Dominic Sherwood alakítja Jace Waylandet
2015. április 22. 18:28
|
|
Kiss Esztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 177006 offline
|
Szerintem sem alkalmas Jace szerepére. A könyv/film hős egy szőke hajú srác. Sajnos egyet kell értenem az előttem szólóval (wasabifasirt308), Dominic inkább Alec karaktere. Ezeken kívül még így is érdele a sorozat, mindenképpen nézni fogom!
2015. április 23. 13:26
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Kíváncsi vagyok erre a sorozatra, viszont szerintem Jamie sokkal jobb volt Jace-ként..
2015. április 23. 13:44
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
A logóval kb kitörölhetem.... nem hogy mást adtak volna meg.
Amúgy még mikor a film jelent meg ott a karaktereben nagyot csalódtam, meg hogy lassan indultak be a dolgok. Szóval kíváncsi leszek a sorozat karaktereire meg ugye hogy majd itt miről fog szólni. Mert gondolom az alap ugyan az csak, mindig lesz vki akit el kell intézni vagy meg kell menteni stb.
Amúgy még mikor a film jelent meg ott a karaktereben nagyot csalódtam, meg hogy lassan indultak be a dolgok. Szóval kíváncsi leszek a sorozat karaktereire meg ugye hogy majd itt miről fog szólni. Mert gondolom az alap ugyan az csak, mindig lesz vki akit el kell intézni vagy meg kell menteni stb.
2015. április 23. 16:16
|
|
MozartBubuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 242914 offline
|
Kiváncsi vagyok, de miért cserélték le Jamie-t?
2015. április 23. 16:22
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Akkor most mégsem lesz Hamuváros? Már egy ideje ment a huzavona, de úgy tűnik akkor mégis úgy döntöttek, hogy nem mozifilmben valósítják meg azt, amit annyira meg akartak. Én mondjuk nem is csodálom. Vélhetően azért találtam sz*rnak az egészet, mert a prózához nem volt szerencsém, viszont a film katasztrófális volt. Nagyon sok jót hallottam róla, így neki ültem megnézni, ám ezzel szemben hatalmasat csalódtam. A látványon kívül egyébiránt az egész értékelhetetlen volt, a főszereplő párostól meg a hajam is égnek állt. Iszonyúan irritált a Collins leány, a szőke hajú kajla fülű kisfiútól meg legszívesebben kiszaladtam volna a világból. Kíváncsi vagyok, hogy a második próbálkozásra mi fog kisülni az egészből.
2015. április 23. 16:50
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Az ABC Family csatorna új sorozatáról van szó, ennek lesz az egyik főszereplője Dom. Kinézet egy dolog, viszont ha pocsék színész/nő, akkor mehet a trágyára az egész produkcióról. Sokan Domot a külseje miatt kritizáljátok, pedig nem is láttátok színészkedni.
Egyébként nem ez az egyetlen adaptáció, aminek a szereplői nem teljesen úgy néznek ki, mint a könyvben. Ott van a sokak kedvence pl a vámpírnaplók. Elena a könyvben szőke és kék szemű. Sorozatban meg ugyebár a teljes ellentéte.
Egyébként nem ez az egyetlen adaptáció, aminek a szereplői nem teljesen úgy néznek ki, mint a könyvben. Ott van a sokak kedvence pl a vámpírnaplók. Elena a könyvben szőke és kék szemű. Sorozatban meg ugyebár a teljes ellentéte.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. április 23. 20:32
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Nem mondok egyenlőre róla semmit, majd meglátjuk, hogy milyen Jace lesz, kíváncsi vagyok. Én már annak is örülök, hogy a film bukása után megpróbálkoznak a sorozattal. :-)
2015. április 23. 20:56
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nála magasabban jegyzett és egyben dekoratívabb jelentkező nem akadt? Volt szerencsém a (Csontvároshoz hasonló nagy sikerű) Vámpírakadémiához, és azt kell mondjam, az alapján egyik fentebb említett tulajdonság sem jellemzi ezt a srácot.
Az ABC Family-n megy a PPL, nem hiszem, hogy onnan ne tudtak volna egy szőke pasit szerezni...
Az ABC Family-n megy a PPL, nem hiszem, hogy onnan ne tudtak volna egy szőke pasit szerezni...
2015. április 23. 21:12
|
|
alcoholicillusionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156196 offline
|
Dominic véleményem szerint egy jó színész és Cassie szerint is megvan benne az, ami Jace-ben. A kinézet csak egy dolog, feltalálták már a hajfestést és a kontaktlencsét is (bár megjegyzem, hogy Dominic már volt szőke, tehát ez nem fog problémát okozni). Ugyanakkor szerintem a kinézet csak egy másodlagos dolog, a könyv olvasása közben sem azért lett az egyik kedvenc karakterem Jace, mert ahogy kinéz, inkább a személyisége miatt - és ezzel szerintem sokan vannak így. Nehéz a filmes színészek után a változás, de ugyanakkor szerintem örülnünk kéne, hogy a film bukása után egyáltalán az ABC bevállalta, hogy sorozatot készít belőle. Minden új színésznek adni kell egy esélyt addig, míg nem látjuk a karakterben, mozgás közben. Eleinte a filmes cast sem mindenkinek tetszett, sokan ellenezték Jamie-t, piszkálták Lily-t a hajszíne miatt vagy éppen az ellen lázadtak, hogy Kevin és Jemima túl idősnek néz ki. Most pedig sokan visszasírják őket. A lényeg, hogy mindenkinek adni kell egy esélyt és nem elfelejteni, hogy nem lesz tökéletes a cast, mert mindenki fejében más a tökéletes Jace, Clary, Simon és így tovább. Én bízok benne, hogy kapunk egy viszonylag könyvhű sorozatot, ami sikeres lesz.
Ps.: Egy másik sorozatból áthozni egy másik személyt nem olyan könnyű, mert a színészeket szerződés köti. Továbbá esélyt kell adni az új színészeknek is, nem csak az ismert arcok között válogatni. Az eredeti színészgárda pedig többnyire azért nem lehetséges, mert vagy nem akarták elvállalni vagy egyszerűen meg se keresték őket. Esetleg mivel filmszínészekről beszélünk, nem akartak visszatérni a kisképernyőre (plusz nem is engedhették volna meg őket anyagilag, egy filmes színész fizetése sokkal több, mint egy sorozatszínészé).
Ps.: Egy másik sorozatból áthozni egy másik személyt nem olyan könnyű, mert a színészeket szerződés köti. Továbbá esélyt kell adni az új színészeknek is, nem csak az ismert arcok között válogatni. Az eredeti színészgárda pedig többnyire azért nem lehetséges, mert vagy nem akarták elvállalni vagy egyszerűen meg se keresték őket. Esetleg mivel filmszínészekről beszélünk, nem akartak visszatérni a kisképernyőre (plusz nem is engedhették volna meg őket anyagilag, egy filmes színész fizetése sokkal több, mint egy sorozatszínészé).
Szandi0820
2015. április 24. 17:15
Én örülök, hogy Dominicet választották, szerintem tehetséges fiú, és testfelépítésre inkább Jace-esebb, mint a nyüzüge Jamie volt. Félreértés ne essék, Jamiet is szeretem, de nem úgy képzeltem el Jace-t, ahogyan ő előadta. Egyébként már várom mit hoznak ki a sorozatból, számomra pozitív, hogy lecserélték a főszereplőt
2015. április 24. 18:29
Szerintem maximálisan jó választás Dominic Jace szerepére. Engem Cristian Ozeraként meggyőzőtt. Ha a vámpírt ilyen hitelesen alakította, egész biztos vagyok benne, hogy árnyvadászként sem fog csalódást okozni. Nem mellesleg sokkal sármosabb, mint Jamie
...persze ez az én véleményem.
Szandi0820
2015. április 25. 08:36
|
|
BTR_Rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.19. Hozzászólás: 205 Csatolások: 40 Azonosító: 236203 offline
|
Biztos nagyon szuper lessz
2015. április 25. 09:41
Ahj istenem, de várom
Viszont! Teljesen egyetértek a többi rajongóval, hogy nem Jamie játsza Jace-t, engem is nagyon meglepett és ki is borított, de azért el kell ismerni, hogy Dom nem csúnya
De Jamie-nek jobban örülnék
Viszont! Teljesen egyetértek a többi rajongóval, hogy nem Jamie játsza Jace-t, engem is nagyon meglepett és ki is borított, de azért el kell ismerni, hogy Dom nem csúnya
De Jamie-nek jobban örülnék
2015. április 25. 11:24
|
|
YourLoveIsMyDrugvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 241257 offline
|
Juppí!! Alig várom!! Ez a kedvenc könyvem! :3 :3 :3
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.