Szakított barátjával Martina Stoessel
2015. április 20. 15:30
Úgy bírom az ilyen nyilatkozatokat, hogy el kellett válnunk, mert el kellett, de azért még így meg úgy imádom. Persze, ez lehetséges, de én nem tudnám elképzelni, hogy meg is osztom az emberekkel, hogy még ennyire meg annyita szeretem.
2015. április 20. 15:31
|
|
YourLoveIsMyDrugvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 241257 offline
|
Én személy szerint utálom ezt a csajt, és azt se bírom felfogni hogy a pasi eddig bírta vele..
2015. április 20. 15:33
Én azért a szívem mélyén örülök, hogy szakítottak. Nem illettek össze. Azért örülök, hogy Martina jól viseli. Szurkolok neki a további karrierjében!
2015. április 20. 15:35
Idézet (Beyla @ 2015.04.20. 15:19)
Szerintem ez nem teljesen igaz. Persze jobb, mint egy 12-18 éves felállás, de nekem volt középiskolában egy osztálytársnőm, akinek 24-25 lehetett a pasija, amikor ő olyan 18-19 körül lehetett. Pár évnél többet nem is bírtak ki egymás mellett. Miért? Mert a pasi már gyereket akart, de a csaj meg nem akarta magát elkötelezni ilyen szinten. Hiába hat év, mégis kiérződnek a generációs különbségek. Én spec hihetetlenül örülök annak, hogy a párom egyidős velem. Elég sűrűn közösen nosztalgiázunk a régi, saját gyermekkorunkbeli filmeken, rajzfilmeken vagy egyéb dolgokon.
Szerintem ez emberfüggő, az egyik osztálytársam egy nála 9 évvel idősebb sráccal jár, és nagyon jól megvannak.
Egyébként, hogy néz ki Martina azon a képen?
1 felhasználónak tetszik:
cat32
2015. április 20. 15:46
Örülök, h szakítottak, és h nem úgy, h abból botrány keltkezzék!
2015. április 20. 15:47
És remélem, h majd valamikor Tini és Jorge végre összejönnek, de ehhez előbb Jorge-nak is szakítania kéne a barátnőjével
2015. április 20. 16:03
|
bogika23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 226079 offline
|
Hát nem tartom őket valami nagy párnak. Mikor meghallottam, hogy szakítottak nem nagyon érdekelt. De azért meg akartam róla bizonyosodni a sztárlexikonban. Megbizonyosodtam... Ahogy olvastam a kommenteket mindenki: "jajj hát persszehh jorge miatt, ohh jorgee, ohh! FÚJJ! EGyből erre kell gondolni?! Az hogy szakítottak semmit nem jelent. és nem értem hogy egyesek mért nem fogják fel, hogy ez a 2 öömm hümm "sztárocska" CSAKK a tv-ben van együtt. Annak örüljetek, hamár egyszer vlukahh a leonnal jár meg azzal van meg mindensz@r. AZ 1. évadban Tomás volt a kedvencem. Elment. A 2.-ban Diego. És persze hogy vilukának a leon kell! Ez nekem magas. MInek jár Diego-val ha szerelmes abba a okádék kinézetű gyerekbe! Igen, az okádék kinézetű gyereket leonra értettem. Na csá.
2015. április 20. 16:10
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
azt se tudtam, hogy volt palija xdddd de legalább itt nem volt nagyon nagy dráma
2015. április 20. 16:14
Sajnalom. Bar szerintem Jorge illik hozza, de o tudja.
Kar hogy vege a sorozatnak (nem most tudtam meg hogy vege) jo sorazat volt de Magyarorszagon meg megy a sorozat
Jo lenne ha lenne meg negyedik evad is de sajnos erre mar nem nagyon lehet szamitani hisz ez mar kivan tuzve hogy 3 eved van.
2015. április 20. 16:24
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Jahj, milyen megható
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.