasni akkor hadjátok békén és nem kell akk megvédenünk. Lehet hogy nem vagyunk olyan okosak meg egoista barmok mint ti de mi legalább megértjük Selenát és kitartunk mellette bármeddig mert Ő fog össze minket.
Öccsi nem 10 vagyok. Van már szakmai végzetségem és azzon belül dogozok este leülök és gépen nézek pár dolgot. neked meg ajánlom az illemtan órát. Rád fér.
Ha ti elmondhatjátok mindennek akkor én is leugathatlak titeket. Igen Selena nem tudja hogy élek. És? Legalább A többiek látják hogy itt vagyunk,kitartunk mellette. Ha meg unjátok Sellyt olvasni akkor hadjátok békén és nem kell akk megvédenünk. Lehet hogy nem vagyunk olyan okosak meg egoista barmok mint ti de mi legalább megértjük Selenát és kitartunk mellette bármeddig mert Ő fog össze minket.
2015. április 25. 08:52
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Jézus :'D
ennyi eszed van komolyan?
"egoista barmok"
hagyjuk már ezt a személyeskedést, még a nevemet sem tudod, nem hogy rám mond, hogy egoista vagyok.
Az utálók ugranak nektek?!
Normális vagy??! Az utálók elmondják a véleményüket, te erre mindenkit elkezdesz szidni. Hahó, ez nem egy védjük meg szalonka gomezkét fanpage, itt mindenki szabadon elmondhatja a véleményét. Ha durvákat írnak oké, védd meg. De amit leműveltetek annál a cikknél ahol Selenának beszóltak az borzalmas. Szétoffoljátok a cikket. Rendben, tarts ki a szalonkád mellett, de nem veszed észre, hogy durva amit csinálsz? Ez nem olyan közösségi oldal, ahol szelenítát kell bevédeni..
Csináljatok magatoknak egy olyan oldalt, és ott majd kiélheted az iránta érzett rajongásod.
Szerintem mindenkinek elege van belőled, már megszólalni se lehet, nehogy zalan15 leszidjon.
Én is megszoktam védeni a kedvenceimet, jogos. De te olyan túlzásokba esel. Mindenkinek egyesével írogatsz, és tényleg nem veszed észre magad. Neked meg nem ártana egy nyelvtan óra
ennyi eszed van komolyan?
"egoista barmok"
hagyjuk már ezt a személyeskedést, még a nevemet sem tudod, nem hogy rám mond, hogy egoista vagyok.
Az utálók ugranak nektek?!
Normális vagy??! Az utálók elmondják a véleményüket, te erre mindenkit elkezdesz szidni. Hahó, ez nem egy védjük meg szalonka gomezkét fanpage, itt mindenki szabadon elmondhatja a véleményét. Ha durvákat írnak oké, védd meg. De amit leműveltetek annál a cikknél ahol Selenának beszóltak az borzalmas. Szétoffoljátok a cikket. Rendben, tarts ki a szalonkád mellett, de nem veszed észre, hogy durva amit csinálsz? Ez nem olyan közösségi oldal, ahol szelenítát kell bevédeni..
Csináljatok magatoknak egy olyan oldalt, és ott majd kiélheted az iránta érzett rajongásod.
Szerintem mindenkinek elege van belőled, már megszólalni se lehet, nehogy zalan15 leszidjon.
Én is megszoktam védeni a kedvenceimet, jogos. De te olyan túlzásokba esel. Mindenkinek egyesével írogatsz, és tényleg nem veszed észre magad. Neked meg nem ártana egy nyelvtan óra
2015. április 25. 08:53
|
|
YourLoveIsMyDrugvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 241257 offline
|
ez kérem szépen 2 törülköző...
2015. április 25. 09:10
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
LovelyBarbaraPalvin össze vissza írsz nem veszed észre? Először azt írod, hogy ez nem egy olyan oldal ahol (ahogy te mondanád szalonkát) kell bevédeni hanem csináljunk egy közösségi oldalt utána meg irod, hogy jogos, hogy megvédjük, mert te is megszoktad védeni a kedvenceidet akkor te is csinálj magadnak egy közösségi oldalt és oda menj írkálni, mert hogyha ott hülyeségeket írsz elfogadják. De te már túlzásba viszed amit csinálsz azt hiszed, hogy te nem tudom mekkora professzor vagy vagy mit tudjam én. És képzeld én nem vagyok 20 eves,de 10 sem de ezt nem szégyellem be vallani és szerintem te sem lehetsz annyira idos, mint ahogy próbálod itt eljátszani itt ha nem tudnád 10 éven aluliak is vannak. És te szerinted az ciki, ha itt pl 8-9 éves? Akkor te mit keresel itt ?
2015. április 25. 09:20
|
|
|
Ritya:
Igen, teljesen jogos hogy megvéditek Gomezt, de ne úgy védjétek meg, hogy valakinek van negativ véleménye, és rögtön ráugrik 345567 selenator. Mert a másik cikknél ahol "beszóltak Selenánák" a cikk témája, ott olyan hisztit levágtatok, hogy fájt nézni.
Ha a korom annyira érdekel téged akkor nem vagyok sokkal nagyobb nálad annyit elmondok.
Igen, teljesen jogos hogy megvéditek Gomezt, de ne úgy védjétek meg, hogy valakinek van negativ véleménye, és rögtön ráugrik 345567 selenator. Mert a másik cikknél ahol "beszóltak Selenánák" a cikk témája, ott olyan hisztit levágtatok, hogy fájt nézni.
Ha a korom annyira érdekel téged akkor nem vagyok sokkal nagyobb nálad annyit elmondok.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: