Nem kap második évadot az Eye Candy
2015. április 20. 17:30
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Hát akkor már nem is érdemes belenéznem.
Elakartam volna kezdeni, de így, hogy nem lesz folytatása biztos, hogy csalódnék.
2015. április 20. 17:42
Szerintem a világ egyik legjobb sorozata volt! Én imádtam... Szerintem nagyon jó.. És így hogy nincsen folytatása nagyot csalódtam!
2015. április 20. 22:16
|
|
Klaudia128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 236257 offline
|
Nee! Nagyon jó sorozat volt. Nekem nagyon tetszettek a részek. Mindegyikben volt valami izgalom. Szivesen nézném a 2.évadot is mert nagyon érdekel hogy Lindy megtalálja-e a húgát. De most már mind1. És szerintem Victoria jól alakította a szerepét. Kedvencem. Azért kár hogy vége a sorozatnak.
2015. április 21. 20:44
Kezdjük ott, hogy egy ilyen stílusú sorozatot MTV-n? Ahol a Jersey Shore és 467897. féle koppintása a színvonal? Már ezzel halálra volt ez ítélve.
Vic pedig soha nem fogja tudni megismételni korábbi sikereit.
Vic pedig soha nem fogja tudni megismételni korábbi sikereit.
2015. április 22. 11:55
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Jó sorozat volt a könyvtől teljesen eltérőbb de jó. Szégyen ,hogy a szar sorozatok már a 6-7 évadot húzzák és még most sem fejezik be őket a jókat meg pár rész után elkaszálják
2015. április 24. 23:33
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
En sose voltam Victoria rajongo, de valahogy elhataroztam, hogy nezek megint egy ujabb sorozatot unatkozasbol.
Hat, nagyon elveztem! Amint vege lett egybol kutakodtam lesz0e uj evad.
Hat most kiderult :/ Pedig szivesen neztem volna tovabb, foleg Casey miatt hahah
Hat, nagyon elveztem! Amint vege lett egybol kutakodtam lesz0e uj evad.
Hat most kiderult :/ Pedig szivesen neztem volna tovabb, foleg Casey miatt hahah
2015. április 28. 20:59
|
|
kritika semmi másvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.21. Hozzászólás: 143 Csatolások: 5 Azonosító: 237564 offline
|
Peddig a most kezdett igazan izgalmas lenni, nem mintha a tobbi nem lett volna c
2015. július 21. 16:53
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
hát...... sajnálom
2015. augusztus 18. 17:45
|
Strarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.18. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 248597 offline
|
Kár én amikor megláttam még régebben ,hogy megjelent a sorozat gondoltam , ha most vetítik biztos nincs magyar fordítás. Aztán most megint felmentem és láttam,hogy vége ezér ma utánnanéztem és mozi csillagon megtaláltam felirattal.El is kezdtem nézni és már most a 6. Résznél vagyok Nagyon kár hogy vége!
Segítsetek! Nincs fent ahol néztem felirattal a 6. Rész után nem tudtok másik oldalt? Ha igen írjátok meg köszi
Segítsetek! Nincs fent ahol néztem felirattal a 6. Rész után nem tudtok másik oldalt? Ha igen írjátok meg köszi
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: