Előzetes érkezett a Tengerparti Tini Mozi második részéhez
2015. április 18. 20:35
|
|
Vámpírotthonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 197459 offline
|
jónak néz ki
2015. április 18. 20:44
Már nagyon várom
Az első része is tetszett, és szerintem ez most sem lesz különb
2015. április 18. 20:51
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
ez ritka szar film
2015. április 18. 21:20
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Hát az első résznél alig vártam hogy lássam mert az előzetes alapján tök jó volt aztán mikor végig néztem és..... Hát nem volt nagy durranás. Így nem várok semmi különöset a második résztől mert nem kicsit csalódtam benne
2015. április 18. 21:52
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Az első részben táncolt az amerikai barátnőm és a másodikban is fog
Alig várom
2015. április 18. 22:07
Bevallom tetszett az első film is bár szerintem kicsit túl bonyolították itt ott a történetet...az előzetes szeörnyű mégis kíváncsi vagyok a filmre
2015. április 18. 22:46
Én számiottam rá hogy lesz második rész sőt szinte már tudtam tesómmal arról beszéltunk valyon mikor lesz kesz a masodik resz nagyon varom
2015. április 18. 23:32
Én nekem nagyon tetszett az egy is! Alig várom a kettőt !
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: