Nem igazán érdekel a sorozat, esténként általában jókat tudok aludni rajta, ugyan is általában akkor fekszek le, mikor megy a Disneyn, és normális műsort, nem igazán találok 11 óra után. De tény, hogy belenéztem így néhány részbe.
A lényeg az, hogy annyira szeretem, hogy mindenki egyből összeboronálja a műsor alapján a sztárokat. Persze láthattuk, hogy nem egy sztár jött össze a filmben /sorozatban játszó partnerével. Viszont én szerintem mez mindig is média fogás volt, hogy népszerűvé tegyék őket. Néhány példa: Ian és nina, Robert és Kristen, Vanessa és Zack stb stb stb
A lényeg, hogy ezek nagyjából szét is mentek miután megadta a kellő lendületet a műsorhoz. Ez és média fogás lenne, ha most összehoznák Martinát a tévés partnerével. Mondjuk Argentínában nagyjából a fél ország szerepelt szappanoperába, szóval ott gyakori, hogy sztár párok vannak.
Szakított barátjával Martina Stoessel
2015. április 20. 21:45
|
|
Christmastreeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.21. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 240628 offline
|
Jorgenak van barantnoje ugyhogy biztos nem fognak osszejonni a valo eletben. A leonetta dolog is mar eleg megjatsszott, nemhogy meg a valosagban is. ne akarjatok mar osszeboronalni szerencsetleneket
2015. április 21. 09:26
|
|
BTR_Rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.19. Hozzászólás: 205 Csatolások: 40 Azonosító: 236203 offline
|
Hát salynálom de igy járt
2015. április 21. 15:30
|
|
directionerZerrieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.18. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 227841 offline
|
háttt gratulációm. "bár el kellett válnunk, a szívem minden porcikájával szeretem őt" - akkor meg mi a **** ért szakítottál vele te értelem???!!
btw, elég rasnya azon a képen. :/ és húúú gondolom, mekkora lázban éghetnek a 8 éves rajongók.
A SOROZAT ÉLETRE KELT: VIJOLETTÁCSKÁNAK MINDEGYIK UJJÁRA AKADNA EGY PASI, DE NEKI AZ KELL, AKINEK BARÁTNŐJE VAN. GRAT.
btw, elég rasnya azon a képen. :/ és húúú gondolom, mekkora lázban éghetnek a 8 éves rajongók.
A SOROZAT ÉLETRE KELT: VIJOLETTÁCSKÁNAK MINDEGYIK UJJÁRA AKADNA EGY PASI, DE NEKI AZ KELL, AKINEK BARÁTNŐJE VAN. GRAT.
2015. április 21. 15:38
Jó oké igen aha ez érdekes volt!De am a srácnak van barátnője nem?!
2015. április 21. 16:06
|
|
Csillagoségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 217280 offline
|
ha Tini így boldog akkor OK!!
2015. április 21. 16:54
|
|
Violetta2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 224541 offline
|
Ha igy boldog,akkor egészégére!De Egyebkent nehogy összejöjjön Jorgéval...Jorgenak barátnője/jegyese van,es ha esetleg összejönnek Jorgéval,az nem lenne sem érett,sem felelősségteljes,de o nem olyan,hogy ezt meg tegye,legalábbis talan nem olyan..
2015. április 21. 17:52
A Violetta hülye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015. április 21. 18:28
|
|
Dorina0202visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 324 Csatolások: 40 Azonosító: 241258 offline
|
Nem hiszem, hogy Martina és Jorge újra összejönnének :/ ...
2015. április 21. 18:40
Értem én,hogy mekkora móka lenne már a rajongók körében,ha összejönne a két főszereplő,pont mint a sorozatban,a mesékben,és együtt ellovagolnának egy képzeletbeli kacsalábon forgó királyi palotába,amit lehányt egy szivárvány...,de hótsötét vagyok megérteni,hogy miért kéne ezt erőltetni.A szakításnak pedig nem tudok sem örülni,sem kárörvendeni,mivel nem igazán érdekel,ennek ellenére remélem,hogy Martina (én nem csak Ő) talál valami igazán magához való srácot,akivel kiteljesedik az a bizonyos tündérmese.
2015. április 21. 20:39
Nem kell aggódni, nem lesz Zanessa dél-amerikai változatban. Ez így is van jól, még ha egyes Violetta-fanok nem is értenek egyet ezzel.
2015. április 21. 20:43
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Én nem utáltam Petert.Nem volt a szívem csücske de azért ha Tini vele volt boldog akkor mindegy.... Egyébként azért szakított a sráccal mert nem bírta ki a szerelmük a távolságot.A srác is a saját karrierjét építgetti és Martina is.Attól hogy egy pár szétmegy még nagyon is szerethetik egymást.Egyébként Tini és Jorge NEM FOGNAK ÖSSZEJÖNNI!!!Jorgenak barátnője van.Állítólag már mennyaszonya ő az életbe nem szerlmes Martinába.Martina nem Violetta.Nem értem hogy pár elvetemült rajongó ezt miért nem érti.Az csak egy szerep amit eljátszanak.Remélem Tini boldog lesz akár szingliként akár egy számomra ismeretlen pasival.De egy biztos:Tini&Jorge páros nem lesz és ez így van rendjén
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: