Nemrég rendelték be Cassandra Clare nagy sikerű, Végzet ereklyéi című könyvsorozatának új szériáját, mely a Shadowhunters címet viseli. Most pedig megtudhattuk, ki bújik majd a főszereplő, Jace Wayland bőrébe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dominic Sherwood alakítja Jace Waylandet
2015. április 21. 19:49
2015. április 21. 19:55
Látom, arra mennek rá a szereposztók, hogy szépek legyenek a szereplők.
2015. április 21. 20:04
|
|
nenezitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.13. Hozzászólás: 457 Csatolások: 925 Azonosító: 112145 offline
|
Hát nem mondhatnám h örülök ennek a választásnak...miért nem tudták akkor a sorozatot a film főszereplőivel folytatni,így már nem ugyanaz...nekem így nem gyere be ... nagyon nem
2015. április 21. 20:08
Jamie a tökéletes Jace szerintem. Nem hinném, hogy ő jobb lesz, mint Jamie. Amúgy helyes srác, kíváncsi leszek az alakítására. Magára a sorozatra is nagyon kíváncsi leszek, mert a filmet imádom.
2015. április 21. 20:17
|
|
Emily Thornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 216405 offline
|
Én nagyon örülök a választásnak. Szerintem tökéletes Jace lesz.
2015. április 21. 20:19
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Jamie-nél soha nem lesz jobb Jace senki. Rá írták ezt a szerepet. Annyira sajnálom, hogy nem ő fog játszani a sorozatban, de nem írom le Dominicot, mert semmi bajom vele csak annyi, hogy nem Jace-es. Remélem azért befestik majd a haját vagy adnak rá egy parókát.
2015. április 21. 20:27
Szerintem ez tökéletes választás volt, de valamilyen szinten Jamie-t azért hiányolni fogom.
2015. április 21. 20:28
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Szerintem nagyon aranyos és cuki, örülök, hogy ő fogja játszani Jace-t, Jace egy olyan karakter aki megérdemli a jó színészt és bízom benne, hogy ő az lesz, ellentétben az előző színésszel. *sok sok szívecske*
2015. április 21. 20:32
Nagyon szeretem mind a színészeket és a karaktert. Viszont fesse be a haját, mert Jace-nek szőkének kell lennie. (Még mindig nem tettem túl magam azon, hogy kék szeme volta a filmben és nem arany)
2015. április 21. 20:37
|
|
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline
|
Jaaj nagyon örülök Dominicnak, nagyon megkedveltem a Vámpírakadémiában...
Kíváncsian várom a többi szereplőt is!
Kíváncsian várom a többi szereplőt is!
2015. április 21. 20:39
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Én nagyon szeretem és becsülöm Jamie színészi mivoltát, sőt jó színésznek tartom, de szerintem Dominic jobb Jace lesz. De majd meglátjuk.
2015. április 21. 21:01
Szerintem nagyon megfelel Jace szerepére, és mivel Jamue nem a kedvencem így még boldogabb vagyok, hogy új Jacet kaptunk
2015. április 21. 21:03
Istenem,Perfect Jace.Mindig valahogy igy képzeltem el,mérföldekkel jobb választás,mint Jamie.Basszus,nem tudok lekattanni a dologról,tizedjére nézem újra Taylor Style videóját.Mondjuk már azóta ki vagyok tőle,mióta láttam azt a klippet.Jézus,imádom.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: