Matt Healy szerint a 1D másolja a The 1975 zenéjét
2015. április 18. 22:34
Hát akkor elég rosszul csinálják mert a The 1975 még mindig fényévekkel jobb.
2015. április 18. 22:39
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
Manapság annyi zenekar van, hogy lehetetlen totál egyedi hangzásvilágot kialakítani, szinte biztos, hogy ha megjelenik egy dal, akkor valaki kitalálja, hogy hasonlít az XY slágerre 1740-ből... Meglepődtem Mattyn, hogy ilyen kijelentést tett, nem gondoltam volna, hogy egy ilyen mondattal akarja felhívni magára a figyelmet, márpedig ez a hírverés miatt volt. :/
2015. április 18. 22:44
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Jujjj... de izgi... -.- nem tök mindegy ??? lényegtelen baromság. Ennyi erővel én meg anyámat utánozom -.- manapság már mindenki másolja egymást -.-
2015. április 18. 22:52
És ez a bizonyos "forrás" honnan tudja mindezeket? Ezzel a (valószínűleg kitalált) hírrel csak egymás ellen uszítják a két banda rajongótáborait. Szerintem ez a kijelentés soha nem hangzott el a Matty szájából, de ha mégis, akkor sem kellene ennyire halál komolyan venni.
2015. április 18. 23:17
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Na aztán nehogy a One Directionnek kicsit is könnyebb legyen most a helyzet, ő is rátesz egy lapáttal! Külömben is annyi zene van már, hogy egyedi hangzásvilágot nehéz létrehozni, ezt bármelyik számra rá lehet fogni.
2015. április 19. 02:46
Kíváncsi vagyok, hogy az a bizonyos forrás mégis honnan szedte mindezt.
2015. április 19. 07:33
Ez eléggé fura, mondjuk én nem ismerem ezt az 1975-öt.
2015. április 19. 07:38
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Rengeteg számot hallottam angolul, amiknek van pl magyar megfelelője, vagy akár 1975-ös! Manapság amúgy is minden koppintás! Nézzétek csak meg: a Hamupipőkét hányszor dolgozták már fel... 1467965447800865322 pont ennyiszer!
2015. április 19. 08:44
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
baromság és valószínűleg kitaláció
2015. április 19. 09:21
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
ez egy rossz cikk lett
kevés, nagyon kevés, és nem állít semmit
"A Daily Star információi szerint a 26 éves énekes elvetette a sulykot, és minden erejével azon van, hogy újra jóban legyen a brit fiúbandával, akik jelenleg az On the Road Again turné keretein belül adnak koncerteket, immáron Zayn nélkül." --What are we talking about??? -.-"
kevés, nagyon kevés, és nem állít semmit
"A Daily Star információi szerint a 26 éves énekes elvetette a sulykot, és minden erejével azon van, hogy újra jóban legyen a brit fiúbandával, akik jelenleg az On the Road Again turné keretein belül adnak koncerteket, immáron Zayn nélkül." --What are we talking about??? -.-"
2015. április 19. 09:30
Nem értem, miért mond ilyeneket, amikor a 1D pop fiúbanda, ők pedig egy indie zenekar?
Amúgy meg ha "hirtelen" ugyanolyan stílust is kezdenének játszani, az biztos nem azért lenne, valamint nem a The 1975 az egyetlen, akik ilyen stílust játszhatnak, nemde?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: