Melltapaszokkal parádézott Miley Cyrus
2015. április 21. 18:01
Huhaaa...valaki itt nagyoon menőnek
képzeli magát...
képzeli magát...
2015. április 21. 18:02
|
|
Wonderwallúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 194865 offline
|
GomNaNa : Azért valljuk be Miley igen kreatív ha tömegek megbotránkoztatásáról van szó. biggrin.gif
Nem vagyok ugyan élen járó Miley Cyrus fan, de valamilyen szinten röhejes mennyien utálkoznak. Rengeteg hozzá hasonló szabad szájú híresség van és egyeseknek jóval hosszabb a "botrány listája", mint az övé.
Persze voltak és biztos vagyok benne, hogy bőven lesz még olyan megnyilvánulása ami nem fér bele az én értékrendembe. De semmi jogom nincs ítélkezni felette. Mindenki úgy éli az életét ahogy neki jól esik.
Akik pedig Miley-t követendő példának tartják, felnéznek rá és hasonlítani szeretnének rá az meg már tényleg az ő dolguk.
A mai 11-12 évesek meg már tényleg egy teljesen más értékrenden nőnek fel, én sok ilyen korú szájában láttam már cigit és van amelyik úgy káromkodik, mint egy kocsis... Többségük pedig nem hírességektől tanulja el, hanem a saját környezetéből "táplálkozik"
Aki pedig nem szereti vagy nem ért egyet azzal amit tesz vagy mond az minek pazarol perceket az életéből csak azért, hogy utálkozzon? think.gif (ez is azon költői kérdéseim egyike amire jól tudom, hogy nincs válasz. x"D)
Valamilyen szinten egyetértek veled, de van amiben nem. Sőt a megválaszolhatatlan kérdésedre is találtam megoldást! Az akinek nem tetszik, pont azért írja ki a véleményét, mert hangoztatni is szeretné, hogy ez nem az ő világa. Ki akarja mondani, hogy "nem én nem vagyok egy #mileycyrus" és ez az emire ők időt szánnak-avagy szerinted vesztegetnek- hogy megmondják hogy ők nem ebbe a kategóriába tartoznak.
Az már egy másik kérdés, hogy ki mit gondol valójában és mit ír ide, de erre valóban nem fog fény derülni.
Az én véleményem pedig az, hogy ha neki ez jó cisnálja, és annak aki foglalkozik vele, mert tetszik, vag yéppen nem, az is csinálja nyugidtan. Engem csak a kommentek érdekeltek, és erre válaszolnom kellett.
Nem vagyok ugyan élen járó Miley Cyrus fan, de valamilyen szinten röhejes mennyien utálkoznak. Rengeteg hozzá hasonló szabad szájú híresség van és egyeseknek jóval hosszabb a "botrány listája", mint az övé.
Persze voltak és biztos vagyok benne, hogy bőven lesz még olyan megnyilvánulása ami nem fér bele az én értékrendembe. De semmi jogom nincs ítélkezni felette. Mindenki úgy éli az életét ahogy neki jól esik.
Akik pedig Miley-t követendő példának tartják, felnéznek rá és hasonlítani szeretnének rá az meg már tényleg az ő dolguk.
A mai 11-12 évesek meg már tényleg egy teljesen más értékrenden nőnek fel, én sok ilyen korú szájában láttam már cigit és van amelyik úgy káromkodik, mint egy kocsis... Többségük pedig nem hírességektől tanulja el, hanem a saját környezetéből "táplálkozik"
Aki pedig nem szereti vagy nem ért egyet azzal amit tesz vagy mond az minek pazarol perceket az életéből csak azért, hogy utálkozzon? think.gif (ez is azon költői kérdéseim egyike amire jól tudom, hogy nincs válasz. x"D)
Valamilyen szinten egyetértek veled, de van amiben nem. Sőt a megválaszolhatatlan kérdésedre is találtam megoldást! Az akinek nem tetszik, pont azért írja ki a véleményét, mert hangoztatni is szeretné, hogy ez nem az ő világa. Ki akarja mondani, hogy "nem én nem vagyok egy #mileycyrus" és ez az emire ők időt szánnak-avagy szerinted vesztegetnek- hogy megmondják hogy ők nem ebbe a kategóriába tartoznak.
Az már egy másik kérdés, hogy ki mit gondol valójában és mit ír ide, de erre valóban nem fog fény derülni.
Az én véleményem pedig az, hogy ha neki ez jó cisnálja, és annak aki foglalkozik vele, mert tetszik, vag yéppen nem, az is csinálja nyugidtan. Engem csak a kommentek érdekeltek, és erre válaszolnom kellett.
2015. április 21. 18:08
|
|
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 933 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline
|
Egy kis szőrtelenítés se ártott volna...
Már rohadtul elegem van ezekből a "legyünk kirívóak és extravagánsak" emberekből. Csak simán feltűnési viszketegségben szenved, nem akar eltűnni. Nagyon sokan ugyanezt csinálják, ami nagyon idegesítő.
Már rohadtul elegem van ezekből a "legyünk kirívóak és extravagánsak" emberekből. Csak simán feltűnési viszketegségben szenved, nem akar eltűnni. Nagyon sokan ugyanezt csinálják, ami nagyon idegesítő.
2015. április 21. 18:10
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
OMG
juj de nagylánynak képzeli magát ezekkel, inkább borotválja már le a hónaljszőrét -.-
2015. április 21. 18:25
Annyira bírom a Májlihoz hasonló emberkéket,akik a nap minden percében remegve várják,mikor történik valami olyan esemény,ami miatt megadatik a szereplési lehetőség;holmi rossz bohóc szintjén magukra vonni a figyelmet és "szórakoztatni" a népet.Végül is,miért ne?Ha már az eszével nem tud kitűnni a tömegből és csak ez tartja életben tiszavirág életű karrierjét...Azokat a csúfságokat pedig igazán tudhatta volna egy melltartó,esetleg egy sparos szatyor rejteke mögött.Mindenesetre a nagyközönséget megkímélhette volna a tyúkmellei látványától.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2015. április 21. 18:54
|
|
Laputadollúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.27. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 239570 offline
|
Elvesztette a borotvát? XD
2015. április 21. 19:25
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Az a legnevetségesebb, hogy magáról az eseményről egy fél nyamvadt cikket sem írtak, az ott ugráló, a rendezvény szempontjából tök érdektelen, és fölösleges idiótáról meg igen...
2015. április 21. 19:31
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nem normális
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.