Szakított barátjával Martina Stoessel
2015. április 21. 22:06
Kedbes directionerZerrie, csak annyit akarok mondani, hogy nem vagyok 8 éves!!! Mindjárt 13 leszek, és így is példaképként imádom ezt a mindentvivő csodalatos Tinit!♥
2015. április 21. 23:00
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Gyerekek én megyek a koncertre, írjon aki szintén jön! :'DDD
2015. április 22. 14:29
|
SokiNikii14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.22. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 242942 offline
|
Viszont én iss nagyon örülnék ha összejönnének a való életben iss. :33
2015. április 22. 14:54
|
|
Livuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 218979 offline
|
Na szóval! Cikkhez: Sajnálm Tinit, bár nem volt annyira szimpatikus Peter... De Jorgeval soha az életbe nem fognak összejönni! Van jegyese, lassan már 7 éve együtt vannak, tudtommal.
És nem akar ráhajtani senkire se, de azért barátok szerintem lehetnek, ennyi év elteltével, főleg!
És nem akar ráhajtani senkire se, de azért barátok szerintem lehetnek, ennyi év elteltével, főleg!
2015. április 22. 16:52
sajnálom őt, de szerintem péter szimpatikátlan és számomra érzéketlen PALINAK tűnik. Martina tehetséges nem Őt UTÁLJÁK HANEM VIOLETTÁT, ezért egy kicsit mindenki eggyütérezhat. De én mint az eggyik LEGNAGYOBB rajongója helyeslem és támogatom a döntését. De Jorgénak van egyx jegyese
2015. április 22. 17:31
|
|
Csikoshatumokus9visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 219282 offline
|
Nagyon sajnalom Tinit de orulok is neki mert bizok abban hogy osszejonnek Jorgeval. Egyszeruen annyira osszeillenek
De baj az hogy Jorgenak mar van csaja aki nagyon ronda (stephie vagy ki)
De baj az hogy Jorgenak mar van csaja aki nagyon ronda (stephie vagy ki)
2015. április 22. 19:06
Emmus9 először is TANULJ MEG HELYESEN ÍRNI! És a Tinistákat érdekli mi történik evvel a CSODÁS lánnyal.
Ha téged nem érdekel nem kell a cikkre kattintani! Az, hogy rákattintottál bizonyítja, hogy érdekel!
Jó tanács: Vedd nyugodtan egy kicsit kézbe a "MAGYAR HELYESÍRÁS SZABÁLYAI" című könyvet!
Ha téged nem érdekel nem kell a cikkre kattintani! Az, hogy rákattintottál bizonyítja, hogy érdekel!
Jó tanács: Vedd nyugodtan egy kicsit kézbe a "MAGYAR HELYESÍRÁS SZABÁLYAI" című könyvet!
2015. április 22. 20:36
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Hát, semmi sem tart örökké
2015. április 22. 21:48
|
|
Violetta Leonettaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.01. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 240930 offline
|
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sírjak vagy nevessek??? Nem tudom!!! De én jortini vagyok, de attól még szomorú is vagyok, hogy szétmentek. Mindeeegy, ANNYIRA MEGLEPETT!
2015. április 23. 16:53
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
nem tudtam, hogy volt pasija
2015. április 24. 16:01
violetta és leon, igazad van Emmus9-el kapcsolatban!
2015. április 24. 16:50
kissangela2003 kezet fogok veled.
Különben a szakítás elég gagyi dolog miatt történt...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: