A fiatal énekest Gurinder Chadha rendezőnő kereste fel, aki a Daily Mirrornak nyilatkozott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Filmes karrierbe kezd Zayn Malik
2015. április 21. 18:27
|
|
Troublemakeroffúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 210757 offline
|
2015. április 21. 18:32
Directionerek... Ez az egész április egy idióta vicc csak... Mi jön még komolyan? Harry lelép Dicaprioval? vagy Niall golf oktatónak áll? Vagy Louis ott hagyja a one direction-t és répát fog árulni a Big Ben előtt? Most már huhh de elég ebből.
1 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl
2015. április 21. 18:36
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Hajnika818 egyetértek
2015. április 21. 18:41
Huh...Nem normális ember szerintem. Normális életet akart. Ez neki az? Na, gratulálok neki is.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. április 21. 18:46
Ezek azok a bizonyos utolsó kapálózások,mielőtt bekövetkezne,aminek már épp' itt az ideje.Hiába,soha nem fogja vinni semmire az életben,aminek cseppnyi közé is van a rivaldafényhez.Adok még 1-2 évet annak a feltűnési viszketeg fejének,oszt' Ő is mehet a megérdemelt helyére.
2015. április 21. 18:55
|
csutiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 130827 offline
|
Jólvan, abba lehet hagyni a szidását. Azt csinál amit akar, az Ő élete. Nektek semmi közötök hozzá! Plusz, várjátok meg amíg tőle halljátok. Minden szart elhisztek, nekem ez a cikk kb annyi mintha a sarkon hallottam volna. Majd, ha valami mást is kapunk egy ismeretlen (nekem legalábbis) rendező nyilatkozatán kívül, akkor el is hiszem talán!
2015. április 21. 18:59
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Zaynből már tényleg elég..Nagyon szeretem a bandát, de ez az egész már annyira sz@r..Nagyot csalódtam Zaynbe, nem is azért mert kilépett, hanem mert ő "átlagos 22 éves" akar lenni közbe meg mindennel megpróbálja felhívni magára a figyelmet. Azóta már saját dala van,mindenhol ott van,most színészkedni fog, de azért el kellett játszania ezt az egészet. Mindenkit cserbe hagyott én nem úgy néz ki mintha érdekelné.Már a rajongókkal sem törődik.Ha ki akart lépni mért nem mondta azt, hogy meguntam kiszállok.Kellett a kis csöpögős duma meg minden, jól előadta magát (jó színész lesz sőt már most az) Olyan szintű feltűnési viszketegsége van, hogy az elmondhatatlan és mindent megpróbál csak ne menjen a süllyesztőbe.Nagyot csalódtam benne,régen felnéztem rá, de mára már csak a szánalom maradt. EZ NEM ZAYN MALIK
2015. április 21. 19:06
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
úgylátszik mindent ki akar próbálni ami totál nem megy neki, az énekléssel kezdve
2015. április 21. 19:17
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
érdekes kis nyugis 22 éves élet
de ha ő így boldog akkor én is örülök
de ha ő így boldog akkor én is örülök
2015. április 21. 19:30
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Hajnika818 ez jó!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.