Melltapaszokkal parádézott Miley Cyrus
2015. április 22. 16:41
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Kerek szepen mindenkit hogy ne jojjon azzal hogy az csak szor. Es igen az de akkor sem noies. Egy nonek kifonomultnak kell lennie. Persze most jottok azzal hogy az o elete. Igen az ove. Tolem aztan legyen ilyen. De csodalkozzon hogy a kapcsolatai hamar tonkremennek.
2015. április 22. 16:56
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
na neee ez már több a soknál!!!!
2015. április 22. 17:02
|
|
hooney2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 242653 offline
|
Szerintem kicsit durva...De hát azt csinál amit akar.Az ő élete,de szerintem ezt csak azért tette hogy felhívja magára a figyelmet
2015. április 22. 17:17
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Szőrös hónalj bevirit..
2015. április 22. 18:09
Idézet (janet7 @ 2015.04.21. 22:24)
Védjük a divatfeminista seggünket, mert alaposan szét lesz rúgva így interneten keresztül :DDDD
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2015. április 22. 18:11
Idézet (SoooGood @ 2015.04.22. 16:41)
Kerek szepen mindenkit hogy ne jojjon azzal hogy az csak szor. Es igen az de akkor sem noies. Egy nonek kifonomultnak kell lennie. Persze most jottok azzal hogy az o elete. Igen az ove. Tolem aztan legyen ilyen. De csodalkozzon hogy a kapcsolatai hamar tonkremennek.
Szóval szerinted a szőr nem nőies. Oké, szerinted nem az. Akkor borotváld le a hónaljad, és hagyd, hogy ő eldöntse, neki hogy kényelmes.
Egy nőnek kifinomultnak kell lennie? Na látod, itt hibádzik ez a felfogás. Hogy megmondjátok, milyennek KELL lennie más embernek, más nőnek. Pedig igazán az ég világon semmi közötök máshoz magatokon kívül. Annyira szeretném megnézni egyszer, hogy nem alsós szinten viselkedtek, hanem magatokkal törődtök, hogy a lelki dolgaitok rendben legyenek. Mert aki beleszól egy ilyenbe, hogy másnak milyen a teste, és nem nőies a szőre (ami teljesen normális dolog), annál valami nincs rendben. Remélem nem ilyen felnőtt lesz belőletek.
2015. április 22. 18:17
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Magyarázd már el nekem kérlek, hogy a viharba jönnek ide a kapcsolatai? Nem a belső tulajdonságai miatt kellene szeretni valakit? Ahol ez a pár szál szőr ekkora törést okoz a kapcsolatokban, ott nem is volt igazi szerelem... Az pedig hadd legyen már mindenkinek a maga dolga, hogy érzi magát nőnek. Nekem speciel a kifinomultság nem stílusom, akkor nem is vagyok nő? Dehogynem, épp eléggé annak érzem magam úgy is, hogy nem a tömeg után megyek.
2015. április 22. 18:20
A kapcsolatainak mi köze van a hónaljszőréhez? Egyébként meg mitől lenne nőietlen a hónaljszőr? A nők nagy többségének is nő ott szőr, nem gender specifikus hely.
2015. április 22. 19:39
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
2015. április 22. 19:49
Idézet (Fallengirl @ 2015.04.22. 19:39)
de akkorse nőies hölgyeim
punk tum 
Úgy mondod, mintha a te véleményed lenne az igaz... pedig vélemény és vélemény között nincs jó és rossz oldal. Vagy igaz-hamis. Mi nem azt mondtuk, hogy mindenkinek legyen hónaljszőre, csak hogy mindenki úgy rendelkezzen a testével, ahogy neki tetszik, ahogy ő akar. Pro-choice, oké? Punktum. "Akkor sem nőies" Még mindig nem értem miért ti akarjátok eldönteni, hogy mi a nőies és mi nem. De.. mindegy, már nem szólok bele, legyetek boldogok.
2015. április 22. 20:02
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Egyediség? Amennyiben mondhatjuk azt, hogy ez a ribancos viselkedés ebben a világban egyedi...
2015. április 22. 23:26
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Sydney Adams @ 2015.04.22. 15:38)
Szerintem igenis tehet róla,hogy állandóan címlapon van.Mégis mi másért csinálná az örökös botrányait?Persze Ő teste,Ő lelke,Ő élete...,de most komolyan;bárki is kíváncsi lett volna Rá,ha normális göncben jelenik meg?Legalábbis következtetek abból,hogy nem;miszerint igaz,fellépett az eseményen,mégis...egy magazin,vagy internetes oldal sem foglalkozik azzal,mekkora show-t csinált,esetleg,hogy egyáltalán mit énekelt.A személyes higiénia fogalma pedig mindenkinek mást takar;személy szerint például igenis komolyan veszem magam ilyen téren.Ez van,undorítónak találom,ha valaki ennyire képtelen törődni magával,illetve nem tartom értéknek,amennyiben még fel is vállalja ezt a fajta igénytelenséget.
Mellesleg miért ne érdekelhetne a cikk?Mert nem magasztalom azon cselekedetei miatt,mint a cikkben megfogalmazott?
Mellesleg miért ne érdekelhetne a cikk?Mert nem magasztalom azon cselekedetei miatt,mint a cikkben megfogalmazott?
Látom sok minden nem ment át abból, amit írtam.
Mi másért csinálná az örökös botrányait? Mint mondtam: ő nem botrányt csinál. Éli az életét, úgy öltözik, meg néz ki, ahogy akar. Az, hogy ebből botrány lesz, az a ti művetek, nem az övé, ennyi. "Normális gönc"? Az mi? Ki dönti el? Miért jelenjen meg olyan ruhában, ami szerinted normális, ha ő nem abban akar? Kinek képzelitek magatokat, hogy megszabjátok? Teljesen mindegy egyébként, hogy milyen ruhában jelenik meg, mert valamit akkor is találni fogtok/fognak rajta, mert ez már kötelező. Ha 10-ből 9-szer garbóban jelenik meg, akkor is arról az egy esetről fog beszélni mindenki, ahol kihívóan öltözött. De ez is teljesen irreleváns, mert egyáltalán nem kell védenem azzal kapcsolatban, hogy hogy öltözik, mert csak az ő dolga.
"Miért ne érdekelhetne a cikk?" Ezt nem tudom értelmezni. Én azt írtam, hogy ne rá fogd azt, hogy téged érdekel, hogy mit csinál. Nem ő tolja a képedbe, nem ő kényszerít, hogy olvasd el a cikkeket (vagy hogy megírják), nem ő kényszerít, hogy kiakadj rajta. NEM ő az, aki remeg a figyelemért, mert semmit nem kell tennie, és ti megadjátok neki. Ez olyan, mintha pénzt adsz egy koldusnak, aztán amiatt pampogsz, hogy minek kéreget az utcán, micsoda hülyeség és szánalmas.
Na ez a személyes higiénia duma meg mindennek a legalja. Mi köze van a szőrnek a higiéniához? És -mert kénytelen vagyok bevetni ezt a klisé érvet is- a pasiknál miért elfogadott? Ha egy pasi szőrös az teljesen természetes és senkiben nem merül fel, hogy az nem higiénikus. Egy nőnél miért nem higiénikus UGYANAZ? Ugyanaz a szőr nő ki mindkét testből. Ez valami törvény, hogy ha a nőből nő ki a szőr és nem szedi le 3 napon belül, akkor elborítja a kosz? Vagy ezt mivel magyarázod? Mert egy csepp értelme sincs.
Régen, mikor nem borotválkoztak, akkor mi volt? És nem a középkorról beszélek, ahol mindenki koszos volt, nyilván. Mi volt akkor, mikor még nem volt elvárt dolog borotválkozni a nőknek? Nem volt olyan régen. Akkor mindenki igénytelen volt? Egy kvázi társadalom által kitalált divathullám szabja meg, hogy mi higiénikus és mi nem? Lássátok már be, hogy ez nonszensz.
Egy nonek kifonomultnak kell lennie.
Idézet (Fallengirl @ 2015.04.22. 19:39)
de akkorse nőies hölgyeim
punk tum 
De akkor sem te döntöd el. Punk tum.
2015. április 23. 01:21
|
|
WhollyGrobanitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 156 Csatolások: 13 Azonosító: 226935 offline
|
Én nem szoktam általában olyanokról szóló cikkhez írni, akiket nem kedvelek, mert nem szeretek rosszat mondani mások kedvenceire ...
De ezt a csajt már szinte sajnálom ... nem tudom,hogy valaha volt-e már pszichiátriai vizsgálaton de el kéne neki már egy beutaló... lehet,hogy segítene rajta...
De ezt a csajt már szinte sajnálom ... nem tudom,hogy valaha volt-e már pszichiátriai vizsgálaton de el kéne neki már egy beutaló... lehet,hogy segítene rajta...
2015. április 23. 08:50
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
"Normális gönc"? Az mi? Ki dönti el? Miért jelenjen meg olyan ruhában, ami szerinted normális, ha ő nem abban akar? Kinek képzelitek magatokat, hogy megszabjátok?[i][/i]
Ruhában?
Ember,ez nem ruha,hanem két csöcstapasz
Ruhában?
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2015. április 23. 13:32
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Ez a lány annyira szánalmas és nevetséges a viselkedésével.. Úristen.. :S
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.