Starity

Melltapaszokkal parádézott Miley Cyrus

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. április 22. 16:41 #121
SoooGood
SoooGood

StátuszVagy őszinte vagyok, vagy kedves. A kettő együtt nem megy.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 888
Csatolások: 44
Azonosító: 231042
Kerek szepen mindenkit hogy ne jojjon azzal hogy az csak szor. Es igen az de akkor sem noies. Egy nonek kifonomultnak kell lennie. Persze most jottok azzal hogy az o elete. Igen az ove. Tolem aztan legyen ilyen. De csodalkozzon hogy a kapcsolatai hamar tonkremennek.
2015. április 22. 16:56 #122
beatrix official
beatrix official
visszatérő vendég
Hozzászólás: 226
Csatolások: 0
Azonosító: 236744
na neee ez már több a soknál!!!!
2015. április 22. 17:02 #123
hooney2001
hooney2001
visszatérő vendég
Hozzászólás: 184
Azonosító: 242653
Szerintem kicsit durva...De hát azt csinál amit akar.Az ő élete,de szerintem ezt csak azért tette hogy felhívja magára a figyelmet
2015. április 22. 17:17 #124
Dzsenifer3
Dzsenifer3
Hozzászólás: 7117
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
Szőrös hónalj bevirit..
2015. április 22. 18:03 #125
- törölt felhasználó -    
De uncsi ez a Miley
Hülye ribi
2015. április 22. 18:07 #126
arcticll
arcticll
új tag
Hozzászólás: 22
Azonosító: 240528
Én bírom a csajt!Ő legalább egyéniség!
2015. április 22. 18:09 #127
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2015.04.21. 22:24)
biggrin.gif Akkor most én mondom azt, hogy vigyázat, mindjárt jönnek tudjukki csatlósai és jól beszólnak a divatfeminista seggednek. Meg az enyémnek. rohog.gif 

Védjük a divatfeminista seggünket, mert alaposan szét lesz rúgva így interneten keresztül :DDDD
1 felhasználónak tetszik: janet7
2015. április 22. 18:11 #128
- törölt felhasználó -    
Idézet (SoooGood @ 2015.04.22. 16:41)
Kerek szepen mindenkit hogy ne jojjon azzal hogy az csak szor. Es igen az de akkor sem noies. Egy nonek kifonomultnak kell lennie. Persze most jottok azzal hogy az o elete. Igen az ove. Tolem aztan legyen ilyen. De csodalkozzon hogy a kapcsolatai hamar tonkremennek.

Szóval szerinted a szőr nem nőies. Oké, szerinted nem az. Akkor borotváld le a hónaljad, és hagyd, hogy ő eldöntse, neki hogy kényelmes.
Egy nőnek kifinomultnak kell lennie? Na látod, itt hibádzik ez a felfogás. Hogy megmondjátok, milyennek KELL lennie más embernek, más nőnek. Pedig igazán az ég világon semmi közötök máshoz magatokon kívül. Annyira szeretném megnézni egyszer, hogy nem alsós szinten viselkedtek, hanem magatokkal törődtök, hogy a lelki dolgaitok rendben legyenek. Mert aki beleszól egy ilyenbe, hogy másnak milyen a teste, és nem nőies a szőre (ami teljesen normális dolog), annál valami nincs rendben. Remélem nem ilyen felnőtt lesz belőletek. smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, Jody, janet7, Szandi0820, Phaedra
2015. április 22. 18:17 #129
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233919
Azonosító: 59785

Magyarázd már el nekem kérlek, hogy a viharba jönnek ide a kapcsolatai? Nem a belső tulajdonságai miatt kellene szeretni valakit? Ahol ez a pár szál szőr ekkora törést okoz a kapcsolatokban, ott nem is volt igazi szerelem... Az pedig hadd legyen már mindenkinek a maga dolga, hogy érzi magát nőnek. Nekem speciel a kifinomultság nem stílusom, akkor nem is vagyok nő? Dehogynem, épp eléggé annak érzem magam úgy is, hogy nem a tömeg után megyek.
4 felhasználónak tetszik: MadHatter, Jody, janet7, Phaedra
2015. április 22. 18:20 #130
- törölt felhasználó -    

