Adam Lambert elhozta a nyár slágerét a YahooMusic szerint a Ghost Town című dalával, ami a mai napon debütált a hivatalos honlapján.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Adam Lambert - Ghost Town
2015. április 21. 19:03
|
|
vampirediaresúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 175579 offline
|
Nem rossz, de szerintem vannak ettől jobb számai is:)
2015. április 21. 19:07
annak ellenére h Adam-től egész más stílust szoktam meg, nagyon, nagyon tetszik
2015. április 21. 19:11
Hmm, érdekes, de ez tényleg egy jó szám. Nem igazán rajongok az ilyen zenékért, sőt, azt hittem, hogy a technos rész lelőtte az egészet, de nem így lett. Nagyszerű szám, főleg ahogy elkezdi. A szöveg is zseniális, és a videó képvilága is rátett egy lapáttal a hangulatra. Klassz!
2015. április 21. 19:14
|
|
Frizzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 154644 offline
|
Számomra ez a dal nagy csalódás..
Nem tudom, nekem valahogy már az Avicii-vel való munkálkodása sem jött be, ahogy ez a "house music" stílus szintén nem, valahogy nem illik Adamhoz, ő ennél sokkal nagyobb tehetség! De bízok benne, hogy lesznek az albumon a régebbi dalokhoz hasonlóak is.
2015. április 21. 19:38
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Nem rossz, de jobbat vártam Adam-től
2015. április 21. 19:44
Nekem tetszik, vagyis a jó és a rossz között helyezkedik el...
2015. április 21. 20:13
Az eleje még tetszett, közben végig azt gondoltam, hogy ,,na, azt hiszem megvan az új favoritom'', aztán elkezdődött a refrén, és odalett az egész, legalábbis számomra. Nem mondom, hogy rossz, de nem az én szájízemnek megfelelő. Vannak Adamnek jobb dalai is, szerintem.
2015. április 21. 20:19
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
nekem is egy pici csalódás volt, amit mindig is imádtam és tiszteltem Adamben, az a hangja volt, a zene és a szöveg (eddig) elhanyagolhatóan rossz volt a legtöbb esetben (but who cares)
ennek a szövege fantasztikus, a kezdés nagyon tetszett, de ez az üres cucc, ahol az ember az ütős refrént várná, olyan szörnyű és rossz és teljesen elrontja
sajnos a jó szöveg nem tudja kompenzálni a hanghiányt
ez nekem egy gyenge 4es vagy egy erős 3as :S
ennek a szövege fantasztikus, a kezdés nagyon tetszett, de ez az üres cucc, ahol az ember az ütős refrént várná, olyan szörnyű és rossz és teljesen elrontja
sajnos a jó szöveg nem tudja kompenzálni a hanghiányt
2015. április 21. 20:36
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
A refrének közti részek jók, de amikor a refrénhez ért a szám, kicsit pofán csapott o.O Nem ezt a hogy is mondjam "igénytelen dallamot" szoktuk meg Adam-től, ez a diszkós nem az ő stílusa, nem is áll jól a hangjához :/ A régebbi dalait jobban szerettem, de majd még kiderül milyen az albumon lévő dalok többsége
2015. április 21. 20:48
hát ha nem lenne benne az a "diszkós" fütyülős rész, talán még lenne belőle valami, ez nem hiszem hogy az ő stílusa... Adam, neked nincs szükséged a tömegszámokra, te jobb vagy ennél.
2015. április 21. 20:59
Megjött.
Itt van. Ómájgád!
(úgy vártam már ezt a dalt, mint a karácsonyt
) Reggel 6-kor, kómásan, még én sem tudtam nagyon hova tenni ezt a dalt, mert azokhoz a dalokhoz, amiket eddig kiadott a kezéből ez elvontabb. Szokni kell még az biztos, de ezenkívül ez is mestermű lett.
a szövege pedig felkavaró. Furcsa lesz ez az Era.
Itt van. Ómájgád!
Kapcsolódó sztárok
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Március 15-én került megrendezésre az esemény.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Kate Cassidy újra kapcsolatban lehet.

0 felhasználónak tetszik: