Nyerd meg James Bay bemutatkozó lemezét!
2015. április 20. 17:10
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
Tavaly év végén nagyon ráálltam a brit zenészekre, mert egyszerűen fantasztikus, amikor George Ezra után rátaláltam James Bayre is azt hittem, a mennyországba kerültem.
Remélem még sok elképesztően jó számát fogja megosztani velünk!!
2015. április 20. 17:19
A kezdetektől fogva követem a munkásságát James Bay-nek:) Megfogott a tehetsége, a hangja és az, hogy jött a gitárjával és meghódítja a világot fokozatosan:) Elképesztő
2015. április 20. 17:19
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
a Hold Back The River című dalát hallottam először a rádióban, aztán kiderült, hogy Taylor előzenekara lesz a 1989 turnén, úgyhogy leszedtem néhány dalát, és nagyon megtetszettek.
2015. április 20. 17:26
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Birom a sracot, mikor eloszor hallotam tole a hold back the rivert akkor tudtam hogy na ez a srac tuti hogy sokra fogja vinni.: ) orulok hogy en vagyok a szerkeztoje az adat lapjanak.; )
2015. április 20. 17:56
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
hát ez egy tök jó játék. Bár kétlem, hogy nyernék, de azért benevezek. Meghallgattam egy pár számát és elég jó ez a James Bay.
2015. április 20. 17:58
|
namelesslolúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.20. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 242889 offline
|
Úgy imádom!!
2015. április 20. 18:36
|
|
Frizzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 154644 offline
|
Pár napja hallottam Jamestől a Hold back the river című dalát, és már első hallásra megtetszett. Jó látni egy előadót, aki kitűnik a sok tucat énekes közül, és nem fél valami mást, újat alkotni. :-)
2015. április 20. 19:02
Nekem nagyon bejön
Nemrégiben hallotam róla meghalgattam a számjait és komolyan mondom kiakadtam mert egyszerűen csodás hangja van és az önbizalom vízébem.fürdik*0* egyszerűen csodás! remélem hallunk róla sok jót s egyés jó dolgokat is !
2015. április 20. 19:56
|
gaboharsanyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 241494 offline
|
Szerintem nagyon tehetséges és jó a hangja. Vannak zenéi amit nagyon szeretek hallagatni ha rossz kedvem van mert mindig megnyugtatnak <3
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: