Szakított barátjával Martina Stoessel
2015. április 20. 16:33
Ő tudja, bár nagy szerelem lehetett, ha a karrierjével nem tudta összeegyeztetni, de mindegy.
2015. április 20. 16:43
|
|
Bogii2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.18. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 234591 offline
|
Én nagyon sajnálom, de mondjuk én nem szerettem Pétert, de nem is nekem kellett!!!De annak is örülök, hogy vége mivel akkor már együtt lehetnének Jorgéval csak még neki kéne elválni Stephiétől!!!!!
))))))
2015. április 20. 16:47
Nos, ha össze jonne Jorge-val, szerintem nem lenne túl sokáig nagy a szerelem köztük
2015. április 20. 16:51
Hát remélem, hogy lesz Jortini.
De a szívem egy kis porcikája tudja, hogy ez egyhamar (netalántán soha
) nem fognak összejönni mivel az a hír járja, hogy Jorge eljegyezte a barátnőjèt .....no coment........
De szerintem jobb, hogy szakítottak mind2 félnek is jobb lesz így. Mivel vagy 6 év korkülömbség van köztük. (Lássuk be ez nem kis külombség)
De ha Tinit boldoggâ tette akkor örülök, hogy eggyütt voltak.
De kétség kívül Jorge tudná Tinit igazán boldoggá tenni.
Jortini forver
De a szívem egy kis porcikája tudja, hogy ez egyhamar (netalántán soha
De szerintem jobb, hogy szakítottak mind2 félnek is jobb lesz így. Mivel vagy 6 év korkülömbség van köztük. (Lássuk be ez nem kis külombség)
De ha Tinit boldoggâ tette akkor örülök, hogy eggyütt voltak.
De kétség kívül Jorge tudná Tinit igazán boldoggá tenni.
2015. április 20. 16:59
Én sajnálom de az ők döntésök volt szóval ........
2015. április 20. 17:06
Nagyon öreg volt Tinihez képest, igen, örülök, h Tini szakított ezzel a...-tal
2015. április 20. 17:23
|
|
Gitta2014új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.31. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 235354 offline
|
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! ISENEM MIÉRT MŰVELED EZT VELEM???????????!!! IDEJÖN??!!??!!??!! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!??????????????
2015. április 20. 17:25
|
|
Vilu459 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 557 Csatolások: 0 Azonosító: 233969 offline
|
Olvadtam pár kommentet... finom leszek... TI NORMÁLISAK VAGYTOK??! Ha annyira szeretitek Jorge-t, akkor nem azzal kellen foglalkoznotok, hogy "jaj, szakítson már!", de tényleg, miért baj az, ha boldog?! És a nagy tinistáknak inkább sajnálniuk kéne az állítólagos kedvencüket, és nem azon nyavajogni, hogy mennyire nem szerették a pasiját, aki boldoggá tette Tinit! Mindegy, ti tudjátok, de fel kéne nőni, hogy eljuthasson a tudatozokig... Jortini NEM létezik!!! Mindkettőjüket szeretem, nem is kicsit, és legyenek boldogok, együtt, vagy akivel akarnak. Ez nem a Violetta, hogy szurkoljatok az igyik srácnak (pedig még ott se kellene), hanem egy világ, ahol nem a forgatókönyv írók, hanem az élet uralkodik. A neve: Valóság. Ennyi.
És a legfontosabb: sok sikert a volt páros mind két tagjának a jövőben.
És a legfontosabb: sok sikert a volt páros mind két tagjának a jövőben.
1 felhasználónak tetszik:
dtsz
2015. április 20. 17:49
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
Nem ertem, miert kell beszolni. Bezzeg ha Justin Bieber van, tapsoltok.
Tisztelet a kivetelnek
Tisztelet a kivetelnek
2015. április 20. 18:05
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
hova szarjak?
2015. április 20. 18:19
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Nem is tudtam hogy kapcsolatban volt...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.