Starity

Dominic Sherwood alakítja Jace Waylandet

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. április 22. 18:28 #41
Kiss Eszti
Kiss Eszti
visszatérő vendég

Státusz*Lumberjack was well known in the town, When he cut his smallest finger down*
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 133
Csatolások: 0
Azonosító: 177006
Szerintem sem alkalmas Jace szerepére. A könyv/film hős egy szőke hajú srác. Sajnos egyet kell értenem az előttem szólóval (wasabifasirt308), Dominic inkább Alec karaktere. Ezeken kívül még így is érdele a sorozat, mindenképpen nézni fogom! smileeee.gif
2015. április 22. 19:11 #42
- törölt felhasználó -    
De jóóóóóóóóó
2015. április 22. 19:24 #43
Miran
Miran
visszatérő vendég
Hozzászólás: 214
Csatolások: 32
Azonosító: 192069
kíváncsi vagyok hogy milyen lesz
2015. április 23. 13:26 #44
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗

Státuszbe a sunflower in a field of roses.
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
Kíváncsi vagyok erre a sorozatra, viszont szerintem Jamie sokkal jobb volt Jace-ként..
2015. április 23. 13:44 #45
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
A logóval kb kitörölhetem.... nem hogy mást adtak volna meg.
Amúgy még mikor a film jelent meg ott a karaktereben nagyot csalódtam, meg hogy lassan indultak be a dolgok. Szóval kíváncsi leszek a sorozat karaktereire meg ugye hogy majd itt miről fog szólni. Mert gondolom az alap ugyan az csak, mindig lesz vki akit el kell intézni vagy meg kell menteni stb.
2015. április 23. 16:16 #46
MozartBubu
MozartBubu
visszatérő vendég

Státusz"Ha az optimizmus fájna, én halott lennék!" :)
Hozzászólás: 136
Azonosító: 242914
Kiváncsi vagyok, de miért cserélték le Jamie-t? sad.gif
2015. április 23. 16:22 #47
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Akkor most mégsem lesz Hamuváros? Már egy ideje ment a huzavona, de úgy tűnik akkor mégis úgy döntöttek, hogy nem mozifilmben valósítják meg azt, amit annyira meg akartak. Én mondjuk nem is csodálom. Vélhetően azért találtam sz*rnak az egészet, mert a prózához nem volt szerencsém, viszont a film katasztrófális volt. Nagyon sok jót hallottam róla, így neki ültem megnézni, ám ezzel szemben hatalmasat csalódtam. A látványon kívül egyébiránt az egész értékelhetetlen volt, a főszereplő párostól meg a hajam is égnek állt. Iszonyúan irritált a Collins leány, a szőke hajú kajla fülű kisfiútól meg legszívesebben kiszaladtam volna a világból. Kíváncsi vagyok, hogy a második próbálkozásra mi fog kisülni az egészből.
2015. április 23. 16:50 #48
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Az ABC Family csatorna új sorozatáról van szó, ennek lesz az egyik főszereplője Dom. Kinézet egy dolog, viszont ha pocsék színész/nő, akkor mehet a trágyára az egész produkcióról. Sokan Domot a külseje miatt kritizáljátok, pedig nem is láttátok színészkedni. mellow.gif
Egyébként nem ez az egyetlen adaptáció, aminek a szereplői nem teljesen úgy néznek ki, mint a könyvben. Ott van a sokak kedvence pl a vámpírnaplók. Elena a könyvben szőke és kék szemű. Sorozatban meg ugyebár a teljes ellentéte.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2015. április 23. 17:07 #49
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
AAAAAAAAANNIYYRA DE ANNNIYRA VÁRROOOM MÁÁÁR
2015. április 23. 19:13 #50
Felon001
Felon001
visszatérő vendég

StátuszNem nyilatkozom
Hozzászólás: 127
Azonosító: 176232
Bleeee nekem Jamie kell!Ő tökéletes volt rá!Most hogy néz ez így ki hogy a filmben meg a sorozatban kétféle Jace van?Nyáááh.. :/
2015. április 23. 20:32 #51
Csöppség
Csöppség
visszatérő vendég

StátuszSic Parvis Magna
Hozzászólás: 470
Azonosító: 214375
Nem mondok egyenlőre róla semmit, majd meglátjuk, hogy milyen Jace lesz, kíváncsi vagyok. Én már annak is örülök, hogy a film bukása után megpróbálkoznak a sorozattal. :-)
2015. április 23. 20:56 #52
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Nála magasabban jegyzett és egyben dekoratívabb jelentkező nem akadt? Volt szerencsém a (Csontvároshoz hasonló nagy sikerű) Vámpírakadémiához, és azt kell mondjam, az alapján egyik fentebb említett tulajdonság sem jellemzi ezt a srácot.
Az ABC Family-n megy a PPL, nem hiszem, hogy onnan ne tudtak volna egy szőke pasit szerezni...
2015. április 23. 21:12 #53
alcoholicillusion
alcoholicillusion
új tag

