Egy szál törölközőben pózolt Selena Gomez
2015. április 22. 15:20
Nem különösebben érdekel a csaj, de már kicsit unalmas, hogy minden második cikk arról szól, éppen kinek/minek állt modellt hiányos öltözetben. Ezzel szemben zenei vagy színészi munkásságáról nemigen hallani, pedig elvileg színésznő, énekesnő (amivel mondjuk tudnék vitatkozni).
2015. április 22. 15:35
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Selena alapból egy gyönyörű nő, de ez a stílus egyáltalán nem jön be :/
2015. április 22. 15:42
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Mindenből cikket csinálnak,ezt tudhatjuk. Nem hallgatok Amerikai zenét,de Selena-t kiskorom óta bírom. Ő is változik,mint minden ember. Ha valaki nem szereti,ne szeresse,de meg kell értenie hogy ő is megváltozhat,én sem vagyok oda a képért mert szerintem is Előnytelen és fura(hogy szépen fejezzem ki magam).De mégis meg tudom érteni,ez a divat.Had csinálja Ő dolga
2015. április 22. 15:53
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
szerintem gyönyörű ezen a képen
2015. április 22. 15:59
Jól beállított kép lett,gratu a fotósnak,viszont üvölt róla a Fotóbolt.Mellesleg csak én értetlenkedem azon,hogy mégis miért pózolgat Szelenítá Bíberkével,ha akkora világmegrengető fasírtban vannak?
2015. április 22. 16:00
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Egy újabb szalonka cikk, aminek semmi értelme. A többi sztárról - akik azért többet tettek le az asztalra minden szempontból - miért nem jelennek meg napi szinten cikkek, hogy ilyen meg olyan shoot készült róluk és kettőt fingottak reggel?
2015. április 22. 16:18
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Szerintem egyáltalán nincs baj ezekkel a képekkel, amik mostanában jelennek meg róla. Egyik sem meztelen kép, mindegyik ízlésesen van megcsinálva. 22 éves, szép teste van, az ő dolga, hogy mutogatja-e vagy sem. Véleményem szerint amíg ízlésesen csinálja, addig semmi baj nincs vele.
2015. április 22. 16:21
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
"Nyaralasarol jelentek meg rola lesifotok melyeken ismetelten csak furdoruhaban volt" EMBEREK! Egy NYARALASON bundakabatban legyen?! Es szerintem ezis csodalatos kep lett mint a tobbi
Tokeletes peldakep
2015. április 22. 16:25
Igazából én nem tom h miért jók az ilyen képek, hiszen semmi értelmük. Különben Selena kezd úgy viselkedni mintha Miley lenn a példaképe
2015. április 22. 16:31
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Igen..ha Selena csinálja akkor Ő szép, gyönyörű, jótestű, lenyűgöző, stb...de ha Miley csinálja akkor egy rohadt anorexiás ribanc aki nem ért máshoz csak a vetkőzéshez -.-" Félreértés ne essék én nem utálom Selenát csak úgy mondom. Mert szerintem is jó lett a kép, de Mileynak is ugyan ilyen fotói vannak és Ő mégis egy qrva...ennyit erről...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: