Varga Viktor megcsókolta a Mona Lisát
2015. április 19. 00:28
|
|
StopandStareúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.25. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 240802 offline
|
Hát... érdekes terv volt...
2015. április 19. 00:32
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Nem ezzel kéne magára hívni a figyelmet...egy tehetség a tehetségével keltse fel az érdeklődést az emberekben, ne pedig polgárpukkasztó műveletekkel...ezzel csak nagyot süllyedt az én szememben...<.<
2015. április 19. 03:08
Az már régen rossz, ha úgy gondolja csak így lehet hírnévhez jutni.
2015. április 19. 08:01
Idézet (wiky96 @ 2015.04.18. 20:25)
Ne magadból indulj ki.
Szerintem meg az vicces, hogy próbálsz lealázni itt mindenki, mintha valami k*rva okosat mondtál volna ezzel. Mondjuk annyiban egyet értek, hogy sokaknak most csak a szája jár, de én például már négy éve tanulok művészettörit, úgyhogy szerintem elmondhatom, hogy konyítok valamennyire a festőkhöz és festményeikhez, ahhoz, hogy ezt igen is illetlenségnek és szánalmasnak találjam, úgyhogy légyszi ne vegyél már mindenkit egy kalap alá azokkal, akik most hallottak először Mona Lisáról.
Egyébként bevallom kissé meglepett a kommented, azt hittem Lisa női jogaiért fogsz felszólalni, és Viktort elküldöd melegebb éghajlatra szexuális zaklatásért...
Egyébként bevallom kissé meglepett a kommented, azt hittem Lisa női jogaiért fogsz felszólalni, és Viktort elküldöd melegebb éghajlatra szexuális zaklatásért...
Valaki itt azt hitte, hogy nagyon vicces lesz azzal, hogy mások elveit/gondolkodásmódját kigúnyolja, ráadásul úgy, hogy az illető nem olyanokat mond, hogy egy nő megérdemli hogy megerőszakolják.... mint ahogy mások teszik. Űzhettek viccet a feminizmusból, ez is csak azt mutatja, hogy mennyire nem értitek a témát és csak mocskolódtok, mert inkább hülyeségekből, sztereotípiákból táplálkoztok, mintsemhogy a feminista emberek céljait, gondolkodását megértsétek. Erről azt hiszem, nem mi tehetünk. Egyáltalán nem értem, hogy miért kellett ide belekeverni megint a feminizmust. Minket néz sok ember le amiatt, amit képviselünk, pedig megnézheted, hogy hány hozzászólásban kezdtünk el mocskolódni feminizmus címszó alatt, csak úgy ok nélkül.
A múltkori elmés "divatfeminista" jelzőt is megkaptuk, jót röhögtünk rajta, köszönjük szépen a csodálatos kifejezést, amihez nekünk igazából semmi közünk, de hát te biztosan jobban tudod, mint mi.
Lehet, hogy neked ennyire kigúnyolandó téma a szexuális zaklatás, hogy csak úgy dobálózol vele, amikor janet egyáltalán nem erről a témáról írt, te kötöttél bele a hozzászólásba mert hogy téged egy kalap alá vettek azzal, aki először hallotta a Mona Lisáról. Ó istenem.
Én az ő hozzászólásában nem látok olyat, hogy mindenkit olyan nagyon k*rvára le akart volna alázni, tényleg az van, amit mond, hirtelen most mindenkit elkezdett érdekelni a művészet, eddig azt se tudták hogy létezik egyáltalán ilyen kép, de most játsszák a műszakértőt. Nem csak itt az oldalon, hanem mindenhol. Láttál te olyat hogy téged akar alázni, vagy az itteni embereket? Nem? Tényleg?
Illetve nem értem, hogy jön ehhez az, hogy te hány évig tanultál művészettörténészetet, mert ennek semmi köze ahhoz. Nem a képet lopta el és firkált rá valamit, nem is ért a képhez, semmi köze magához az alkotáshoz ennek az akciójának, úgyhogy nem hiszem, hogy van valami okotok arra, hogy ennyire felháborodjatok rajta. És a személyeskedést pedig te kezdted.
2015. április 19. 09:28
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Gratulálok.Ennyire azért nem kéne lenézni mások értékeit.Ezzel a magyarokat ítélik el,mert ő így viselkedik.
2015. április 19. 09:41
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Ha úgy nézzük akkor most nem csak magának okozott pár plusz perc hírnevet hanem magának a képnek is.Ilyenkor szokott az lenni,hogy többen felfigyelnek rá (nem Viktorra) és esetleg ellátogatnak.Hülyén hangzik de ez félig-meddig marketing is volt szerintem.
2015. április 19. 10:43
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Az Isten szerelmére! Jó hangja van, vannak jó dalai és ahelyett, hogy ezt kihasználná, inkább megszégyeníti nem hogy Magyaroszágot, de elsősorban saját magát. Arról nem is beszélve, hogy milyen példát mutat a fiatalabb generációnak...
Gratulálok Varga Viktor!
Ennél jobban nem is tudtál volna bemutatkozni. ^^
Gratulálok Varga Viktor!
2015. április 19. 10:49
|
|
poppy19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.11. Hozzászólás: 476 Csatolások: 4 Azonosító: 242580 offline
|
Gratulálok tényleg.. 2 hibája is van ennek a dolognak(ha nem több) 1. azt hiszi hogy ezzel híres lesz..pff 2. erről fogják elkönyvelni a magyarokat.tapsot neki
2015. április 19. 10:54
Legyen boldog!
Biztosan álma volt, azért tette, amit tett.
2015. április 19. 10:55
Elég baj az, ha egy zenésznek ilyenekkel kell benne lennie a hírekben és nem a zenéjével.
2015. április 19. 11:03
OMG ez egy nagyszerű mualkotás egyszerűen fantasztikus festmeny hogy tudta megcsokolni ez a pali bolond
2015. április 19. 12:07
WTF... kellett egy idő, hogy értelmezzem.
Amúgy inkább az üveget csókolta meg.
Amúgy inkább az üveget csókolta meg.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: