Melltapaszokkal parádézott Miley Cyrus
2015. április 23. 15:05
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Mivel a napokban valahányszor feljövök az oldalra, ez a cikk villog legfelül, nem tudom megállni, hogy ne kérdezzem meg, hogy Miley Cyrus kicseszett melltapaszainak miért is van hírértéke? Értem én, hogy egyeseknek jó (???
) hőbörögni sztárok marhaságain, de akkor is, egyre röhejesebb "cikkeket" látok ezen az oldalon.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2015. április 23. 16:41
|
|
Tinista 4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.01. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 225253 offline
|
Nem normális esküszöm már nem tud mit kitalálni! Látom a borotvat sem ismeri!xD
2015. április 23. 16:55
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Így vezet az út a megbolondulás felé.
2015. április 23. 17:06
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Talan mondjuk az hogy en sem turnen el ha a baratnom igy nezne ki. Persze valakik elfogadjak igy de en ezt gusztustalannak tartom. Es az is. Felolem aztan jelenjen mfg igy mit banom en. Csak szedje le a szort. Igen kepzeljetek el hogy tudom a szor teljes mertekben termeszetes dolog. De szerintem undorito mikor peldaul egy no feltartja a kezet es ott a szor.
2015. április 24. 16:19
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Kedves Lilla06! Köszönjük a minőségi cikkedet! Roppantul pontos és jól informált. Ja, nem.
2015. április 24. 18:28
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Szőrös a hónajja. Fúj.
Hova süllyed?
2015. április 25. 11:29
|
|
YourLoveIsMyDrugvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 241257 offline
|
Emese2014 eggyetértek
2015. április 25. 12:38
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Hát....szerintem gusztustalan, főleg az hogy nem képes leborotválni a hónaljszőrét. Nagyon igénytelen, de persze az emberek megbotránkoztatása megy neki.
2015. április 25. 16:01
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
[quote=janet7,2015.04.22. 23:26~5483910]
Na ez a személyes higiénia duma meg mindennek a legalja. Mi köze van a szőrnek a higiéniához? És -mert kénytelen vagyok bevetni ezt a klisé érvet is- a pasiknál miért elfogadott? Ha egy pasi szőrös az teljesen természetes és senkiben nem merül fel, hogy az nem higiénikus. Egy nőnél miért nem higiénikus UGYANAZ? Ugyanaz a szőr nő ki mindkét testből. Ez valami törvény, hogy ha a nőből nő ki a szőr és nem szedi le 3 napon belül, akkor elborítja a kosz? Vagy ezt mivel magyarázod? Mert egy csepp értelme sincs.
Régen, mikor nem borotválkoztak, akkor mi volt? És nem a középkorról beszélek, ahol mindenki koszos volt, nyilván. Mi volt akkor, mikor még nem volt elvárt dolog borotválkozni a nőknek? Nem volt olyan régen. Akkor mindenki igénytelen volt? Egy kvázi társadalom által kitalált divathullám szabja meg, hogy mi higiénikus és mi nem?
A teljes véleménnyel egyetértek, de ez a rész a kedvencem.
Én borotválom a hónaljamat és a lábamat is, mert nekem úgy jobban tetszik, ha viszont máson szőrt látok, az nem érdekel. Anyukám nem borotválja a hónalját, és akkor mi van? Akinek nem tetszik, ne nézze. Szerintem nem ettől lesz igénytelen egy nő.
Nem vagyok Miley rajongója, de már a hócipőm is tele van azzal, hogy bármit mond/tesz/visel/nem visel, az címlapra kerül itt. Arról viszont tényleg nem ír senki, ha jótékonykodik vagy ha valami értelmeset mond. Az ugyebár nem hírértékű.
Na ez a személyes higiénia duma meg mindennek a legalja. Mi köze van a szőrnek a higiéniához? És -mert kénytelen vagyok bevetni ezt a klisé érvet is- a pasiknál miért elfogadott? Ha egy pasi szőrös az teljesen természetes és senkiben nem merül fel, hogy az nem higiénikus. Egy nőnél miért nem higiénikus UGYANAZ? Ugyanaz a szőr nő ki mindkét testből. Ez valami törvény, hogy ha a nőből nő ki a szőr és nem szedi le 3 napon belül, akkor elborítja a kosz? Vagy ezt mivel magyarázod? Mert egy csepp értelme sincs.
Régen, mikor nem borotválkoztak, akkor mi volt? És nem a középkorról beszélek, ahol mindenki koszos volt, nyilván. Mi volt akkor, mikor még nem volt elvárt dolog borotválkozni a nőknek? Nem volt olyan régen. Akkor mindenki igénytelen volt? Egy kvázi társadalom által kitalált divathullám szabja meg, hogy mi higiénikus és mi nem?
A teljes véleménnyel egyetértek, de ez a rész a kedvencem.
Én borotválom a hónaljamat és a lábamat is, mert nekem úgy jobban tetszik, ha viszont máson szőrt látok, az nem érdekel. Anyukám nem borotválja a hónalját, és akkor mi van? Akinek nem tetszik, ne nézze. Szerintem nem ettől lesz igénytelen egy nő.
Nem vagyok Miley rajongója, de már a hócipőm is tele van azzal, hogy bármit mond/tesz/visel/nem visel, az címlapra kerül itt. Arról viszont tényleg nem ír senki, ha jótékonykodik vagy ha valami értelmeset mond. Az ugyebár nem hírértékű.
2015. április 25. 16:37
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Idézet (Emese2014 @ 2015.04.24. 23:45)
Ilyen melltapaszokat tud magára tenni de a hónajját nem tudja le vágni?!!!!!
"Hónajjat" levágni? Azért ne durvuljunk.
Többen írták, hogy a szőr undorító. Szóval megfordult a fejemben, hogy ha a saját testeteken látjátok, akkor lényegében undorodtok magatoktól?
Amúgy meg senkinek nincs beleszólása, hogy más hogyan rendelkezik a testével. Ez olyan, mint a tetoválás/piercing.
Már megfogalmazták előttem, úgyhogy nem szeretném bővebben fejtegetni a témát.
2015. április 25. 21:11
Idézet (janet7 @ 2015.04.25. 20:54)
Sírok
Szerintem itt (is) sokan tényleg ezzel büntetnék azt a nőt, aki szőrös mer lenni.
Szerintem itt (is) sokan tényleg ezzel büntetnék azt a nőt, aki szőrös mer lenni.
Sőt, akkor már amputáljuk az egész nőt. Ha egy spirituszos üvegben úszkáló agy lesz, akkor majd nem fogja magát mutogatni.
Azért nem tök jó, hogy Miley hónaljszőre ilyen globális, mindenkit egyetemlegesen érintő problémává nőtte ki magát (pun intended)?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.