Státuszúj profil :) előző: yesmissblair volt.
Hozzászólás: 95
Azonosító: 156196
Dominic véleményem szerint egy jó színész és Cassie szerint is megvan benne az, ami Jace-ben. A kinézet csak egy dolog, feltalálták már a hajfestést és a kontaktlencsét is (bár megjegyzem, hogy Dominic már volt szőke, tehát ez nem fog problémát okozni). Ugyanakkor szerintem a kinézet csak egy másodlagos dolog, a könyv olvasása közben sem azért lett az egyik kedvenc karakterem Jace, mert ahogy kinéz, inkább a személyisége miatt - és ezzel szerintem sokan vannak így. Nehéz a filmes színészek után a változás, de ugyanakkor szerintem örülnünk kéne, hogy a film bukása után egyáltalán az ABC bevállalta, hogy sorozatot készít belőle. Minden új színésznek adni kell egy esélyt addig, míg nem látjuk a karakterben, mozgás közben. Eleinte a filmes cast sem mindenkinek tetszett, sokan ellenezték Jamie-t, piszkálták Lily-t a hajszíne miatt vagy éppen az ellen lázadtak, hogy Kevin és Jemima túl idősnek néz ki. Most pedig sokan visszasírják őket. A lényeg, hogy mindenkinek adni kell egy esélyt és nem elfelejteni, hogy nem lesz tökéletes a cast, mert mindenki fejében más a tökéletes Jace, Clary, Simon és így tovább. Én bízok benne, hogy kapunk egy viszonylag könyvhű sorozatot, ami sikeres lesz.

Ps.: Egy másik sorozatból áthozni egy másik személyt nem olyan könnyű, mert a színészeket szerződés köti. Továbbá esélyt kell adni az új színészeknek is, nem csak az ismert arcok között válogatni. Az eredeti színészgárda pedig többnyire azért nem lehetséges, mert vagy nem akarták elvállalni vagy egyszerűen meg se keresték őket. Esetleg mivel filmszínészekről beszélünk, nem akartak visszatérni a kisképernyőre (plusz nem is engedhették volna meg őket anyagilag, egy filmes színész fizetése sokkal több, mint egy sorozatszínészé).
2015. április 24. 08:17 #54
sztárgirl
sztárgirl
visszatérő vendég

StátuszNem olyannak látom amilyen hanem amilyennek kéne lennie ;)
Hozzászólás: 236
Azonosító: 222946
jaj de várom ,ár ez nagyon jó hír bár kicsit fura lesz h új Jace lesz de attól még nagyon várom smileeee.gif
2015. április 24. 17:15 #55
- törölt felhasználó -    
Én örülök, hogy Dominicet választották, szerintem tehetséges fiú, és testfelépítésre inkább Jace-esebb, mint a nyüzüge Jamie volt. Félreértés ne essék, Jamiet is szeretem, de nem úgy képzeltem el Jace-t, ahogyan ő előadta. Egyébként már várom mit hoznak ki a sorozatból, számomra pozitív, hogy lecserélték a főszereplőt blush.gif
2015. április 24. 18:29 #56
- törölt felhasználó -    
Szerintem maximálisan jó választás Dominic Jace szerepére. Engem Cristian Ozeraként meggyőzőtt. Ha a vámpírt ilyen hitelesen alakította, egész biztos vagyok benne, hogy árnyvadászként sem fog csalódást okozni. Nem mellesleg sokkal sármosabb, mint Jamie blush.gif ...persze ez az én véleményem.
2015. április 24. 23:20 #57
Zuchinii9
Zuchinii9

StátuszAz élet túl hosszú ahhoz, hogy kimondjuk, amire gondolunk. (~Doctor House)
Hozzászólás: 662
Csatolások: 15
Azonosító: 194713
Jobb mint Jamie. smileeee.gif Az utóbbival sem volt konkrét bajom, de a könyvet olvasva nem ő ugrik be először erre a szerepre.
2015. április 25. 08:36 #58
BTR_Rusher
BTR_Rusher
visszatérő vendég

StátuszInkább utáljanak azért aki vagyok minthogy szeressenek azért aki nem vagyok ♥ ♥♥ ^_^
Hozzászólás: 205
Csatolások: 40
Azonosító: 236203
Biztos nagyon szuper lessz smileeee.gif
2015. április 25. 09:41 #59
- törölt felhasználó -    
Ahj istenem, de várom heart.gif
Viszont! Teljesen egyetértek a többi rajongóval, hogy nem Jamie játsza Jace-t, engem is nagyon meglepett és ki is borított, de azért el kell ismerni, hogy Dom nem csúnya biggrin.gif
De Jamie-nek jobban örülnék heart.gif
2015. április 25. 11:24 #60
YourLoveIsMyDrug
YourLoveIsMyDrug
visszatérő vendég

StátuszEnyém a vilááááágon a legédeseppp pasiiii :3 <3
Hozzászólás: 119
Azonosító: 241257
Juppí!! Alig várom!! Ez a kedvenc könyvem! :3 :3 :3
4 oldal 1 2 3 4