Egyébként meg miért vagytok kiakadva a hónaljszőr miatt? mindenkinek van..
Melltapaszokkal parádézott Miley Cyrus
2015. április 21. 15:57
Ja, van mindenkinek hónajszőre, de mindenki le is szedi, főleg a sztárok, és elvileg májli szájrudz is sztár!!!
2015. április 21. 15:58
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Meglepődtünk? Nem, már egyáltalán nem...
2015. április 21. 16:00
Am ez tényleg gyalázatos viselkedés, hihetetlen, hogy ennyit kell botrányoskodni!
2015. április 21. 16:21
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Jeee megint én vagyok az egytleeen!
imádom Mileyt♥♥♥♥♥♥♥♥ Leszarom ki mit gondol
1 felhasználónak tetszik:
dtsz
2015. április 21. 16:36
fujj ez undoritó!!!!nem borotválkozik????WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!most kiakadtam,rendesen!!!!!!!!!!!!!!!
2015. április 21. 16:37
Azért valljuk be Miley igen kreatív ha tömegek megbotránkoztatásáról van szó.
Nem vagyok ugyan élen járó Miley Cyrus fan, de valamilyen szinten röhejes mennyien utálkoznak. Rengeteg hozzá hasonló szabad szájú híresség van és egyeseknek jóval hosszabb a "botrány listája", mint az övé.
Persze voltak és biztos vagyok benne, hogy bőven lesz még olyan megnyilvánulása ami nem fér bele az én értékrendembe. De semmi jogom nincs ítélkezni felette. Mindenki úgy éli az életét ahogy neki jól esik.
Akik pedig Miley-t követendő példának tartják, felnéznek rá és hasonlítani szeretnének rá az meg már tényleg az ő dolguk.
A mai 11-12 évesek meg már tényleg egy teljesen más értékrenden nőnek fel, én sok ilyen korú szájában láttam már cigit és van amelyik úgy káromkodik, mint egy kocsis... Többségük pedig nem hírességektől tanulja el, hanem a saját környezetéből "táplálkozik"
Aki pedig nem szereti vagy nem ért egyet azzal amit tesz vagy mond az minek pazarol perceket az életéből csak azért, hogy utálkozzon?
(ez is azon költői kérdéseim egyike amire jól tudom, hogy nincs válasz. x"D)
Nem vagyok ugyan élen járó Miley Cyrus fan, de valamilyen szinten röhejes mennyien utálkoznak. Rengeteg hozzá hasonló szabad szájú híresség van és egyeseknek jóval hosszabb a "botrány listája", mint az övé.
Persze voltak és biztos vagyok benne, hogy bőven lesz még olyan megnyilvánulása ami nem fér bele az én értékrendembe. De semmi jogom nincs ítélkezni felette. Mindenki úgy éli az életét ahogy neki jól esik.
Akik pedig Miley-t követendő példának tartják, felnéznek rá és hasonlítani szeretnének rá az meg már tényleg az ő dolguk.
A mai 11-12 évesek meg már tényleg egy teljesen más értékrenden nőnek fel, én sok ilyen korú szájában láttam már cigit és van amelyik úgy káromkodik, mint egy kocsis... Többségük pedig nem hírességektől tanulja el, hanem a saját környezetéből "táplálkozik"
Aki pedig nem szereti vagy nem ért egyet azzal amit tesz vagy mond az minek pazarol perceket az életéből csak azért, hogy utálkozzon?
2015. április 21. 16:40
ám nkm Mileyval nincs semmi bajom..de ez a kép olyat is mutat,ami...fujjjj!!!
2015. április 21. 16:44
|
|
VivianDarkbloomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.08. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 240093 offline
|
Bírom, hogy mennyien ki tudtok akadni a hónaljszőrön. Mintha valami természetellenes betegség lenne. Miley-nak joga van mutagotnia a testét, mindazonáltál, hogy az övé.
2015. április 21. 16:54
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Á jóféle...Mondjuk engem a leginkább az érdekelne, hogy vajon mióta növeszti a hónaljszőrét és hogy azt is kiszőkítette?
Ha erre tudja valaki a választ, akkor írja meg egy cikk keretein belül. Hálás köszönet!
2015. április 21. 16:55
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.