A kapcsolatainak mi köze van a hónaljszőréhez? Egyébként meg mitől lenne nőietlen a hónaljszőr? A nők nagy többségének is nő ott szőr, nem gender specifikus hely.
4 felhasználónak tetszik: MadHatter, Jody, janet7, Phaedra
2015. április 22. 19:25 #131
Becka73
Becka73
Queen
Hozzászólás: 2898
Csatolások: 90
Azonosító: 229376
micsoda szörzet _nevet.gif
2015. április 22. 19:39 #132
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
Hozzászólás: 887
Azonosító: 164007
biggrin.gif valahogy sokan támadjátok azokat akik leszólják a hónajszőrt biggrin.gif ... én szeretm Miley-t félreértés ne essék biggrin.gif de könyörgöm .."mennyire" sexy az már ha egy nő hónaljszőrrel rendelkezik? biggrin.gif szerintem nem nőies...de persze ez aző szíve joga...de akkorse nőies hölgyeim tongue.gif punk tum biggrin.gif
2015. április 22. 19:49 #133
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fallengirl @ 2015.04.22. 19:39)
de akkorse nőies hölgyeim tongue.gif punk tum biggrin.gif

Úgy mondod, mintha a te véleményed lenne az igaz... pedig vélemény és vélemény között nincs jó és rossz oldal. Vagy igaz-hamis. Mi nem azt mondtuk, hogy mindenkinek legyen hónaljszőre, csak hogy mindenki úgy rendelkezzen a testével, ahogy neki tetszik, ahogy ő akar. Pro-choice, oké? Punktum. "Akkor sem nőies" Még mindig nem értem miért ti akarjátok eldönteni, hogy mi a nőies és mi nem. De.. mindegy, már nem szólok bele, legyetek boldogok. biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, Jody, janet7, Szandi0820, Phaedra
2015. április 22. 20:02 #134
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Egyediség? Amennyiben mondhatjuk azt, hogy ez a ribancos viselkedés ebben a világban egyedi...
2015. április 22. 23:26 #135
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Sydney Adams @ 2015.04.22. 15:38)
Szerintem igenis tehet róla,hogy állandóan címlapon van.Mégis mi másért csinálná az örökös botrányait?Persze Ő teste,Ő lelke,Ő élete...,de most komolyan;bárki is kíváncsi lett volna Rá,ha normális göncben jelenik meg?Legalábbis következtetek abból,hogy nem;miszerint igaz,fellépett az eseményen,mégis...egy magazin,vagy internetes oldal sem foglalkozik azzal,mekkora show-t csinált,esetleg,hogy egyáltalán mit énekelt.A személyes higiénia fogalma pedig mindenkinek mást takar;személy szerint például igenis komolyan veszem magam ilyen téren.Ez van,undorítónak találom,ha valaki ennyire képtelen törődni magával,illetve nem tartom értéknek,amennyiben még fel is vállalja ezt a fajta igénytelenséget.
Mellesleg miért ne érdekelhetne a cikk?Mert nem magasztalom azon cselekedetei miatt,mint a cikkben megfogalmazott?

