Dalpremier: Adam Lambert - Ghost Town
2015. április 21. 21:28
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
kíváncsi voltam rá és kissé csalódás nekem ezzel a electrós-dances résszel... :/ mert olyan jól indul meg a szövege is egyébként jó,de adam-től ez új...amúgy nem rossz és tuti rongyosra adják majd egész nyáron,mert tényleg party szám lett...
2015. április 21. 23:00
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Általában ki lehet kergetni a világból az elektronikus zenével, de ez még tetszik is. A dalszöveg meg egyszerűen tökéletes. Bár számomra még mindig a FYE album az etalom.
2015. április 22. 15:54
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
nem kellet volna bele az az electro rész...
de egyébként jó dal
de egyébként jó dal
2015. április 22. 18:23
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Hogy én mennyire vártam ezt a dalt... Már kedd reggel 5:24-kor fent voltam és Adam közösségi oldalait nézegettem, hátha van valami. Aztán amikor végre feltöltötték örömömben síkantottam egyet [szerencsére nem ébresztettem fel vele senkit]. Igaz, eleinte furcsának találtam a refrént, de másodszori meghallgatás után már sokkal jobban tetszett. A dalszövege pedig csodálatos, Adam hangja ismét, sokadszorra lenyûgözött [mondjuk ez nem meglepõ]. Habár tegnap reggel majdnem lekéstem a buszomat a letöltése miatt, teljes mértékben megérte. Alig várom már, hogy az egész albumot hallhassam.
2015. április 22. 18:31
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nagyon jó lett
2015. április 22. 19:03
Istenem, már 3 hosszú éve vártam erre a csodára! Bevallom őszintén, kiment a fejemből tegnap Adam dala, azt se tudtam, hanyadika van, facen se láttam semmit. Anyum meg látta már tegnap, és nem szólt nekem!
Megbocsájtom Adamnek, hogy ennyire húzta az agyunkat a dal megjelenése előtt, ugyanis erre a dalra r*hadtul megérte várni! Imádom, egyszerűen imádom! *-* ❤
2015. április 22. 22:37
A refrén annyira nem tetszik, de még vagy 2 hallgatás, és hozzá fogok szokni.
A szöveget imádom.
2015. április 23. 06:23
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
nagyon jo
2015. április 25. 08:09
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Szerintem jó szám lett
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: