Legyen Tini boldog, akárkivel is van!
Szakított barátjával Martina Stoessel
2015. április 20. 18:44
Igazad van Vilu459!
2015. április 20. 18:46
Belátom, hülyeség volt azt mondanom, hogy már csak Jorge-nak kell szakítania a barátnőjével, és lesz Jortini, de belátom, hogy ez hülyeség, Jorge boldog életet él a csajával, éljen is sokáig, Tini meg remélem boldog lesz egyedül/egy újabb pasival!
2015. április 20. 18:54
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Oké, nem vagyok oda a csajért, de örülök hogy szakított azzal a szatírral.
Talán összejön Jorgeval, talán nem, de ha ez nem történt meg a 2-3 év alatt, nem valószínű hogy mostanában lesz ilyen. Legyen boldog, és reméljük hogy nem tűnik el a süllyesztőben!
Talán összejön Jorgeval, talán nem, de ha ez nem történt meg a 2-3 év alatt, nem valószínű hogy mostanában lesz ilyen. Legyen boldog, és reméljük hogy nem tűnik el a süllyesztőben!
2015. április 20. 19:10
Milyen szatír? Te normális vagy??!!??
Peter Lanzani nem szatír, Tini pedig úgysem járna szatírokkal!
Peter Lanzani nem szatír, Tini pedig úgysem járna szatírokkal!
2015. április 20. 19:20
|
|
Vattacukorfelhővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 547 Azonosító: 239609 offline
|
Én azért a szívem mélyén örülök, hogy szakítottak. Nem illettek össze. Igen tényleg van egy kiskor különbség de ők legalább nem úgy válltak el egymástól mint egyes sztárok hogy botrányt csapnak az egészből. Meg még olyanokat találtok ki hogy Tini nem szerette a barátját akkor nem lett volna vele két évig Tini kicsi kora óta ismeri Petert de ő soha nem bántotta meg szerette őt és ők úgy látták jónak hogy végetvetnek ennek a kapcsolatnak békében. És én meg értem Tinit hiszen minden embernek van egy álma amit nagy nehezen elér az életében és ő ezt az álmot nem szeretné eldobni amiért kicsikora óta küzdt ő az a személy aki vágyot egy álomra és megvalósította hiszen ott voltak mellette azok akiket mindennél jobban szeret a családja,a barátai és a rajongói akikből napi mint nap erőt nyer hogy még többet adjon nekünk és az egész világnak. És én tudom hogy sokan szeretnétek hogy Tini és Jorge összejöjjenek én is szeretném de ha Jorge boldog a barátnőjével akkor elkell fogadtunk hogy ő őt szereti és vele akar lenni. Más részt a Leonetta páros a kedvencem a sorozatban hiszen hiába viharos a kapcsolatuk de akkor is gyönyörű mert mindent megtesznek azért hogy együtt legyenek. De ti ezt a párost lásátok a valóságban Jortini nem létezik lehet hogy egyszer lesz köztük valami de nem biztos addig is elkell fogadni a mostani felállást. Én is szoktam olyanokon gondolkodni hogy éreznek-e egymás íránt valamit de könyvekbe,sorozatokba,filmekben egy másik életben menekülünk. Mert tudjuk hogy a valóság soha nem lesz ilyen.
2015. április 20. 19:21
|
|
Directioner001213visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.21. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 241647 offline
|
Ha én lennék az a Peter valaki már ott hagytam volna azt a libát
2015. április 20. 19:44
|
|
V.Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.26. Hozzászólás: 335 Csatolások: 0 Azonosító: 241833 offline
|
XD Én Peter helyébe már rég otthagytam volna
(nem akarok megbántani semmi Violetta fant, de nekem ez a véleményem, NÉHA szoktam nézni de csak ha odakapcsolok)
2015. április 20. 19:50
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
A nap híre. Most, hogy ezt elolvastam, tényleg boldogan fogok meghalni (100 év múlva, of course) :'3
Aki szereti ezt a sorit, az szereti önmagát sanyargatni. Nincs ebben semmi meglepő.
Egyesek nem eret vágnak, hanem Violettát néznek.
Aki szereti ezt a sorit, az szereti önmagát sanyargatni. Nincs ebben semmi meglepő.
2015. április 20. 20:03
|
|
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 offline
|
Igen!Igen!Igen!
Úgy utáltam már Petert!
Jorge megnyílik előted az út!
Úgy utáltam már Petert!
Jorge megnyílik előted az út!
2015. április 20. 20:48
|
|
Rainbowcloudvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.19. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 241579 offline
|
Szerintem nem illenek össze Jorgeval, de nem szeretnék semmilyen Leonetta rajongót megbántani ezzel!
2015. április 20. 21:07
http://violetta-hun.hupont.hu/9/sorozatvalosag
Érdemes elolvasni!!
Érdemes elolvasni!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: