Candice Accola imádja Caroline és Stefan kapcsolatát
2015. április 20. 18:05
|
|
Cecilia1006visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 191277 offline
|
Én jobban örültem volna ha Enzoval jön össze :/ ez a páros nekem nem jön nagyon be...
2015. április 20. 18:17
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Na ennek örülök nekem is szimpatikusak együtt kíváncsi leszek mit alkotnak majd..!
2015. április 20. 19:31
|
|
joly87Shadowhunters |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 361 Azonosító: 146147 offline
|
Végre Stefan talált egy normális lányt.. Valahogy én mindig sejtettem, hogy Caroline odavan érte..Stefan már visszatért a gyilkolásból már csak Carolinak kell visszatértnie és meglátjuk hogy milyen párost alkotnak.. Talán végre kicsit felpörgetik a sorozatot mert most elég uncsi.. A másik főszereplő páros nagyon szánalmas lett az utóbbi pár részben.. Amugy azt nyilatkozták a szereplők hogy nagyon ütős lesz a vége hát ez eddig nem látszik... Reméljük ez a kapcsolat tartosabb lesz mint az összes többi...
2015. április 21. 07:32
Én azért örülök nekik. Bár bevallom sajnálom az Elena Stefan párost.
2015. április 21. 09:27
Cecilia1006 - Nekem is Enzo-val tetszene jobban.
De sebaj, Candice-nek egyébként is nagyon jó a kémiája a legtöbb férfi szereplővel, így bárkivel összehozhatják, de mondom Enzo és Klaus, akik úgy Isten igazán jók lettek volna hozzá.
Viszont, ez sem olyan rossz.
2015. április 21. 14:42
Részemről Candie karaktere nagyon aranyos Steffanl,de úgy vélem, hogy Caroline lelkesedése és folyamatos optimizmusa csak egy gonosz karaktere mellett teljesedhetett volna ki,egészében. Mellesleg a kis környezet változás miatt kedveltem Klaussal, hiszen annyi úgymond sérelem érte és csak egy külső szemlélő láthat e mögé. De mivel jelenleg így is aranyosak, nincs vele bajom.
2015. április 21. 17:03
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Szerintem Caroline mindegyik személlyel összeillet a hat évad alatt, akikkel csak összehozták. Mindegyik páros másért volt fantasztikus, de ahogy Caroline változott a kapcsolatok is változtak. Elkerülhetetlen volt, hogy Stefan és közte ne legyen valami, aranyosak együtt. Nekem leginkább a Klaussal való helyzet tetszett a leginkább, de az Enzóval való viszonya is izgalmas.
2015. április 22. 14:46
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Még jó hogy imádja a kapcsolatott Nina távozásával ő lehet az új góré a 7. évadban. Imádtam Candice-t de valamilyen oknál fogva kezdem egyre jobban megutálni talán köze van a Ninával való kapcsolatának megromlásához ami azután kezdődött hogy Nina és Ian szakítottak.
2015. április 22. 17:20
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Aranyosak együtt a filmbe,de tényleg jobb lett volna,ha Stefan Elenaval jött volnaössze..
2015. április 24. 23:31
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
En nagyon szeretem mindket karaktert, szoval en tok happy voltam mikor kezdtek a dolgok alakulni koztuk
Mondjuk ittis mar majdnem szerelmes volt mindenki mindenkibe
Mondjuk ittis mar majdnem szerelmes volt mindenki mindenkibe
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: