Állatok, akik háborúba mentek
2015. április 20. 20:06
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
A cikk igazán érdekes és szépen el lett készítve, ugyanakkor elég lehangoló arról olvasni, hogy az ember még ilyen célokra is kihasználja az állatokat. És bár az egyik fotón vidáman csutakolják az öszvért, elég valószínű, hogy nem minden állat kapott ilyen bánásmódot. Az egyik hozzászólásban említett, bombával felszerelt kutyára inkább nem is reagálok...
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. április 20. 20:33
|
|
Norix6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.02. Hozzászólás: 1174 Csatolások: 0 Azonosító: 220435 offline
|
Igen, igen aranyos meg cuki és el is hiszem, hogy szerették azokat az állatok, de egy állat arra van kitalálva, hogy szeressék nem arra hogy dolgoztassák (értsd jól, háziállatokra gondoltam) Ennek ellenére jó kis cikk lett!
2015. április 20. 20:35
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Wow, nagyon érdekes lett. Tény,hogy mindenki az elesett embereket tartja számon - természetesen ez normális és el is várható - de nagyon tetszett ez a fajta megközelítés. És még mi mindenre használhatták őket...bele sem gondolok inkább. Maradok az aranyos változatnál hírnök kutyákkal és repülő rókával.
2015. április 20. 21:01
|
|
Rainbowcloudvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.19. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 241579 offline
|
Érdekes cikk. Nagyon tetszik! Jó, hogy ilyen oldalakon is megjelenítenek ilyesmi történelmi cikket!
2015. április 20. 21:41
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
jó cikk lett,tényleg róluk nem is tesznek említést se pedig kéne...minden tisztelet
2015. április 21. 09:19
Nagyon tetszik a cikk!
Köszönöm
Ez a bizonyíték arra, hogy az embernek mindig is szüksége volt az állatokra, a "természet" erejére. Rengeteget köszönhetünk nekik. Ha pl. a házi állatokra szűkítem a kört, olvastam az előbb egy kommentet, hogy pl a kutyák arra vannak, hogy szeressék őket. Ezt én így nem jelenteném ki, nem CSAK arra voltak, soha. Pl. egy Német Juhász is terelő állat volt, ugyanúgy munkakutya, a Kuvaszt és a Komondort is arra tenyésztették, hogy foggal körömmel óvjon kisebb-nagyobb területeket, vagy azt, amit rábíztak. Aztán ott vannak a vadászkutyák, a K9-esek, a vakvezetők stb. Mai napig arra tartjuk (azon kívül, hogy házi kedvenc) a kutyákat, hogy velünk dolgozzanak!! Ismétlem, velünk!! Nem nekünk! (Már az értelmesebb emberek, mert sajnos van sok /túl sok/ primitív agybeteg,
aki bántja őket, s nem csak a kutyákat.)
Ez a bizonyíték arra, hogy az embernek mindig is szüksége volt az állatokra, a "természet" erejére. Rengeteget köszönhetünk nekik. Ha pl. a házi állatokra szűkítem a kört, olvastam az előbb egy kommentet, hogy pl a kutyák arra vannak, hogy szeressék őket. Ezt én így nem jelenteném ki, nem CSAK arra voltak, soha. Pl. egy Német Juhász is terelő állat volt, ugyanúgy munkakutya, a Kuvaszt és a Komondort is arra tenyésztették, hogy foggal körömmel óvjon kisebb-nagyobb területeket, vagy azt, amit rábíztak. Aztán ott vannak a vadászkutyák, a K9-esek, a vakvezetők stb. Mai napig arra tartjuk (azon kívül, hogy házi kedvenc) a kutyákat, hogy velünk dolgozzanak!! Ismétlem, velünk!! Nem nekünk! (Már az értelmesebb emberek, mert sajnos van sok /túl sok/ primitív agybeteg,
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.