Látom sok minden nem ment át abból, amit írtam.
Mi másért csinálná az örökös botrányait? Mint mondtam: ő nem botrányt csinál. Éli az életét, úgy öltözik, meg néz ki, ahogy akar. Az, hogy ebből botrány lesz, az a ti művetek, nem az övé, ennyi. "Normális gönc"? Az mi? Ki dönti el? Miért jelenjen meg olyan ruhában, ami szerinted normális, ha ő nem abban akar? Kinek képzelitek magatokat, hogy megszabjátok? Teljesen mindegy egyébként, hogy milyen ruhában jelenik meg, mert valamit akkor is találni fogtok/fognak rajta, mert ez már kötelező. Ha 10-ből 9-szer garbóban jelenik meg, akkor is arról az egy esetről fog beszélni mindenki, ahol kihívóan öltözött. De ez is teljesen irreleváns, mert egyáltalán nem kell védenem azzal kapcsolatban, hogy hogy öltözik, mert csak az ő dolga.
"Miért ne érdekelhetne a cikk?" Ezt nem tudom értelmezni. Én azt írtam, hogy ne rá fogd azt, hogy téged érdekel, hogy mit csinál. Nem ő tolja a képedbe, nem ő kényszerít, hogy olvasd el a cikkeket (vagy hogy megírják), nem ő kényszerít, hogy kiakadj rajta. NEM ő az, aki remeg a figyelemért, mert semmit nem kell tennie, és ti megadjátok neki. Ez olyan, mintha pénzt adsz egy koldusnak, aztán amiatt pampogsz, hogy minek kéreget az utcán, micsoda hülyeség és szánalmas. pardon.gif
Na ez a személyes higiénia duma meg mindennek a legalja. Mi köze van a szőrnek a higiéniához? És -mert kénytelen vagyok bevetni ezt a klisé érvet is- a pasiknál miért elfogadott? Ha egy pasi szőrös az teljesen természetes és senkiben nem merül fel, hogy az nem higiénikus. Egy nőnél miért nem higiénikus UGYANAZ? Ugyanaz a szőr nő ki mindkét testből. Ez valami törvény, hogy ha a nőből nő ki a szőr és nem szedi le 3 napon belül, akkor elborítja a kosz? Vagy ezt mivel magyarázod? Mert egy csepp értelme sincs.
Régen, mikor nem borotválkoztak, akkor mi volt? És nem a középkorról beszélek, ahol mindenki koszos volt, nyilván. Mi volt akkor, mikor még nem volt elvárt dolog borotválkozni a nőknek? Nem volt olyan régen. Akkor mindenki igénytelen volt? Egy kvázi társadalom által kitalált divathullám szabja meg, hogy mi higiénikus és mi nem? Lássátok már be, hogy ez nonszensz.

Egy nonek kifonomultnak kell lennie.

biggrin.gif Igen, és maradjon otthon nevelni a gyereket és gyűjtögetni, amíg a férfi vadászik meg halászik. 110.gif

Idézet (Fallengirl @ 2015.04.22. 19:39)
de akkorse nőies hölgyeim tongue.gif punk tum biggrin.gif

De akkor sem te döntöd el. Punk tum. csirke.gif
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, Szandi0820, Jody, AFCfan, Phaedra
2015. április 23. 01:21 #136
WhollyGrobanite
WhollyGrobanite
visszatérő vendég

StátuszI'm nobody! Who are you? Are you nobody, too?
Hozzászólás: 156
Csatolások: 13
Azonosító: 226935
Én nem szoktam általában olyanokról szóló cikkhez írni, akiket nem kedvelek, mert nem szeretek rosszat mondani mások kedvenceire ...
De ezt a csajt már szinte sajnálom ... nem tudom,hogy valaha volt-e már pszichiátriai vizsgálaton de el kéne neki már egy beutaló... lehet,hogy segítene rajta...
2015. április 23. 08:50 #137
Roxxy
Roxxy

StátuszTanuláááás
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 83
Azonosító: 145846
"Normális gönc"? Az mi? Ki dönti el? Miért jelenjen meg olyan ruhában, ami szerinted normális, ha ő nem abban akar? Kinek képzelitek magatokat, hogy megszabjátok?[i][/i]

Ruhában? 110.gif Ember,ez nem ruha,hanem két csöcstapasz blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2015. április 23. 11:59 #138
Bertina
Bertina
porg

Státuszsweet lies
Hozzászólás: 1217
Csatolások: 102
Azonosító: 219449
Én bottal se piszkálnám meg, az biztos. fear.gif Csodálom hogy valakinek még van gusztusa hozzá, ilyen viselkedés meg képek után nekem nem sok lenne. mega_shok.gif
2015. április 23. 13:32 #139
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗

Státuszbe a sunflower in a field of roses.
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
Ez a lány annyira szánalmas és nevetséges a viselkedésével.. Úristen.. :S
2015. április 23. 13:42 #140
Abi100
Abi100
visszatérő vendég

Státusz"A múlt elmúlt, még akkor is, ha meghatározza a jelent és a jövőt" - S.KING
Hozzászólás: 356
Csatolások: 2
Azonosító: 241338
Szégyelje magát Xd Am egyéiség.... és? ohmy.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Joan Jett Joan Jett 1603.